همزمان با دهه مبارک فجر امسال به بهره برداری می رسد؛
ساختمان جدید اورژانس بیمارستان سوانح و سوختگی زارع ساری
بیمارستان سوختگی زارع علاوه بر استان مازندران به استان های گلستان، سمنان و حتی به شهرهای استان همجوار، گیلان در دو بخش تخصصی و فوق تخصصی سوختگی و روانپزشکی خدمات درمانی ارائه می کند.
ساختمان جدید اورژانس بیمارستان سوانح و سوختگی زارع ساری همزمان با دهه مبارک فجر امسال به بهره برداری می رسد.
به گزارش خبرنگار ایلنا قائم مقام این بیمارستان در بازدید خبرنگاران از پروژه های آماده بهره برداری این مرکز تخصصی درمان سوختگی برای ایام الله دهه فجر ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: این مرکز به عنوان قطب شمال کشور به هموطنان خدمات درمانی ارائه می کند.
آرش روز خوش به تجهیز فضای داخلی ساختمان جدید اورژانس این بیمارستان اشاره کرد و افزود: یک اتاق مجهز به واشینگ شیمیایی برای ارائه خدمات به بیمارانی که دچار سانحه سوختگی شیمیایی می شوند و نیاز به شست و شو و سرویس دهی خاص دارند تبیین شده است که اورژانس بیمارستان در دوره قبل از این خدمات برخوردار نبوده است.
وی ادامه داد: بیمارستان سوختگی زارع علاوه بر استان مازندران به استان های گلستان، سمنان و حتی به شهرهای استان همجوار، گیلان در دو بخش تخصصی و فوق تخصصی سوختگی و روانپزشکی خدمات درمانی ارائه می کند.
قائم مقام بیمارستان سوانح سوختگی زارع با بیان اینکه این بیمارستان در زمینه توفیقات فنی رتبه یک اعتبار بخشی را به خود اختصاص داده است گفت: از جمله دستاوردهای دیگر این بیمارستان دریافت گواهی نامه های معتبر ایزو در زمینه های مختلف ایمنی، مدیریت و کیفیت بوده است.
روز خوش به حاکمیت بالینی که پاسخگویی به مربیان است اشاره کرد و اظهار داشت: در ارزیابی استانی و کشوری، بیمارستان زارع جزء ۶۰ بیمارستان برتر کشوربوده است که این امر جزو افتخارات استان محسوب می شود.
وی به ساخت اورژانس سوختگی بیمارستان زارع ساری اشاره کرد و افزود: به دلیل مستهلک و قدیمی بودن فضای موجود در اورژانس قبلی، اورژانس فعلی جایگزین آن شده که با تعامل ریاست دانشگاه و جذب اعتبارات ملی در دهه فجر سال جاری به بهره برداری می رسد.
روز خوش گفت: این پروژه از لحاظ فیزیکی صد درصد تکمیل شده و فقط چیدمان تجهیزات آن در دست اقدام است. او ادامه داد: وجود دو اتاق ایزوله با سیستم هواساز که هوا را با یک سیکل بسته ضد عفونی می کند از دیگر خدمات این پروژه است.
روز خوش به سیستم سرمایشی و گرمایشی و تبدیل آن به سیستم هواساز مرکزی در این بخش اشاره کرد و گفت: در نظر گرفتن اتاق عمل سرپایی با تجهیزات کامل برای اقدامات درمانی بیماران از دیگر خدمات درمانی این اورژانس است.
وی از تجهیز اورژانس به سیستم اطفای حریق در بحثافزایش ایمنی و اتاق اکسیژن خبر داد. قائم مقام بیمارستان سوانح سوختگی زارع درباره برنامه های دیگر اورژانس گفت: با توسعه فضای داخلی، بخش تریاژ برای پاسخگویی پرستاران به بیماران اضافه شد که دارای فضایی با استاندارهای موجود است.
وی به اضافه شدن دو اتاق بستری تحت نظر در اورژانس اشاره کرد و افزود: اورژانس از چهار تخت بستری و دو تخت ایزوله و دو اتاق یک تخته برای بیمارانی که نیاز به مراقبت خاص هستند برخوردار است.
روز خوش گفت: ۳۲۰ میلیون تومان اعتبار در بخش هتلینگ به بیمارستان زارع اختصاص یافت و قرار است در برنامه آینده این اعتبارات به دو برابر برای مباحثی که مربوط به رفاه حال بیماران می شود ارتقاء یابد.
وی افزود: در حال حاضر بخش آی سی یو بیمارستان از ۱۲ تخت فعال برخوردار است با افزایش چهار تخت در دهه مبارک فجر به ۱۶ تخت افزایش می یابد.
روز خوش گفت: بیمارستان سوختگی زارع در حال حاضر از ۲۰۰ تخت فعال، ۱۳۰ تخت روانپزشکی، ۷۰ تخت سوختگی و بیش از ۵۰۰ نفر پرسنل که شامل پزشکان متخصص و فوق تخصص و کادر درمانی است، برخوردار است.
قائم مقام بیمارستان سوانح سوختگی زارع به ضریب اشغال تخت در بیمارستان اشاره کرد و اظهار داشت: به دلیل قطب بودن این مرکز تخت های موجود در بخش اعصاب و روان صد در صد اشغال است و تلاش می شود تا تعداد تخت بستری اعصاب و روان را ارتقاء دهیم.
وی در خصوص ضریب اشغال تخت در بخش سوانح سوختگی گفت: در بخش سوختگی ضریب اشغال مرتبط با حوادثی است که ممکن است اتفاق افتد به طبع در تابستان حوادثناشی از سوختگی کمتر بوده و ممکن است ضریب اشغال تخت ۶۰ تا ۶۵ درصد باشد.
او ادامه داد: در فصول سرد که استفاده از وسایل گرمایشی بیشتر می شود و حوادثکارگاهی نیز ممکن است بیشتر شود ضریب اشغال تخت سوختگی حدودا به ۷۰ درصد افزایش می یابد.
روز خوش به اقدامات انجام شده در راستای طرح تحول سلامت اشاره کرد و گفت: بعد از اجرای این داروها و تمامی تجهیزات بیماران توسط بیمارستان در اختیار بیماران قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه بیمارانی که دچار سوختگی می شوند مهم ترین قسمت بدن یعنی پوست و دفاع بدن از بین می رود، ابراز داشت: تهیه پیوندهای پوستی آلوگرافت از دیگر خدمات درمانی است که در این بیمارستان به بیماران سوانح سوختگی ارائه می شود.
روز خوش افزود: ۱۳۴ تخت به بیماران روانپزشکی، یک بخش کامل به درمان اعتیاد و بخش دیگر این تخت ها به بیماران سوختگی اختصاص دارد.
وی به آلودگی های محیط زیستی اشاره کرد و عنوان داشت: سیستم دفع زباله بیمارستان از حالت سوز به اتوکلاو یا بی خطر ساری تغییر یافته و با بخار پرفشار ضد عفونی شده تا آسیب های کمتری برای محیط زیست داشته باشد البته با راه اندازی سیستم با تکنولوژی روز، موجب شده تا خروجی آن برای فضای سبز نیز مورد استفاده قرار گیرد