خبرگزاری کار ایران

معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

احداث بیش از 400 پروژه عمرانی از ابتدای طرح تحول سلامت تاکنون در مازندران

احداث بیش از 400  پروژه عمرانی از ابتدای طرح تحول سلامت تاکنون در مازندران
کد خبر : ۳۷۳۷۱۸

معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران از احداث 400 پروژه عمرانی از ابتدای طرح تحول سلامت تاکنون در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری ، دکترمحمد پنبه چی در نشست خبری با اصحاب رسانه ازکسب رتبه پیشتاز اولین دوره ارزیابی مدیریت عملکرد دانشگاههای علوم پزشکی کشورتوسط معاونت توسعه ومدیریت منابع دانشگاه مازندران خبر داد.
وی افزود: در اولین دوره ارزیابی مدیریت عملکرد معاونت های توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه های علوم پزشکی کشور در اجلاس معاونین توسعه دانشگاه های علوم پزشکی که در اردیبهشت ماه سالجاری برگزار شد معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ارزیابی صورت گرفته موفق به کسب رتبه پیشتاز در مدیریت عملکرد 94 شد و تندیس زرین اولین دوره مدیریت عملکرد به این معاونت اهدا شد.
معاونت توسعه و مدیریت منابع  دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، گفت: در سال 94 برای پرداخت حقوق کارکنان دانشگاه هر ماه با 10 تا 11 میلیارد کسری اعتبار وجود داشت که مجبور می شدیم از منابع داخلی پرداخت کنیم.
وی به عملکرد های مختلف دانشگاه در راستای خدمات رسانی به شهروندان اشاره کرد و افزود: پروژه های زیادی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران تعریف شد که می توان به احداث و بهره برداری153 خانه بهداشت در 150 روستای مازندران در سال 93 اشاره کرد با  توجه به اینکه  در کل کشور 1000 خانه بهداشت تعریف شده بود .
پنبه چی در ادامه به ساخت وبهره برداری بیمارستان جدید چالوس، تکمیل وراه اندازی ساختمان دانشکده دندانپزشکی ، ساخت و بهربرداری کلینک ویژه در بخش قلب بیمارستان فاطمه زهرا(س) با حدود 80 تخت ویژه با یک اورژانس پیشرفته را از جمله خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد.
وی ساخت مرکز جامع سرطان ، ساخت و تجهیز بیمارستان شهروند با 48 تخت دیالیز را از دیگر خدمات دانشگاه علوم پزشکی مازندران نام برد و گفت که سطح خدمات رسانی این دانشگاه ارتقاء یافته است.
پنبه چی در ادامه از از احداث 400 پروژه عمرانی از اجرای طرح تحول سلامت تاکنون در استان خبر داد و گفت: بالغ بر 265 میلیارد برای این طرح ها هزینه شده است.
وی افزود: چهار بیمارستان جایگزین در شهرهای تنکابن، رازی قائمشهر، امام خمینی بهشهر و ماهفروجک ساری در حال ساخت است .
معاونت توسعه و مدیریت منابع  دانشگاه علوم پزشکی مازندران به جذب نیروی انسانی در دو سال اخیر از سوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اشاره کرد و گفت: با برگزاری آزمون استخدامی بیش از 700 نیرو درسال 93 وبیش از 400 نیرو در سال 94 جذب این دانشگاه شد.
پنبه چی  ادامه داد: مقرر شد با برگزاری آزمون استخدامی در سال جاری 497 نیروی جدید به سیستم این دانشگاه ورود پیدا کنند.
وی با بیان اینکه درحوزه مالی وبودجه ای دانشگاه از دستاوردهای خوبی برخوردار بوده است ، گفت: با جذب منابع بالا این اعتبارات در بخش بهداشت و درمان و آموزش تصویب می شود ضمن اینکه دانشگاه مازندران پیشرو دانشگاه های دیگر در حوزه توسعه تلقی می شود.
پنبه چی با بیان اینکه رویکزرد دانشگاه در سال 94 به حوزه توسعه رویکرد تغییرات برنامه بوده است ، افزود: در ارزیابی عملکرد دانشگاه مازندران به دلیل رشد عملکرد توسعه همراه با چند دانشگاه دیگر پیشتاز بوده است.
وی  احداث بیمارستان 1000 تختخوابی در استان را از برنامه های مهم و ضروری دانشگاه علوم پزشکی مازندران عنوان کرد و گفت: اولین جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی مازندران با مدیران شرکت سامسونگ کره جنوبی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد.
پنبه چی  افزود: برای ساخت این پروژه بزرگ زمینی در کنار بیمارستان 320 تختخوابی ماهفروجک و کنار دانشگاه علوم پزشکی جاده دریا در نظر گرفته شد که در صورت تایید یکی از زمین ها این بیمارستان با همکاری شرکت سامسونگ احداث می شود.
وی افزود:برای ساخت این پروژه عظیم بالغ بر 900 میلیار اعتبار لازم است که با ساخته شدن این بیمارستان 1000 تختخوابی تمامی خدمات به بیماران در همین بیمارستان ارائه می شود.
پنبه چی ادامه داد: این بیمارستان توسط شرکت سامسونگ ساخته می شود و بعد از اتمام پروژه به دولت تحویل داده و دولت نیز به مدت 10 ساخت بازپرداخت  هزینه به این شرکت می کند.
وی افزود: مازندران تنها استانی است که در تمام شهرهایی که دارای بیمارستان هستند مرکز دیالیز در آنها راه اندازی شد تا خدمات به بیماران دیالیزی سهل تر ارائه شود.
معاونت توسعه و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، گفت: دانشگاه علوم پزشکی مازندران 286 میلیارد تومان از بیمه برای سال 94 طلبکار است.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز