خبرگزاری کار ایران

در شش ماهه اول سالجاری صورت گرفت؛

تولید بیش از ۲۳۴ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در مازندران

تولید بیش از ۲۳۴ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در مازندران
کد خبر : ۲۱۴۴۹۴

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تولید بیش از ۲۳۴ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی توسط کارخانه های جوجه کشی استان خبر داد.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تولید بیش از ۲۳۴ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی توسط کارخانه های جوجه کشی استان مازندران در شش ماهه اول سال جاری خبر داد.

به گزارش ایلنا از ساری، علیرضا عطایی نژاد طی گفتگویی با اشاره به مطلب فوق افزود: طی شش ماهه نخست سال جاری بیش از ۲۳۴ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی توسط کارخانه های جوجه کشی استان مازندران تولید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲۰.۶ درصد رشد داشته است.

او با بیان اینکه از این تعداد، ۱۴۵.۳ میلیون قطعه مربوط به مزارع مرغ مادر گوشتی استان بوده که منجر به جوجه ریزی حدود ۵۴.۴ میلیون قطعه جوجه یکروزه در مزارع مرغ گوشتی استان و مابقی به سایر استان های کشور صادر گردید افزود: جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان موجب تولید بیش از ۱۰۲.۲ هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ(۰۱) گردید که علاوه بر تامین نیاز شهروندان استان مازندران، مابقی آن معادل ۶۲ درصد به سایر استان های کشور به ویژه تهران ارسال گردید.

او تصریح نمود، در طی مدت زمان فوق بیش از چهار هزار تن مازاد گوشت مرغ تولیدی استان به خارج از کشور صادر گردید.

او در پایان یادآور شد در حال حاضر تعداد ۲۰۰ واحد مرغ مادر به ظرفیت ۶.۸۶ میلیون قطعه و تولید سالانه حدود ۳۰۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی(حدود ۳۰ درصد تولید جوجه یکروزه گوشتی کشور) ۳۸ موسسه جوجه کشی به ظرفیت ۵۸۰ دستگاه و ظرفیت سالانه بیش از ۹۰۰ میلیون عدد تخم مرغ نطفه دار، دو هزار و ۲۳۸ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت جوجه ریزی ۳۵ میلیون قطعه در هر دوره دو ماهه در استان مازندران مشغول فعالیت می باشند و از این لحاظ مازندران رتبه نخست را در بین استان های کشور به خود اختصاص داده است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز