خبرگزاری کار ایران

در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان چالوس مطرح شد؛

توجه کارگران در واحدهای خبازی، نسبت به تهیه کارت سلامت

توجه کارگران در واحدهای خبازی، نسبت به تهیه کارت سلامت
کد خبر : ۲۴۱۲۹۱

متصدیان واحدهای خبازی با توجه به سهمیه روزانه آرد نسبت به رعایت ساعت پخت نان اقدام و بازرسین اداره صنعت، معدن و تجارت نظارت لازم را در این خصوص داشته باشند.

جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان چالوس با حضور فرماندار، بخشدار مرکزی، رییس اداره صنعت، معدن و تجارت، دبیر تعزیرات آرد و نان و بعضی از روسای ادارات و کلیه متصدیان واحدهای خبازی این شهرستان برگزار گردید.

به گزارش ایلنا، فرماندار چالوس در این جلسه ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفته وحدت و میلاد با سعادت نبی اکرم(ص) و امام صادق(ع) گفت: پخت نان و کار در نانوایی یک شغل استثنایی و مشکل می باشد و نان نیز در کشور ما یک کالای استراتژیک محسوب می گردد.

زندی، با اشاره به این مطلب که نان نقش اساسی در سبد غذایی مردم دارد افزود: نحوه تهیه و عرضه ننان برای مردم و مسئولین و دولت حساس می باشد و صنف زحمتکش خبازان می توانند با تهیه و عرضه نان با کیفیت به شهروندان در رفع این نگرانی و حساسیت گام بردارند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بعضی از بیماری ها واگیردار می باشد کلیه کارگران فعال در واحدهای خبازی نسبت به تهیه کارت سلامت و رعایت نظافت فردی و محیط کار توجه لازم را داشته باشند.

زندی گفت: متصدیان واحدهای خبازی با توجه به سهمیه روزانه آرد نسبت به رعایت ساعت پخت نان اقدام و بازرسین اداره صنعت، معدن و تجارت نظارت لازم را در این خصوص داشته باشند.

فرماندار چالوس در پایان با اشاره به فرارسیدن فصل سرما و برودت هوا و احتمال قطع گاز و و هم چنین عدم دوگانه سوز بودن تعداد محدودی از واحدهای خبازی در شهرستان تاکید کرد: در اسرع وقت متصدیان این واحدهای خبازی ای نسبت به دوگانه سوز کردن واحدهای خود اقدام نمایند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز