خبرگزاری کار ایران

دبیرعلمی کنگره کشوری بیماری های اسکلتی عضلانی:

چهارمین کنگره کشوری بیماری های اسکلتی و عضلانی در ساری برگزار می شود

چهارمین کنگره کشوری بیماری های اسکلتی و عضلانی در ساری برگزار می شود
کد خبر : ۴۱۹۹۲۷

دبیرعلمی کنگره کشوری بیماری های اسکلتی عضلانی، گفت: چهارمین کنگره کشوری بیماری های اسکلتی و عضلانی29 و 30 مهرماه در ساری برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری،دکترحمیدرضا تقوی در نشست خبری چهارمین کنگره کشوری بیماری های اسکلتی و عضلانی ،اظهار داشت: این سمینار با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران و انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران 29 و 30 مهرماه در ساری برگزار می شود.
وی افزود: کمردرد یکی از شایع ترین درد در انسان است که پس از سرماخوردگی دومین علت عدم مراجعه به محل کار است .
دبیرعلمی کنگره کشوری بیماری های اسکلتی عضلانی به افزایش کمردرد در بین افراد جامعه اشاره کرد و گفت: شیوع کمر درد در سه تا چهار دهه اخیر ثابت است.
وی عنوان کرد: در این سمینار علت ناتوانی در بیماری کمردرد که از نظر علل ناشناخته نیست مورد بررسی قرار می گیرد.
تقوی با بیان اینکه کمر درد در ایران بیشتر از سایر کشورهای دنیا است ، افزود: در این نوع بیماری هر پزشکی یک نوع تشخیص برای آن دارد که سردرگمی  و عدم اعتماد بیماران به پزشکان را ناشی می شود.
وی با اشاره به اینکه استراحت تمام فاکتورهای خطری را که سبب کمردرد شدید می شود را افزایش می دهد ، گفت: استراحت سبب کاهش انعطاف پذیری عضلات و کاهش حجم ضربه ای قلب بیمارشده و سبب میشود تا بیمار در معرض سکته قلبی قرار گیرد.
تقوی تشخیص بر اساس شرح حال و معاینه بالینی دقیق را یکی از علت های تشخیص علت کمر درد عنوان کرد و افزود: کمردرد مکانیکال یا غیر تخصصی شایع ترین نوع کمردرد در میان افراد است.
وی ادامه داد: یکی از اهداف این سمینار این است که با اقدامات بالینی بخش فعال زندگی را متوقف نکنیم و تلاش کنیم قسمت فعال زندگی را افزایش دهیم.
دبیرعلمی کنگره کشوری بیماری های اسکلتی عضلانی  ایجاد دامنه حرکتی تعادل دو طرف با عملکرد خوب و کارا، حرکت درمانی اصلاحی، و ورزش کردن بویژه راه رفتن تند را از اقدامات پیشگری از کمردرد اعلام کرد.
تقوی بستن کمربند را عاملی برای ضعیف شدن عضلات دانست و عنوان کرد: بستن کمربند طبی در کوتاه مدت 3 الی 6 هفته به عضلات کمک می کند بهتر است در طولانی مدت از آن استفاده نشود.
وی از ارسال 210 مقاله داخلی  و خارجی به سمینارکشوری بیماری های اسکلتی و عضلانی خبر داد و افزود که از میزان 30 مقاله به صورت سخنرانی ارائه می شود.
بورد تخصصی طب فیزیک توانبخشی ، گفت: رئیس انجمن طب فیزیک توانبخشی ایران  و اساتید بنام توانبخشی اصفهان، تهران، مشهد و تبریز در این سمینار دو روزه حضور دارند.
تقوی ، افزود: آرتوروز و استنوپروز، توانبخشی قبل و بعد از عمل جراحی اسکلتی و عضلانی ، مدالیته های فیزیکی مرسوم و نوین در توانبخشی، طب ورزشی و ورزش درمانی و سندرمهای مزمن از جمله موضوعاتی است که در این سمینار مورد بررسی قرار می گیرد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز