عضو شورای شهر قائمشهر:
مهمترین دغدغه های امروز شهرستان قائمشهر موضوع ساماندهی زباله است
شهرداری و شورای اسلامی شهر طی سالیان اخیر جهت حل معضل زباله در تدارک احداثکارخانه ای در این شهر بوده که با توجه به اینکه احداثچنین کارخانه های هزینه های بسیار قابل توجهی را طلبیده که به هیچ عنوان در توان شهرداری با بودجه های محدودی که داشته نبوده است.
عضو شورای شهر قائمشهر گفت: نقش شورای اسلامی شهر قائمشهر درخصوص فروش ملک نساجی شماره دو و اقدامات صورت گرفته توسط شورای شهر و شهرداری قائمشهر نقشی بی بدیل و دلسوزانه برای شهروندان بوده است.
به گزارش ایلنا از قائمشهر فریبرز فتحی در نطق پیش از دستور شورای شهر با انتقاد نسبت بیان فرماندار قائمشهر که شهرداری وشورای شهر نسبت به فروش زمین قائمشهر سهم خواهی نموده اند گفت: مساحت ملک نساجی شماره دو ۱۵۱۴۹۰ متر مربع(۱۵ هکتار) بود که تعیین ارزش ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری در مرحله اول ۱۸ میلیار تومان برآورد شد.
وی افزود: اعتراض نسبت به مبلغ اعلام شده توسط فرماندار و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و رایزنی با مقامات ارشد بانک ملی جهت افزایش ریالی ارزش ملک و سرانجام تعیین ارزش ملک توسط ۳ نفر از کارشناسان رسمی دادگستری در مرحله دوم و نهایی۴۹ به میلیارد تومان افزایش یافت.
عضو شورای شهر قائمشهر خاطرنشان کرد: ارزش ملک ۱۵ هکتاری نساجی شماره ۲ به ارزش ۴۹ میلیارد تومان تعیین شده و بانک ملی جهت دریافت مطالبات خود از نساجی علاوه بر آنکه این ملک ۱۵ هکتاری را تملک نماید تقریباً نیمی از مطالباتش از نساجی باقی می ماند.
فتحی تصریح کرد: با حسابرسی که توسط بانک ملی انجام گرفت بدهی نساجی بابت تسهیلات دریافتی تقریباً ۸۵ میلیارد تومان اعلام شد.
وی افزود: بانک ملی از شهرداری قائمشهر درخواست تغییر کاربری ملک ۱۵ هکتاری نساجی شماره دو به کاربریهای تجاری و مسکونی تغییر کند و در آن صورت قادر به خرید این ملک با ارزش ریالی به مراتب بالاتری خواهد بود.
عضو شورای شهر قائمشهر با اشاره به اینکه فرماندار و مدیریت شرکت نساجی از شهرداری بابت تغییر کاربری ملک نساجی شماره دو در خواست نمودند افزود: با عنایت به اینکه ملک نساجی شماره ۲ در طرح تفضیلی دارای کاربری ویژه مقیاس شهری بوده و جهت تغییر کاربری چنین املاکی می بایست مطابق با آنچه در ضوابط و مقررات طرح تفضیلی شهر قائمشهر آمده اقدام نمود و آنرا به کاربریها با میزان مشخص شده تغییر داد.
فتحی افزود: براساس قانون شورای اسلامی شهر با توجه به اهمیت موضوع بصورت ویژه به آن پرداخت و طی بررسی های تخصصی کمیسیون عمران شورا و اعمال ضوابطی که درخصوص این ملک در ضوابط و مقررات طرح تفضیلی شهر قائمشهر آمدبا شرایط ذیل اقدام به تغییر کاربری نمود.
عضو شورای شهر قائمشهراضافه نمود: جهت تغییر کاربری ملک نساجی شماره دو ابتدا می بایست مقدار تعریض ملک را از گذرهای ۳۰،۲۴ و ۲۴ متری کسر نموده که مقدار تعریض در این سه گذر برابر است با۱۰۱۹۰ متر مربع است.
وی افزود: سپس جهت تفکیک کاربریهایی که طبق ضوابط تفضیلی مشخص شد می بایست معابر جدید را در این ملک ایجاد نمود که با ایجاد معابر ۲۰ متری و همچنین یک میدان مساحتی بابت ایجاد این معابر از مساحت کل کسر که برابر است با۱۴۳۰۰ متر مربع و با شرایط فوق میزان باقیمانده از مساحت این ملک جهت اختصاص به کاربریهای مشخص شده برابر است با ۱۲۷۰۰۰ متر مربع.
فتحی بیان نمود: شورای اسلامی شهر قبل از ارسال نقشه پیشنهادی تغییر کاربری به کمیسیون ماده ۵ جهت موافقت با تغییر کاربری ملک نساجی شماره دو برای بانک ملی تعیین نمود.
یکی از مهمترین دغدغه های امروز شهرستان قائمشهر موضوع ساماندهی زباله است
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین دغدغه های امروز شهرستان قائمشهر موضوع ساماندهی زباله است گفت: با توجه به شرایطی که مکان دپوی زباله داشته و شیرابه هایی که با سرازیر شدن از محل دپو به سمت رودخانه تالار شرایط زیست محیطی را به شدت تهدید می نماید در این خصوص با الگو برداری از کلانشهرهای کشورمان و همچنین کشورهای پیشرفته دنیا باید با احداثکارخانه هایی نسبت به ساماندهی زباله های شهر در دراز مدت عمل نموده و هم با توجه به پیشرفتهای علمی و تکنولوژیهای امروزی با زباله این طلای کثیف بهره برداریهایی نیز انجام دهیم.
این مهندس عمران افزود: شهرداری و شورای اسلامی شهر طی سالیان اخیر جهت حل معضل زباله در تدارک احداثکارخانه ای در این شهر بوده که با توجه به اینکه احداثچنین کارخانه های هزینه های بسیار قابل توجهی را طلبیده که به هیچ عنوان در توان شهرداری با بودجه های محدودی که داشته نبوده است.
فتحی خاطر نشان کرد: در این زمینه می بایست با ایجاد بسترهایی برای سرمایه گذاران بخش خصوصی زمینه حضورشان را جهت احداثاین قبیل کارخانجات در شهر فراهم نمود.
وی افزود: با توجه به تجربه تلخی که شهرداری درخصوص احداثکارخانه کمپوست در این شهرستان داشته و علیرغم مدت زمان زیادی که از توقف ایجاد شده در کارخانه کمپوست میگذرد شهرداری بابت آن کارخانه کمپوست نیمه تمام در محاکم قضایی منتظر روشن شدن نتیجه می باشد.
فتحی اضافه نمود: در جلسات مختلفی که در شورای اسلامی شهر برگزار گردید در رابطه با حل معضل زباله بررسیها و پیشنهاداتی ارائه شد که در چند مرحله اعضاء شورای شهر بهمراه شهردار وقت از کارخانجات کمپوست شهرهایی مانند تهران، مشهد و آق غلا بازدیدهایی را داشته و سرانجام در اوایل تابستان جناب فرماندار که پیگیریهای زیادی را در زمینه حل معضل زباله داشته اند پیشنهاد معرفی سرمایه گذاری را جهت احداثکارخانه کمپوست در این شهرستان داده و مقرر شد جلسه مشترکی را اعضای محترم شورای شهر با سرمایه گذار و با حضور جناب فرماندار داشته و درخصوص احداثکارخانه کمپوست در قائمشهر مذاکره نمایند.