با همکاری کمیته استانی شورای هماهنگی زنان صنعت آب و برق و اداره کل امور بانوان استانداری مازندران
همایش استانی پدافند غیر عامل ویژه زنان و خانواده در آبفار مازندران برگزار شد
پدافند غیر عامل به فرموده رهبر معظم انقلاب یک کار طولانی مدت، خستگی ناپذیر و جمعی است و باید در لایه های مختلف جامعه ساری و جاری شود.
همایش استانی پدافند غیر عامل با همکاری کمیته استانی شورای هماهنگی زنان و خانواده صنعت آب و برق و اداره کل امور بانوان استانداری مازندران با حضور مشاورین امور بانوان صنعت آب و برق و دستگاههای اجرایی استان در سالن اجتماعات شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران برگزار شد.
به گزارش ایلنا به نقل از اداره روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران؛ در ابتدای مراسم محمدی مدرس پدافند غیرعامل طی سخنانی با تاکید بر ضرورت پیاده سازی پدافند غیر عامل با اشاره به منویات مقام معظم رهبری گفت: پدافند غیر عامل به فرموده رهبر معظم انقلاب یک کار طولانی مدت، خستگی ناپذیر و جمعی است و باید در لایه های مختلف جامعه ساری و جاری شود.
وی با اشاره به وجود دو نقطه استراتژیک در کشور از ۱۴ نقطه استراتژیک موجود در دنیا اظهار داشت: تفکر ایدئولوژیک مبتنی بر تفکر شیعی ظلم ناپذیر و ورود ایران به عرصه های علمی نو موجب شده که همواره مورد تحریم و تهدید آمریکا و هم پیمانانش باشیم، همان کشورهایی که ما را از دارو های حیاتی تحریم کردند اما بسیاری از فناوریهای ارتباطی همانند شبکه های اجتماعی و
نیز ماهواره ای را رایگان در اختیار ما قرار می دهند لذا ضروری است ما اقداماتی اساسی برای دفاع و مقابله با این تهدیدات داشته باشیم.
محمدی با تشریح واژه پدافند اظهار داشت: واژه پد به معنای دفاع، آفند به معنای حمله، عامل نیز به معنای تجهیزات نظامی و غیر عامل به معنی بدون تجهیزات نظامی است، بر این اساس پدافند غیر عامل شامل تمامی طرح ریزی ها و اقداماتی است که موجب کاهش آسیب پذیری ها، افزایش پایداری ملی، تداوم فعالیت دستگاه های نظامی در مقابل تهدیدات خارجی شده و مستلزم به کارگیری سلاح نیست.
وی مولفه اصلی پدافند غیر عامل را شناخت تهدیدات تصریح کرد و گفت: تهدیدات می تواند سخت افزاری، نرم افزاری و یا هوشمند با دامنه پرشدت و یا کم شدت در زمینه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، زیست محیطی و یا…باشد مثلا در زمینه زیست محیطی جنگ آینده ما جنگ آب خواهد بود و بر اساس نظر کارشناسان این حوزه ۱۰ سال آینده به ازای هر ۳ نفر ۱ نفر با کمبود آب مواجه خواهند شد و این مساله به حدی است که هم اکنون با چند کشور هم مرز در زمینه آب مساله داریم.
این مدرس دانشگاه ماهیت تهدیدات را دانش و فناوری با خصومت و انگیزه و پیامدهای پویا عنوان کرد و افزود: تهدیدات دشمنان در ۵ حوزه جنگ اطلاعاتی، رسانه ای، روانی، زیستی و اقتصادی صورت می گیرد لذا بر این اساس پدافند غیر عامل آسیب تهدیدات را کاهش می دهد و با دفاع مانع از تهدیدات می شود.
محمدی با تاکید بر این نکته که هیچ کس منکر استفاده از فناوری نیست اما این فناوری ها همانند شمشیر دولبه است و باید درست از آن استفاده کرد، گفت: در این زمینه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی می کنیم که مردم بدانند چگونه با تهدیدات برخورد کنند تا ضمن بهره مندی درست از فناوری های جدید، تهدیدات دشمنان نیز خنثی شود.