فرمانده انتظامی استان مازندران خبر داد:
کاهش 19درصدی کشته شدگان حوادث رانندگی در استان مازندران
فرمانده انتظامی استان مازندران از کاهش 19درصدی کشته شدگان حوادث رانندگی در استان مازندران خبر داد.
به گزارش ایلنا از ساری، سردار"سید محمود میرفیضی" در دومین نشست قرارگاه کاهش تصادفات پلیس راهور استان با آرزوی قبولی طاعات و تبریک میلاد امام حسن مجتبی(ع)، گفت: برابر آمارهای اعلام شده استان مازندران با کاهش 15 درصدی تصادفات در سال گذشته و کاهش 19 درصدی کشته شدگان حوادث رانندگی طی دو ماهه ابتدای سال 1397 توانسته به موفقیت های خوبی در این راستا دست یابد.
فرمانده انتظامی استان مازندران با تاکید بر سنجش و تجزیه و تحلیل علل تصادفات در دو حوزه پلیس راه و راهور، گفت: با تجزیه و تحلیل علل و عوامل تصادفات بوقوع پیوسته باید برنامه ریزی های جامعی در راستای کاهش تصادفات در فواصل زمانی مختلف صورت گیرد .
سردار میرفیضی با تاکید بر ارتقاء سطح آموزش کارکنان و تهدیدات و آسیب های مبتلابه در این حوزه ، خاطر نشان کرد: تغییر ویترین، نظم بخشی و روان سازی ترافیک و ترددها از مهمترین موارد قابل توجه در ایجاد نظم ترافیکی در معابر درون و برون شهری است .
وی با تاکید بر برخورد با مظاهر علنی فساد در محورهای درون و برون شهری استان، گفت: برای این که بتوانیم خروجی مناسبی از اقدامات انجام شده داشته باشیم باید تعریف فرمت ها و موضوعات مورد نیاز و تجزیه و تحلیل عملکرد شهرستان ها در پایان هر ماه ، طرح های ترافیکی مناسبی تدوین و به اجرا برسد.
میرفیضی با اشاره به مناسبت های در پیش رو، تصریح کرد:با اجرای طرح تلفیقی در محورهای ورودی استان در پوشش انتظامی و ترافیکی باید در سه حوزه انتظامی، ترافیکی و امنیت اخلاقی اقدام شود .
مقام ارشد انتظامی استان مازندران با تاکید بر هماهنگی با سازمان های مسئول در بحث ایمنی راه ها، رفع موانع موجود در برخی از محورها و استفاده از منابع سازمانی و برون سازمانی،گفت: عوامل انسانی، زیر ساخت های جاده ای و ساختار وسایط نقلیه از مهمترین موضوعاتی هستند که باید در بحث تصادفات مورد توجه قرار گیرند .
سردار میرفیضی با تاکید بر هدفمند کردن اعمال قانون ، اظهار داشت: اعمال قانون هدفمند و رعایت ضوابط و مقررات یکی از مهمترین عوامل بازدارندگی در بحث کاهش تلفات و تصادفات جاده ای است .
فرمانده انتظامی استان مازندران در خاتمه اذعان داشت: استفاده از ظرفیت های رسانه ای و آموزش های همگانی در رده های سنی مختلف در جوامع هدف نظیر مساجد، مدارس و ... نقشی موثر در کاهش تصادفات دارد .