به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری، محمد آفرین محمد زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه که در هفته راهداری برگزارشد، اظهار داشت : مازندران سومین استان پرتردد کشورپس از تهران و کرج است که 10 درصد تردد کشور را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: سوادکوه، کندوان، کیاسر، گلوگاه از جمله راههای مهم استان به شمار می آیند که ایمن سازی این راهها از جمله اولویت های مهم این اداره کل محسوب می شود.
مدیرکل حمل و نقل و جاده ای مازندران با اشاره به اینکه مازندران بالغ بر 10 هزار و 400 کیلومتر از راههای اصلی و فرعی برخوردار است، گفت: با تلاشی که از سوی این اداره کل در بحران برف اخیر صورت گرفت هیچ یک از راههای مواصلاتی استان مسدود نشده است .
وی ادامه داد: 33 اکیپ راهداری با 250 دستگاه انواع ماشین آلات با کمک و همکاری دیگر دستگاه ها توانست محورهای روستایی را در فاصله زمانی کوتاه بازگشایی کند.
محمدزاده به لزوم توجه به زیر ساخت های حمل و نقل روستایی در مازندران اشاره کرد و گفت: رانندگان حمل و نقل جاده ای از جمله آسیب پذیرترین اقشار حقوق بگیرهستند که نیاز به حمایت بیشتر دارند.
وی با اشاره به برخورداری 250 دستگاه ماشین آلات راهداری بر لزوم تجهیز و نوسازی این ماشین آلات به واسطه تسهیل در فرآیند خدمات دهی تاکید کرد.
محمد زاده ،افزود: اداره کل حمل و نقل و جاده ای مازندران با اعزام چند دستگاه ناوگان مسافر بری به مرز مهران نقش بسزایی در جابجایی زائرین اربعین حسینی ایفا کرده است.
وی با اشاره به اینکه با توسعه ITS اطلاعات وضعیت ترافیک به خوبی گزارش می شود، گفت: سیستم کنترل جاده ای انتخاب مسیر مطمئن و به دور از تراکم های ناخواسته را به مسافر می دهد و سبب روانسازی جریان ترافیک و کاهش حجم آن در جاده ها می شود.
محمد زاده با اعلام اینکه 8 دوربین پلاک خوان(ثبت تخلف) در راههای استان نصب شده است ، افزود: با تمهیدات اتخاذ شده در آینده ای نزدیک این دوربین در 70 نقطه دیگر استان نصب خواهد.
مدیرکل حمل و نقل و جاده ای مازندران با اشاره به اینکه با توسعه آی پی اس اطلاعات وضعیت ترافیک را به خوبی گزارش می دهیم، گفت: 70دستگاه تردد شمار در محورهای مواصلاتی مازندران با 45 دوربین تصویری،8 دوربین ثبت تخلف و دو تابلوی ترافیک نما وضعیت ترافیکی تمام محورها را رصد می کنند.
محمد زاده ، افزود: به منظور کاهش تلفات و جلوگیری از مرگ و میر عابرین حاشیه های پرتردد استان تاکنون 195 پل عابر پیاده در محورهای اصلی استان نصب شده است.
وی ادامه داد: 124 شرکت حمل و نقل کالا سالانه 14 میلیون تن کالا از مازندران به اقصی نقاط کشور جابجا می کند و اینکه168 شرکت حمل و نقل مسافری شامل اتوبوس، مینی بوس و سواری سالانه به 5 میلیون مسافر را جابجا می کند.
وی با بیان اینکه سالانه بیش از پنج میلیون مسافر در استان توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جابجا می شود اظهار داشت: 20 هزار دستگاه انواع وسیله نقلیه عمومی نیز در امر جابجایی بار فعال هستند.
محمدزاده شمار رانندگان فعال در حمل و نقل عمومی را 40 هزار نفر اعلام کرد و افزود: استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی بهترین راه برای سیر و سفر خواهد بود.
مدیرکل حمل و نقل و جاده ای مازندران با اعلام اینکه 35 مجتمع خدمات رفاهی آماده بهره برداری است، گفت: 30 مجتمع خدمات رفاهی دیگر در حا ساخت است.
انتهای پیام/