وزیر کشور دولت اصلاحات:
مهمترین ویژگی اصلاحطلبان، پرهیز از افراط و تفریط است
برخورداری دولتهای نهم و دهم از ثروتی افسانهای و بینظیر در تاریخ کشور هم نتوانست مشکلات مردم و ایران را حل کند که شاید دلیل اصلی آن، ناتوانی اصلاحطلبان برای معرفی کاندیدای واحد در زمان برگزاری انتخابات سال ۸۴ بود.
وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: مهمترین ویژگی اصلاح طلبی و مدعیان اصلاح طلبی، پرهیز و دوری از افراط و تفریط به عنوان یکی از محصولات اصلی جهل و نادانی است.
به گزارش ایلنا از ساری، حجت الاسلام " سیدعبدالواحد موسوی لاری " روز جمعه در گردهمایی سراسری اصلاح طلبان مازندران که در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ساری برگزار شد؛ اظهار کرد: کسانی که میخواهند اصلاح کنند و بر در مسلک فعالیت کنند باید از عقل و خرد استفاده کنند.
وی بیان کرد: ایران دارای ظرفیت ها و امکانات فراوانی است و به شهادت همه دلسوزان، ایران می تواند به جایگاهی بسیار بهتر از موقعیت فعلی در منطقه و جهان و به رشدی بسیار بالاتر دست پیدا کند که لازمه کسب این پیشرفت ها، به کارگیری عقل و خرد است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: متاسفانه در سالهای گذشته و دولت قبل، کشور متحمل مشکلات فراوانی شد که باید با نگاه منطقی به این سالها و عبرت گرفتن از دلایل بروز این نارساییها، برای رسیدن به آینده بهتر برنامهریزی کرد.
حجت الاسلام موسوی لاری ادامه داد: در هشت سال فعالیت دولتهای نهم و دهم، فرصتسوزیهای فراوانی در کشور انجام شد و امکانات زیادی از دست رفت که این بیبرنامگیها مسیرهای رسیدن به توسعه و رشد کشور را ناهموار کرد.
وی گفت: تعطیلی مراکز برنامهریزی، یکی از بزرگترین آسیبهای وارده به کشور بود که تبعات آن تا مدتها در کشور باقی ماند.
وزیر کشور دولت اصلاحات بیان کرد: برخورداری دولتهای نهم و دهم از ثروتی افسانهای و بینظیر در تاریخ کشور هم نتوانست مشکلات مردم و ایران را حل کند که شاید دلیل اصلی آن، ناتوانی اصلاح طلبان برای معرفی کاندیدای واحد در زمان برگزاری انتخابات سال ۸۴ بود.
حجت الاسلام موسوی لاری اظهار کرد: مجموع آرای ۲ کاندیدای اصلاح طلب در انتخابات سال ۸۴، بیش از ۱.۵ برابر فرد پیروز بود و بدون تردید اگر اتحاد و انسجامی مانند انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ شکل میگرفت، روند انتخابات سال ۸۴ تغییر یافته و شاید سرنوشت کشور هم عوض میشد.
وی با اشاره به فرایند انتخابات سال ۹۲ و انصراف یکی از کاندیداهای اصلاح طلب به نفع دکتر روحانی افزود: باید از تجربه موفق این انتخابات برای انتخابات مجلس سال ۹۴ استفاده کنیم تا با اجماع صورت گرفته، کرسیهای بیشتری در مجلس شورای اسلامی کسب کنیم.
این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: یکی از دل نگرانیهای اصلی اصلاح طلبان، ناتوانی در کسب کرسیهای بیشتر در مجلس و بازگشت شرایط کشور به سالهای قبل از ۹۲ است که برای رفع این نگرانیها، اتحاد و انسجام گروههای اصلاح طلب و ارائه لیستهای واحد ضروری است.
حجت الاسلام موسوی لاری مطلق نگری را یکی از مشکلات عمده و اصلی جوامع اسلامی دانست و گفت: آدمکشیهای متوالی گروههای تکفیری و افتخار آنها به این کشتارها، نتیجه قطعی مطلق نگری این گروهها است.
وی گفت: اگر گروههای تکفیری در خارج از مرزهای ایران اقدام به آدمکشی میکنند، پیروان ایده مطلق نگری در کشور با حذف رقیب، شرایط ایده آل و مورد نظر خود را فراهم میکنند.
وزیر کشور دولت اصلاحات بیان کرد: استفاده از روش حذف رقیب در داخل کشور، شیوه ای ناپسند و غیرقابل پذیرش است و گروههای رقیب باید آستانه تحمل خود را بالا ببرند.
به گزارش ایلنا در پایان این مراسم رای گیری انتخاب اعضای شورای مرکزی اصلاح طلبان مازندران برگزار شد و شرکتکنندگان هرکدام از شهرستانها با برگزاری جلسات جداگانه نفرات مورد نشر خود را انتخاب کردند.