مشاور امور زنان و خانواده وزیر کشورخبر داد؛
تأسیس صندوق سرمایه گذاری بانوان در سراسر کشور
طلاو سکه های پس اندازی بانوان، سرمایه این صندوق است و توسعه این صندوق در استان های دیگر نیز موردنظر است.
مشاور امور زنان و خانواده وزیر کشور با اشاره به اینکه بانوان کشور دارای سرمایه های انباشته شده چون طلا و زیور آلات هستند، گفت: می بایست این سرمایه ها برای سرمایه گذاری اقتصادی بکار گرفته شود.
به گزارش ایلنا، به نقل از روابط عمومی استانداری، فهمیه فرهمند پوردر کارگروه بانوان و خانواده استان مازندران با این تاکید که سرمایه گذاری در امور تولیدی و اقتصادی مطمئنا سود بیشتری را برای افراد به همراه دارد، بیان داشت: بانوان کشورمان باید به این باور برسند که فروش طلاها و سرمایه گذاری آنها می تواند سود و درآمد بیشتری را نصیب آنها کند.
مشاور امور خانواده و بانوان وزیر کشور به برنامه ریزی تاسیس صندوق سرمایه گذاری ویژه زنان در یکی از استان های کشور اشاره و تصریح کرد: طلاو سکه های پس اندازی بانوان، سرمایه این صندوق است و توسعه این صندوق در استان های دیگر نیز موردنظر است.
وی به علاقمندی بانوان برای فعالیت در تعاونی ها بعنوان نقطه قوت در انگیزه این قشر برای کار و فعالیت اقتصادی اشاره کرد و ادامه داد: براساس آمارهای کشوری تمایل بانوان برای راه اندازی و فعالیت در تعاونی ها زیاد است.
فرهمند پور تصریح کرد: زنان کشور با لحاظ کردن نظام سنتی و توجه به حفظ کانون خانواده، فعالیت در تعاونی ها که از نظر مکان و زمان کار انعطاف بیشتری دارند، مورد توجه قرارداده اند.
مشاور امور بانوان و خانواده وزیر کشور همچنین به فعالیت تعاونی های خانوادگی و فامیلی بدون ثبت اشاره کرد و گفت: این تعاونی های فعال در زمینه های اقتصادی و تولیدی می بایست ثبت تا از مزایای خدمات این بخش بهره مند شوند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه کمیته های کارشناسی کارگروهبانوان استان به زودی شکل میگیرند، اذعان نمود: باید با هم دلی و وحدت از ظرفیت این کارگروه و کمیته های زیرمجموعه در جهت رفع مشکلات بانوان و برآورده نمودن انتظاراتشان بهره گیری شود.
علیرضا یونسی با اشاره به گردشگر پذیر بودن استان مازندران، افزود: طبق آمارهای رسمی در ۶ ماهه نخست امسال بیش از ۲۰ میلیون مسافر به مازندران سفر کردند که این بازار بسیار خوبی برای شکوفایی اقتصاد استان است.
وی ادامه داد: ایجاد بازارچه های دائمی عرضه محصولات غذایی سنتی و صنایع دستی بانوان می تواند کمک شایانی در جهت استقلال اقتصادی زنان مازندرانی خواهد نمود.
یونسی با اشاره به اینکه در همه نقاط مازندران تولیدات خانگی وجود دارد، تصریح کرد: با تشکیل تعاونی بانوان استان، این فعالیت ها ساماندهی شده و صرفه اقتصادی خواهد داشت.