خبرگزاری کار ایران

مدیر کل جهاد کشاورزی استان مازندران:

تجهیر و نوسازی شالیزارها، موجب کاهش هزینه تولید و افزایش بهره وری می گردد

تجهیر و نوسازی شالیزارها، موجب کاهش هزینه تولید و افزایش بهره وری می گردد
کد خبر : ۲۴۹۰۵۸

با توجه به اهمیتی که تجهیز و نوسازی در پیشبرد اهداف ما از جهت افزایش تولید، کاهش هزینه و استفاده از ماشین دارد، استفاده از ماشین آلات پیشرفته در دستور کار است.

مدیر کل جهاد کشاورزی مازندران گفت: با استفاده از ماشین آلات و تکنولوژی در کشاورزی هزینه تولید کاهش و باعثافزایش بهره وری می گردد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از قائم شهر، دلاور حیدرپور ظهر امروز در حاشیه مراسم تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی اراضی شالیزاری روستای ابجر این شهرستان با بیان اینکه در بحثتجهیز و نوسازی امسال ۱۰۰۰هکتاردر برنامه تدوین شده است اظهار داشت: کار عملیات ۶۰۰ هکتار آن شروع شده است.

وی افزود: در سالهای گذشته در مجموع حدود ۵۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری در استان مازندران تجهیز و نوسازی شد و این در حالی است که حدود ۱۰۰هزار هکتار از اراضی ۲۱۰ هزار هکتاری شالیزاری ما نیاز به تجهیز و نوسازی دارد که مقدمات آماده شده تا در سه سال آینده بتوانیم ۵۰ هزار هکتار از اراضی را با استفاده از تجهیزات داخلی و استفاده از خط فاینانس خارجی اجرایی کنیم.

حیدر پور، با بیان اینکه برنامه نسبتا خوبی در بودجه ۹۴ دیده شده است تصریح کرد: امیدواریم در استان مازندران در کنار دو استان شمالی گلستان و گیلان بتوانیم ۱۰۵هزار هکتار از اراضی شالیزاری را ظرف سه سال آینده تجهیز و نوسازی کنیم.

مدیر جهاد کشاورزی استان مازندران، به اهمیت تجهیز و نوسازی اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیتی که تجهیز و نوسازی در پیشبرد اهداف ما از جهت افزایش تولید، کاهش هزینه و استفاده از ماشین دارد، استفاده از ماشین آلات پیشرفته در دستور کار است.

وی ادامه داد: مهمترین هدف ما این است تا در اراضی که صرفا یک کشت در آن انجام می شود با انجام تجهیز و نوسازی و تغییر شکل هندسی مزارع بتوانیم از ماشین آلات در توسعه مکانیزاسیون براحتی استفاده کنیم و باعثافزایش بهره وری از نهاده ها و تو لید باشیم.

حیدرپور اظهار داشت: امسال حدود ۳۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی برای تجهیز و نوسازی به مازندران تخصیص داده شده است که عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

وی همچنین گفت: از محل اعتبارات ملی، حدود ۳۰۰میلیارد ریال برای آبیاری تحت فشار اختصاص داده شده است که حدود ۴ هزار هکتار آبیاری تحت فشار با این مبلغ انجام می شود و از اول سال تابحال ۱۱۰۰ هکتار آن انجام و مابقی تا پایان سال مالی ۹۴ به پایان میرسد

مدیر جهاد کشاورزی مازندران اظهار داشت: برای اینکه درامدها را بالا ببریم و هزینه را کاهش دهیم استفاده از تکنولوژی پیشرفته توصیه می شود و افزایش سهم ماشین آلات در افزایش تولید ضروری است.

حیدرپور با بیان اینکه و خوشبختانه در شش ماهه دوم تا الان حدود ۷۵۰ میلیارد ریال تسهیلات ماشین آلات برای توسعه مکانیزاسیون درنظر گرفته شد افزود: اینکار هزینه کارگری را که بزرگتیرین سهم در افزایش هزینه تولید برنج را دارد را کاهش می دهد.

وی گفت: با استفاده از ماشین آلات می توان هزینه تولید را کاهش داد که ارتقا سطح بهره برداران را بدنبال دارد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز