خبرگزاری کار ایران

استاد دانشگاه بوکو اتریش:

چرای دام در جنگل ها به کاهش زاد آوری جنگل منجر می شود

چرای دام در جنگل ها به کاهش زاد آوری جنگل منجر می شود
کد خبر : ۳۷۳۷۵۵

استاد دانشگاه بوکو اتریش گفت: چرای دام تولید و حاصلخیزی جنگل را از بین می‌برد و به ریشه نهال‌ها آسیب می‌زند و موجب کاهش زاد آوری جنگل منجر می شود.

به گزارش ایلنا از ساری ،پرفسور دوخ بیچلر در همایش و کارگاه آموزشی بین المللی مدیریت پویای جنگل های طبیعی در شهرستان نور گفت : جنگل ها بر اساس علائق و قوانین بین المللی مدیریت و ساماندهی می شود .

وی  با اشاره به اینکه 49 درصد مساحت کشور اتریش جنگل است  تصریح نمود: جنگل های اتریش به اندازه نیمی از جنگل های ایران است .

بیچلر ادامه داد :جنگلهای اتریش به شیوه مالکیت خصوصی ، ایالتی و کوچک مدیریت و با کارکردهای متعدد اداره می شود.

وی با بیان اینکه جنگل های قسمت جلگه ای کشور اتریش بیشتر به تولید چوب و قسمت کوهستانی آن نیز به سایر کارکردهای دیگر اختصاص دارد گفت : کارکردهای اکوسیستمی باید به درستی تعریف شود که اهداف اقتصادی، رفاهی، حفاظتی و گردشگری مورد توجه قرار می‌گیرد.

بیچلر در ادامه به موضوع چرای دام در جنگل ها پرداخت و اظهار داشت : چرای دام تولید و حاصلخیزی جنگل را از بین می‌برد و به ریشه نهال‌ها آسیب می‌زند و موجب کاهش زاد آوری جنگل منجر می شود.

وی افزود:: تا قبل از سال 1850 وضعیت نامنظم در بهره برداری از جنگل ها مانند چرای دام را شاهد بودیم و پس از آن اقدامات خوبی در جهت ساماندهی جنگل های اتریش برداشته شده است.

استاد دانشگاه بوکو اتریش گفت :در گذشته این مشکل از موضوعات ساماندهی جنگل در اتریش بود و در این طرح ساماندهی 70 درصد در جنگل‌های دولتی و بقیه متعلق به جنگل‌های خصوصی بود.

وی ادامه داد : هم اکنون در کشور اتریش تنوع توده جنگلی و فرآیندهایی که بتواند در برابر عوامل تهدید کننده جنگل نقش داشته باشد بیشتر مورد توجه قرار دارد.

پرفسور دوخ بیچلر  در پایان یکی از مهم ترین مشکلاتی که در کشور ایران مطرح است را بحث جنگلداری  عنوان کرد.

 

 

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز