رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران:
اصلاح قانونی مالیات بر ارزش افزوده در شرایط رکود نیازضروری بخش تولیداست
در شرایط فعلی تولید هر گونه فشار مضاعف بر تولید باعثپیش آمدن مشکلات عدیدهای خواهد شد / در مازندران با داشتن سه فرودگاه و سه بندرتجاری آماربیکاری معنا و مفهوم ندارد زیرا این ظرفیت حتی در پایتخت هم وجود ندارد.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران گفت: بهبود فضای کسب و کار مهمترین عامل جلوگیری از ورشکستگی است زیرا بنگاههای اقتصادی در شرایط مساعد و مناسب به فعالیت میپردازند.
به گزارش ایلنا از ساری، غلامرضا عشریه در نشست کارگروه رسانه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران با بیان اینکه مدیرانی که خبرنگاران رانبینند توسعه را ندیدهاند اظهارکرد: متاسفانه در سالهای گذشته ظرفیت رسانه در نگاه مدیران نادیده گرفته شده است و با توجه به محرومیتهایی که در استان وجود دارد بهترین کسانی که میتوانند در سهم خواهی و مطالبات استان و مشکلات را انعکاس دهدرسانهها هستند.
وی در سخنانی گفتگوی دولت و بخش خصوصی را در تصمیم سازیها مهم و کارساز دانسته و خواستار تقویت آن در استان برای اجرایی کردن مصوبات در جهت حل موانع و مشکلات شد.
عشریه با اشاره به اینکه مازندران مرکز کشت برنج در کشورها است گفت: خیلیها در مازندران متاسفانه بعلت بیکاری سفره آنها خالی است و بسیاری، هفتهها از خوردن برنج محروم هستند.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران افزود: در مازندران با داشتن سه فرودگاه و سه بندرتجاری آماربیکاری معنا و مفهوم ندارد زیرا این ظرفیت حتی در پایتخت هم وجود ندارد.
وی تصریح کرد: اتاق مازندران طرح پیشنهادی نسبت به قانون مالیات بر ارزش افزوده که در کمیسیونهای مجلس در دست بررسی است، ارایه کرده و انتظار میرود که مجلس نسبت به دیدگاههای بخش خصوصی توجه ویژه داشته باشد.
عشریه خواستار اصلاح قانونی مالیات بر ارزش افزوده در شرایط رکود شد و گفت: در شرایط فعلی تولید هر گونه فشار مضاعف بر تولید باعثپیش آمدن مشکلات عدیدهای خواهد شد.
وی همچنین خواستار اصلاح وضعیت پولی و بانکی و قوانین آن در راستای حمایت از تولید و صنعت در نظام بانکی کشور شد.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران گفت: خوشبختانه زیرساختهای موجود در اقتصاد و صنعت وجود دارد و ما به دنبال اصلاح و تکمیل این برنامهها باید باشیم.
وی مسائل پولی و مالی و معضلات پیش پای بانکها در تأمین منابع مالی اولیه را مهمترین خروجی از مسائل مهم و احدهای صنعتی و تولیدی و بخش کشاورزی دانست و گفت: بایستی تمام مسائل دو سویه نگریسته شود و پای صحبت هر دو طرف نشسته و مسائل کارشناسی شود.