مدیر آموزش و پرورش آمل خبر داد:
فعالیت ۱۵ مدرسه هیئت امنایی در آمل
مدیر آموزش و پرورش آمل از فعالیت ۱۵ مدرسه هیئت امنایی در این شهرستان خبر داد.
مدیر آموزش و پرورش آمل تعداد مدارس هیئت امنایی این شهرستان را ۱۵ مدرسه اعلام کرد.
به گزارش ایلنا از آمل، حمید محمدنسب با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم ابراز داشت: با فرارسیدن ماه محرم برنامههای مدونی برای استفاده دانشآموزان از فضایل و معنویات آن داریم.
وی ادامه داد: سعی داریم با حضور روحانیون مجرب محافل مذهبی و دینی تاثیرگذاری را در مدارس برگزار شود البته در دهه غدیر امسال نیز ۱۰ روحانی مبلغ دارای مدرک دانشگاهی و سطح بالای حوزوی در مدارس این شهرستان حضور داشتند و میخواهیم طلاب حوزههای علمیه به صورت عملی وارد جمع دانشآموزان شوند.
محمدنسب مهمترین رویداد این شهرستان در ابتدای سال تحصیلی جدید را برگزاری اردوی معنوی و فرهنگی راهیان نور دانشآموزی به مناطق غرب کشور دانست و اذعان داشت: در این اردو ۴۰۰ فرهنگی و دانشآموز در قالب هشت اتوبوس به مناطق عملیاتی و هشت سال دفاع مقدس اعزام شدند.
وی در زمینه عملیات عمرانی آموزش و پرورش آمل در سال تحیلی جدید یادآور شد: تخریب و بازسازی دو پروژه مدرسه ابتدایی شهید پوریان در منطقه کلاکسر و دبستان جوادالائمه در بلوار شیخ فضل الله نوری خیابان نور را پیشبینی کرده و به مسئولان پیشنهاد کردیم همچنین هشت پروژه عمرانی مدارس در این شهرستان وجود دارند که برخی در دهه فجر امسال به بهرهبرداری میرسند.
این مسئول یادآور شد: در پروژه عمرانی نیمهتمام مدرسه ابن سینا واقع در بلوار ولایت میخواهیم تا خیران وارد عرصه شوند هرچند با توجه به مصوبات آموزش و پرورش میتوانیم این پروژه را با حمایت خیران امر مدرسهسازی به نام آنها نامگذاری کنیم. محمدنسب در زمینه پروژه مدرسه طالقانی گفت: این پروژه همت مسئولان شهری را میطلبد زیرا در موقعیت حساسی جای دارد.
مدیر آموزش و پرورش آمل با اشاره به اختصاص بسته حمایتی به برخی از مراکز آموزشی گفت: آموزش و پرورش این شهرستان در بخشهایی از تامین دبیر و همکار آموزشی دچار مشکل بوده که با توجه به عدم استخدام دولت در پی رفع آن برآمدیم.
وی ادامه داد: برای نخستین بار پنج مدرسه روستایی در این شهرستان کاملا تخریب شده که در این بین با همت و یاری دهیاران شاهد بهسازی و نوسازی آنها هستیم که این مهم حرکت بزرگی در روستاهای کمکلا، هلیکتی، چالیکیاده، محمدآباد و شاهمحله محسوب میشود که با تخریب کامل مدارس هماکنون این مدارس بازسازی شده که برای آنها از ۲۰۰ تا ۳۵۰ میلیون ریال بدون نقش داشتن آموزشو پرورش با کمک خیران و توجهات مردمی شد.
محمدنسب تعداد مدارس هیئت امنایی این شهرستان را ۱۵ مدرسه دانست و افزود: در این بین ۶ مدرسه ابتدایی، چهار مدرسه متوسطه اول یا راهنمایی، سه مدرسه دبیرستان یا متوسطه دوم و دو مدرسه هنرستان هستند که در زمینه نرخ شهریه مدارس هیئت امنایی نیز هماندیشی و تبادلنظر شده است.