خبرگزاری کار ایران

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری:

رویکرد دولت یازدهم حضور مردم در فعالیت های اقتصادی کشور است

رویکرد دولت یازدهم حضور مردم در فعالیت های اقتصادی کشور است
کد خبر : ۳۴۵۲۰۵

رضوی گفت: در برنامه پنجم پیش بینی شده بود که نرخ بیکاری تک رقمی شود و این کار میسر نمی شد مگر اینکه نرخ فعالیت های اقتصادی مردم افزایش یابد.

 به گزارش ایلنا، سید ابوالفضل رضوی در جلسه شورای برنامه ریزی استانداری مازندران با اشاره به پیروزی شکوهمند جمهوری اسلامی ، اظهار داشت: اتحاد و انسجام مردم عامل مهم در پیروزی انقلاب اسلامی بوده است.
 
وی افزود: در برنامه پنجم پیش بینی شده بود که نرخ بیکاری تک رقمی شود و این کار میسر نمی شد مگر اینکه نرخ فعالیت های اقتصادی مردم افزایش یابد.
 
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه قرار بود نرخ اشتغال و تورم تک رقمی شود اما این امر محقق نشد ،گفت: مهمترین عامل اجرایی نشدن این امر عدم اجازه  مردم در فعالیت های اقتصادی است .
 
رضوی با بیان اینکه مردم در جمهوری اسلامی ایران مشارکت پذیر هستند،گفت: مشارکت دادن مردم کار سختی است اما باید تنگ نظری ها را نسبت به افزایش درآمد مردم جامعه کم کنیم.
 
وی با بیان اینکه رویکرد دولت یازدهم حضور مردم در فعالیت های اقتصادی کشور است ، عنوان کرد: دولت زمینه لازم برای مشارکت مردم در فعالیت های اقتصادی را فراهم کرده است.
 
رضوی با اعلام اینکه مازندران ۴۵ درصد جمعیت مازندران جمعیت روستایی است، افزود: شش و نیم درصد از جمعیت ۲۱ میلیون نفری روستاهای کشور در این استان زندگی می کنند.
 
وی با بیان اینکه مازندران رتبه ۶  کشور به لحاظ جمعیت روستایی را داراست، گفت: مازندران در جمعیت شهر نشینرتبه بیست و ششم کشور را دارد.
 
رضوی با اعلام اینکه روستائیان مازندران از لحاظ هزینه رتبه دوم و از لحاظ درآمد رتبه چهارم کشور را دارد، افزود:مازندران از لحاظ بی سوادی جمعیت روستایی رتبه ۱۳ کشور را دارد.
 
  معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد رئیس جمهوری با بیان اینکه ۷۰ درصد جمعیت تحت پوشش کمیته امداد روستاییان هستند، عنوان کرد: روستاییان بشترین جمعیت مدد جوی کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند.
 
وی از تخصیص یکهزار میلیارد تومان تسهیلات برای طرح های اقتصادی روستایی در سالجاری خبر داد و گفت: این تسهیلات برای کمک به اشتغال و چرخ اقتصادی خانوراهای روستایی در نظر گرفته شد.
 
رضوی ، افزود: ۱۴ میلیون نفر از جمعیت کشور حاشیه نشین هستند که از این تعداد ۶۰ درصد آنها روستایی هستند که  نمی توان هیچ درآمد و سودی برای آنها متصور شد.
 
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در برنامه ششم تثبیت جمعیت، مهاجرت معکوس ، کانون تولید و ارزش آفرینی را برای روستاییان تبیین کردند، گفت: روستاها باید تبدیل به کانون تولید ارزش آفرینی شوند.
 
وی در ادامه افزود: مشارکت ندادن مردم در فعالیت های اقتصادی دلیل اصلی تک رقمی نشدن نرخ بیکاری در کشور هنگام اجرای برنامه پنجم توسعه بوده است.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز