خبرگزاری کار ایران

رئیس مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش:

تربیت نیروهای متعهد به کشور، نیاز به مربیان متدین و متخصص دارد

تربیت نیروهای متعهد به کشور، نیاز به مربیان متدین و متخصص دارد
کد خبر : ۶۴۷۶۲۵

رئیس مرکز حراست وزارت آموزش و‌ پرورش گفت: تربیت نیروهای متعهد و علاقمند به کشور نیاز به مربیان متدین و متخصص دارد.

به گزارش ایلنا از ساری،محمد حسین کفراشی صبح امروز در آیین تکریم و معارفه رئیس سابق و جدید حراست آموزش و پرورش مازندران، با تأکید بر جایگاه ویژه‌ حراست در دستگاه‌های اجرایی، اظهار داشت : حراست به معنای حفاظت است نه به معنای هراست؛ بلکه حراست همواره مانند یک پدر برای فرزندانش است.

وی افزود: حفاظت از اسناد موجود در سیستم، حفاظت فیزیکی از اماکن که در وزارت ما شامل بیش از  105هزار مدرسه به علاوه‌ی فضاهای غیرآموزشی همچون فضاهای تربیتی و ورزشی و حفاظت از آی‌تی و فناوری اطلاعات و داده‌ها، از وظایف حراست است.

رئیس مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نیروی انسانی سرمایه کشور است، گفت: برای توسعه پایدار و اقتصاد مقاومتی باید به نیروی انسانی توجه ویژه داشت، محور توسعه، ‌نیروی انسانی است و از آن‌جایی که آموزش و پرورش جایگاه پرورش نیروی انسانی است، زیرساخت توسعه کشور از آموزش و ‌پرورش می‌گیرد.

کفراشی با تأکید بر اینکه حرمت مؤمن مانند حرمت خون اوست، تصریح کرد: اگر معلم آسیب ببیند، یک مدرسه آسیب خواهد دید و معلم مضطرب، دانش‌آموزان مضطرب تربیت می‌کند.

وی ادامه داد: معلم نقاد، شجاع و دلسوز، دانش‌آموز نقاد، دلسوز و شجاع تربیت می‌کند و وظیفه حراست در این میان سنگین است.

کفراشی با بیان اینکه برای ایجاد فضای آرامش، باید اعتماد افراد را جلب کرد، گفت: همواره تأکید ما حفظ حرمت معلم است، چراکه اینان سرمایه نظام هستند.

رئیس مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش بر لزوم توجه به «تغافل» در امر حراست تأکید کرد و افزود: حراست با عزت افراد سر و کار دارد و توجه به حرمت انسان در کنار عفو و گذشت در این نهاد مهم است.

کفراشی به آسیب‌های اجتماعی موجود در جامعه و بخصوص در میان دانش‌آموزان اشاره کرد و‌ گفت: فضای مجازی یکی از این آسیب‌های اجتماعی است و با توجه به 19 میلیون کودک یک تا هشت سال در کشور و اینکه بیش از 47 درصد کودکان زیر شش سال، صاحب تبلت هستند، نیاز به فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی دارد.

کفراشی به استفاده بین شش تا هشت ساعت 40 درصد دانش‌آموزان از فضای مجازی، ادامه داد: آیا می‌توان با این شرایط به آنان بر اساس چهارچوب اسلامی و‌ ملی آموزش داد. حتی کسی که بیشتر از یک ساعت از فضای مجازی استفاده می‌کند نیاز به مشاوره روانکاو دارد.

وی از انجمن اولیا و مربیان خواست که فعال باشند و خود را به اطلاعات روز مجهز کنند.

کفراشی به طرح «کوا» اشاره و افزود: با همکاری پلیس فتا و سازمان فناوری و اطلاعات طرح‌ کودک و اینترنت را برای دانش‌آموزان در هر سن و سال فعال کردیم تا با آسیب‌های فضای مجازی آشنا شوند.

کفراشی در پایان‌تأکید کرد: تربیت نیروهای متعهد و علاقمند به کشور نیاز به مربیان متدین و متخصص دارد.

در آیینی که صبح امروز در باشگاه فرهنگیان ساری برگزار شد، با حکم عسکری نیکزاد، سید کاظم هاشمی به عنوان رئیس حراست آموزش و پرورش مازندران جایگزین علی سهرابی شد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز