خبرگزاری کار ایران

مدیر کل امور روستایی مازندران:

دهیاران نقش موثری دررشد اقتصادی و توسعه پایدار روستایی دارند

دهیاران نقش موثری دررشد اقتصادی و توسعه پایدار روستایی دارند
کد خبر : ۳۴۲۰۵۵

عبدی گفت:دهیاران باید تلاش کنند در چارچوب اختیارات قانونی به وظایف خود به خوبی عمل کنند.

به گزارش ایلنا،جان الله عبدی درمراسم برگزاری آزمون حین خدمت دهیاران در مصلی ساری نقش دهیاران را در حفظ توسعه پایدارروستایی بسیار ارزشمند دانست و اظهار داشت: دهیاران می توانند رشد اقتصادی  توسعه پایدار روستایی گام های موثری بردارند.
 
وی با بیان اینکه دهیاران باید به تمام مسائل و اتفاقات منطقه آگاهی و اشرافیت کامل داشته باشند و در راستای رفع مشکلات روستائیان تلاش کنند، گفت: دهیاران باید تلاش کنند در چارچوب اختیارات قانونی به وظایف خود به خوبی عمل کنند.
 
عبدی با اشاره به وظایف قانونی دهیاران افزود: می طلبد دهیاران از ظرفیت های موجود در روستاها استفاده کرده و وظایف خود را برابر با قانون به خوبی ایفا کنند.
 
مدیر کل امور روستایی مازندران ، افزود: دهیاران با استفاده از مشارکت های روستاییان و توانمندی های مردم برای عمران و توسعه مناطق روستایی و توسعه زیر ساخت های لازم، کمک به جذب منابع مالی نقش اساسی ایفا کنند.
 
وی  با اشاره به فضای سیاسی حاکم بر کشور در خصوص دو انتخابات پیش رو در هفتم اسفند سال جاری ، گفت: دهیاران می توانند زمینه اعتماد سازی و مشارکت حداکثری مردم را در این انتخابات بخوبی فراهم کنند.
 
عبدی هدف ار برگزاری آزمون مکاتبه ای دهیارن حین خدمت را ارزیابی سطح اطلاعات  و آگاهی دهیاران از قانون ،آیین نامه ها، شیوه نامه ها و دستور العمل ها دانست و افزود: مدیریت بحران، مدیریت پسماند، فضای سبز روستایی، آشنایی با طرح ها و پروژه های عمرانی روستا، اقتصاد روستایی، مشارکت روستایی، گردشگری، گردشگری و مدیریت روستایی را از عناوین محورهای مطالعات سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور عنوان کرد.
 
مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران افزود: با توجه به پتانسیل ها و جاذبه فراوانی  که در روستا وجود دارد، دهیاران می توانند نقش موثری در توسعه گردشگری روستایی و رونق اقتصادی داشته باشند.
 
عبدی با اشاره به اینکه دهیارها به عنوان مدیریت روستاها در جذب گردشگر و ترویج گردشگری روستایی و بومی گرایی نقش موثر و سازنده ای داشته باشند به ارتقای گردشگری روستایی در سطح استان تاکید کرد.
 
وی با اعلام اینکه در حال حاضر نزدیک به دو هزار دهیار در روستاهای استان فعالیت می کنند، اظهار داشت: روستاهای بالای ۳۰ خانوار از دهیاری برخوردار هستند .
 
عبدی افزود: با افزایش جمعیت به همراه گسترش رفاه اقتصادی و تغییر الگوی مصرف، بحران جدیدی به نام پسماند را در سکونت گاههای روستایی به وجوده آورده است و این در حالی است که هر روستایی میزان ۷۵۰ کیلوگرم زباله تولید می کند، بنابراین حفظ محیط زیست سکونتگاههای روستایی از طریق مدیریت دهیاران روستاها بسیار حائز اهمیت است.
 
وی در ادامه ایجاد فضای سبزروستایی را از دیگر برنامه های دهیاران عنوان کرد و گفت:توسعه فضای سبز در محیط روستاها از جمله فعالیت های دهیاران محسوب می شود.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز