معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران:
تقویت صنعت گردشگری، ارتقاء شاخص های اقتصادی را در پی خواهد داشت
ولویت ما تکمیل پروژه های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالا است زیرا بهره برداری از آنها بر حوزه های مختلف اثرگذار بوده و توسعه استان را نوید خواهد داد
معا. ن برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران گفت: باید در حوزه گردشگری با توجه به ظرافت خاص استان، رویکرد مناسبی داشته باشیم، اظهار داشت
به گزارش ایلنا، به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران، علی احسانی در دومین کارگروه تخصصی میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در رامسر گفت: یکی از عوامل توسعه پایدار در سطوح اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و زیست محیطی گردشگری است؛ لذا پس از برگزاری نخستین کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو در رامسر، بخش خصوصی تمایل بسیاری برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری در استان، بویژه در رامسر از خود نشان داده است.
وی تصریح کرد: این کارگروه تخصصی درباره بررسی ظرفیت ها و قابلیت های گردشگری شهرستان رامسر با محوریت گردشگری سلامت تشکیل شده که در آن سرمایه گذاران در خصوص شهرک دانش و سلامت و قابلیت های گردشگری رامسر نظرات خود را مطرح کردند.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران با تأکید بر اینکه باید در حوزه گردشگری با توجه به ظرافت خاص استان، رویکرد مناسبی داشته باشیم، اظهار داشت: در زمینه اجرا و امکان سنجی فعالیت های حوزه گردشگری سلامت که بسیارتخصصی است باید با دقت بیشتر گام برداریم و سرمایه گذاران را به فعالیت هایی تشویق کنیم که سازگار با فرهنگ عمومی و ارزش های اسلامی باشد.
وی افزود: بر اساس پهنه بندی فضایی، فعالیت ها در استان مازندران بر پایه نواحی با همگرایی بالقوه و در ناحیه غربی استان با عملکرد گردشگری، کشاورزی، حمل و نقل و بازرگانی صنعتی و فرهنگی است.
معاون استاندار مازندران همچنین گفت: اولویت ما تکمیل پروژه های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالا است زیرا بهره برداری از آنها بر حوزه های مختلف اثرگذار بوده و توسعه استان را نوید خواهد داد؛ بنابراین در این مسیر از همه ظرفیت ها و امکانات استان استفاده می کنیم.
احسانی، تصریح کرد: به طور قطع، تکمیل این پروژه ها سهمی بسزایی در توسعه استان دارد و بر این اساس با جدیت، پیگیر به ثمر رساندن آنها هستیم و تاکنون نیز پروژه های موجود از پیشرفت خوبی برخوردار بوده است.
وی خواستار حمایت مادی و معنوی کلیه دستگاهها و رفع مشکلات و موانع اجرایی در حوزه شهرک دانش و سلامت شد و اعلام داشت: تقویت و ارتقاء گردشگری مازندران در ارتقاء شاخص های اقتصادی بسیار تأثیر گذار خواهد بود و مدیران مکلفند بستر مناسب سرمایه گذاری را در این صنعت مهیا نمایند.
معاون استاندار همچنین موضوع بهره برداری از امتداد شن سواحل خزر، ظرفیت کوهستانها، رودخانه ها، میزبانی رویدادهایی نظیر اجلاسها، همایش ها و جشنواره ها به عنوان سیاست گردشگری یاد کرد و افزود: طرح ساماندهی تعطیلات در گرو هماهنگی تقویم آموزشی گردشگری، برگزاری نمایشگاههای بین المللی گردشگری و صنایع وابسته، ایجاد شبکه گردشگری، لوگو و شعار گردشگری سالانه، پیوند محیط زیست با گردشگری و توجه به صنایع دستی و روستایی نیز بسیار اهمیت دارد.