ایلنا گزارش میدهد؛
یکهزار میلیارد ریال سرمایه گذاری عمرانی در بخش بهداشت و درمان مازندران
مهم ترین طرح آماده افتتاح دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان آمل است که برای ساخت و تجهیز آن بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
پروژه های دانشگاه علوم پزشکی مازندران دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.
این پروژه ها که شامل ساخت و توسعه چند بیمارستان و مرکز بهداشتی درمانی، ۱۵۰ خانه بهداشت در سطح استان، افزایش تجهیزات و امکانات مراکز بهداشتی و درمانی و تجهیز و تکمیل مراکز آموزشی است آماده بهره برداری است.
بیشترین پروژه های آماده افتتاح مربوط به شهرستانهای ساری، آمل، نور، چالوس، بابلسر، قائمشهر، میاندرود و نکا می باشد که شهروندانشان دهه فجر امسال با افتتاح پروژه های مختلف شاهد افزایش دسترسی به خدمات بخش بهداشت و درمان و ارتقاء کیفیت این خدمات خواهند بود.
مهم ترین طرح آماده افتتاح دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان آمل است که برای ساخت و تجهیز آن بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
بیمارستان امام(ره) آمل که چهارمین بیمارستان این شهرستان محسوب می شود که به علت واقع بودن آمل در محور هراز و نیازمندی این شهرستان به تخت های جدید بر اساس نظام سطح بندی تخت های بیمارستانی ساخته شده، دارای ۲۱۷ تخت مصوب و چند تخصصی است و دارای بخش های مختلف داز جمله مراقبت های ویژه شامل آی سی یو، سی سی یو، آزمایشگاه، سی تی اسکن، رادیولوژی، سونوگرافی، فیزیوتراپی و داروخانه است.
تکمیل و تجهیز بخش اورژانس و بخش های ویژه بزرگسال و اطفال مرکز قلب مازندران، ساختمان دانشکده دندانپزشکی، کلینیک دندانپزشکی طوبی و ریکاوری و پاویون بیمارستان امام خمینی(ره) و توسعه و تجهیز بخش داخلی و آی سی یو این بیمارستان و همچنین تکمیل و تجهیز اورژانس سوختگی بیمارستان زارع و ساخت، تجهیز و راه اندازی سی تی اسکن بیمارستان های بوعلی سینا ساری، رازی قائمممشهر و امام خمینی(ره) نور از جمله پروژه های آماده افتتاح است.
گفتنی است دانشگاه علوم پز شکی مازندران برای دو پروژه اجرا شده در بیمارستان قلب ساری ۶۵ میلیارد ریال هزینه کرده است. بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) ساری مرکز ریفرال قلب مازندران است که در سه طبقه همکف با ۱۵ تخت اورژانس، ۱۰ تخت سی سی یو، طبقه اول با ۲۵ تخت پست سی سی یو و طبقه دوم با ۱۰ تخت سی سی یو اطفال و ۱۰ تخت سی سی یو بزرگسال به بیماران قلب از سراسر استان خدمات ارائه می دهد.
ساختمان دانشکده دندانپزشکی ساری نیز که پنج سال از آغاز ساخت آن سپری شده با ۹۸ میلیارد ریال هزینه آماده بهره برداری شده است تا دانشجویان این رشته سرانجام صاحب مکان اختصاصی برای ادامه تحصیل شوند. کلینک دندانپزشکی طوبی نیز همسو با راه اندازی دانشکده دندانپزشکی و با هدف تقویت نظام آموزش دانشجویان این رشته و ارائه خدمات با هزینه بسیار اندک به شهروندان مازندرانی با ۲۵ میلیارد ریال هزینه تکمیل و تجهیز شده است.
این کلینیک که برای آن ۷۵ یونیت دندانپزشکی تعریف شده قرار است در دو نوبت کاری صبح و عصر به صورت تخصصی و فوق تخصصی به شهروندان خدمات دندانپزشکی ارائه کند.
دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای پروژه های اجرا شده در بیمارستان آموزشی امام خمینی(ره) ساری که شامل تکمیل و تجهیز ریکاوری و پایون، توسعه و تجهیز بخش داخلی و توسعه و تجهیز بخش آی سی یو حدود ۳۵ میلیارد ریال هزینه کرده است.
ساخت و تجهیز ساختمان اورژانس بیمارستان سوختگی و روانپزشکی زارع بعنوان تنها مرکز انحصاری در قطب شمال کشور
با چهار تخت بستری و دو تخت ایزوله از دیگر پروژه های آماده افتتاح بخش بهداشت و درمان در دهه فجر است که دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای اجرای آن ۱۸ میلیارد ریال هزینه کرده است.
ساخت، تجهیز و راه اندازی سی تی اسکن بیمارستان بوعی سینای ساری هم دیگر پروژه آماده افتتاح بخش بهداشت و درمان در مرکز استان مازندران است که برای اجرای آن ۲۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.
پروژه آماده افتتاح دانشگاه علوم پزشکی مازندران در شهرستان نور ساخت، تجهیز و راه اندازی سی تی اسکن بیمارستان امام خمینی(ره) این شهرستان است که برای اجرای آن ۳۲ میلیارد ریال هزینه شده است.
شهرستان چالوس نیز در دهه فجر امسال شاهد افتتاح دو طرح بهداشتی و درمانی شامل ساخت، تجهیز و راندازی ساختمان مرکز پیام غرب استان مازندران و مرکز بهداشتی درمانی شماره ۲ خواهد بود. دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای اجرای این دو پروژه شش میلیارد ریال هزینه کرده است.
ساخت، تجهیز و راندازی ساختمان پایگاه جاده ای اورژانس ۱۱۵ طوسکلا با دو میلیارد ریال اعتبار در شهرستان نکا و ساخت، تجهیز و راه اندازی مرکز بهداشتی درمانی سرحمام با چهار میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بابلسر نیز از دیگر پروژه های آماده افتتاح دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای دهه فجر است.
علاوه بر این همزمان با دهه پیروی انقلاب اسلامی و همسو با اجرای طرح جشن بزرگ خانه ای بهداشت، ساخت، تجهیز و راه اندازی ۱۵۰ خانه بهداشت در مازندران هم با ۲۵۵ میلیارد ریال اعتبار آغاز می شود.
دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای اجرای پروژه های بهداشتی، درمانی و آموزشی آماده افتتاح در مجموع بیش از یکهزار ریال هزینه کرده است