رئیس هیئت مدیره کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی مازندران در گفتگو با ایلنا:
کارگران بازنشسته از بسته های حمایتی دولت بیبهره ماندهاند
در نظام اسلامی نباید شرایط به گونهای باشد که روز به روز فقرا فقیرتر شوند بلکه باید همواره در جهت رفع تبعیضها گام برداشته شده و در نتیجه آن اقشار آسیبپذیر با خیالی آسوده زندگی کنند.
رییس کانون کارگران بازنشسته استان مازندران از بیتوجهی در سالهای اخیر به کارگران بازنشسته انتقاد کرد.
نصراله دریابیگی در گفتگو با خبرنگار ایلنا در ساری با بیان اینکه کارگران بازنشسته در سالیان اخیر مورد کم لطفی و بیلطفی قرار گرفته و از بسترهای حمایتی سایر بازنشستگان بیبهره ماندهاند گفت: در نظام اسلامی نباید شرایط به گونهای باشد که روز به روز فقرا فقیرتر شوند بلکه باید همواره در جهت رفع تبعیضها گام برداشته شده و در نتیجه آن اقشار آسیبپذیر با خیالی آسوده زندگی کنند.
وی با بیان اینکه مشکلات کارگران بازنشسته بارها به گوش مسئولین رسانده شده است خاطرنشان کرد: انتظار داریم بر خلاف رویه مسئولان سابق از حرفهایی که زده میشود نتیجهای گرفته شود و دیدارهای تنها به نشست و برخاست ختم نشود.
رئیس هیئت مدیره کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی مازندران با اشاره به عمر چندین ساله کانونهای کارگران بازنشسته استان و شهرستانها گفت: علی رغم اینکه وجود این کانونها میتواند کمک موثری به تعامل بیشتر با بازنشستگان و مستمریبگیران و ایجاد رابطه بهتر با سازمان تأمین اجتماعی نماید، ولی هنوز در برخی مشکلات از جمله تأمین محل بازمانده و در مکانهای استیجاری با صرف هزینههای گزاف حضور دارند.
وی افزود: این در حالی است که سازمان تأمین اجتماعی دارای برخی مکانهای بلااستفاده بوده و میتواند در اختیار این کانونها قرار دهد از سویی شاهد هستیم تمامی کانونهای بازنشستگان کشوری و لشگری از ساختمانهای مجهز و مستقل بهرهمند هستند.
دریابیگی بحثخانههای مهر کارگران بازنشسته را یادآور شد و گفت: این موضوع از مدتها قبل مطرح بوده و حتی در استان مازندران نسبت به شناسایی برخی مکانها اقدام شد ولی هنوز نتیجهای نگرفتهایم.
وی به عدم صدور کارت منزلت برای کارگران بازنشسته اشاره کرد و گفت: چندین سال است که صدور این کارت برای ارج نهادن به قشر بازنشسته و بهره گیری از برخی خدمات مطرح شده که هنوز شکل عملیاتی به خود نگرفته و خواستار تسریع این امر هستیم.
دبیراجرایی تشکیلات خانه کارگرمازندران به مشکلات ناشی از ارایه برخی خدمات بیمه مکمل و نظارت بر شرکتهای بیمه گر اشاره کرد و گفت: از زمانی که پرداخت حق بیمه تکمیلی به شرکتهای طرف قرارداد از سوی خود سازمان صورت میگیرد بستر نظارتی بر فعالیتهای این شرکتها مختل شده و این شرکتها چون طرف حساب با سازمان تأمین اجتماعی هستند دیگر در برابر کانونها جوابگو نبوده و باید فکری اساسی برای رفع این مشکل به عمل آید.
عضو کانون کارگران بازنشسته قائمشهر در خاتمه بحثهمسانسازی حقوق کارگران بازنشسته را یادآور شد و گفت: امید داریم با توجه به تصویب مجلس و علی رغم پیگیریهای مکرر جامعه کارگران بازنشسته از سوی رئیس دولت قبلی این موضوع کم کم به فراموشی سپرده نشود.
رئیس کانون کارگران بازنشستگان تامین اجتماعی مازندران در قسمت های دیگری از این گفتگو با بیان اینکه حفظ ارکان سازمان تامین اجتماعی برای همه کارگران شاغل و بازنشسته خط قرمز محسوب میشود، گفت: بیمه شدگان تامین اجتماعی اجازه نخواهند داد به هیچ یک از بخشهای درمانی، اداری یا مالی این سازمان جدا و به وزارتخانه یا هر دستگاه دیگری ادغام شود.
وی تاکید کرد: مجموعه سازمان تامین اجتماعی از محل حق بیمه کارگران نیز ساخته شده و یک صندوق بینالنسلی عمومی دولتی است بنابراین هیچ نهاد یا مرجعی نمیتواند نسبت به تفکیک و ادغام آن اقدام نماید.
دریابیگی در ادامه با مثبت خواندن اقداماتی که در دولت یازدهم در حوزه سازمان تامین اجتماعی اتفاق افتاده است گفت: حذف فرانشیز درمان از بیمه شدگان بازنشسته در مراکز ملکی سازمان و اجرای طرح خانه امید باهدف تامین مسکن بازنشستگان و شاغلان از جمله اقدامات مفیدی است که در یک سال و نیم گذشته اتفاق افتاده است.
وی همچنین از مسئولان این سازمان خواست تا در خصوص مساله سهام عدالت کارگران بازنشسته و از کار افتاده این سازمان رسیدگی بیشتری نمایند.