5 کیلومتر تا تکمیل این محور باقی است که تا هفته دولت سال آینده تکمیل می شود و با بهره برداری محور گلوگاه – دامغان بخش زیادی از بار ترافیکی مرکز استان کاهش می یابد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، مدیرکل راه و شهرسازی مازندران در نشست خبری با اصحاب رسانه از افتتاح 81 پروژه عمرانی با اعتباری بیش از 720 میلیارد ریال در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: 9 پروژه راه سازی و 72 پروژه در حوزه راه روستایی به بهره برداری می رسد.
نوروزی با اشاره به ایمن سازی محور گدوک و زیراب افزود: تونل اول شیرگاه در بهمن و تونل دوم تا پایان سال به بهره برداری می رسد که با این پروژه بخش زیادی از گره ترافیکی حل می شود.
وی ادامه داد: در محور سوادکوه حدود 50 میلیارد تملک لازم است و 120 میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران بود که حدود 70 میلیارد تومان پرداخت شد و مابقی نیز از محل اوراق خزانه اسلامی پرداخت می شود.
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران خاطر نشان کرد: در سه سال اخیر دوربرگردان های مناسب و زیرگذرهای رستمکلا، سارو، تنگه لته، قلعه سر ، لمراسک، جام خانه، بادله و گرجی محله در نقاط حادثه خیز احداث شد.
نوروزی از ایمن سازی و ساماندهی برخی از محورهای استان خبر داد و با اشاره به اهمیت بندر امیرآباد بهشهر گفت: دو سه کریدور برای بندر تعریف شد که در محور بهشهر-زاغمرز- بندر امیرآباد 18 کیلومتر آماده بهره برداری است که 15 کیلومتر از آن و 11 کیلومتر از محور نکا – نیروگاه افتتاح می شود.
وی با اشاره به اهمیت محور گلوگاه – دامغان ادامه داد: 5 کیلومتر تا تکمیل این محور باقی است که تا هفته دولت سال آینده تکمیل می شود و با بهره برداری محور گلوگاه – دامغان بخش زیادی از بار ترافیکی مرکز استان کاهش می یابد.
این مسئول استانی در خصوص ساختمان های دولتی گفت: در 3 سال اخیر بیمارستان های امل ، چالوس، ساختمان انتقال خون مازندران، بخشداری گوهرباران و ده فری ، ساختمان فرمانداری فریدونکنار و گلوگاه، 3 ساختمان محیط بانی در پاسند بهشهر، تنکابن و رامسر و ساختمان لرزه نگاری به بهره برداری رسید.
نوروزی ساخت بیمارستان های تنکاین، بهشهر، قائمشهر و ساری را از ساختمان های در دست اجرا برشمرد و اضافه کرد: ساختمان دامپزشکی استان و فرمانداری ساری تا پایان دولت تدبیر و امید تکمیل می شود.
وی از بهره برداری هزار و 50 واحد مسکن مهر در دهه فجر امسال خبر داد و افزود: حدود هزار الی هزار و پانصد واحد مسکن مهر در استان متقاضی ندارند که برای این واحدها شرایط سخت برداشته شد و عمده این واحدها در ساری و بهشهر است.
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران گفت: 4 هزار و 200 هکتار بافت فرسوده در مازندران وجود دارد که به ترتیب ساری با 642 هکتار، بابل 420 هکتار و آمل 401 هکتار ، بابلسر 375 هکتار و قائمشهر 317 هکتار بیشترین مساحت بافت فرسوده دارند.