خبرگزاری کار ایران

مدیر کل امور بانوان استانداری مازندران:

مدیران باید برنامه سالانه ارائه دهند

مدیران باید برنامه سالانه ارائه دهند
کد خبر : ۲۰۱۶۸۵

نیاز به تعامل بایسته و شایسته با مدیران، شهرداران، فرمانداران و مسئولین اجرایی همیشه حس میشد که خوشبختانه این اتفاق افتاد و این تعاملات از حالت مناسبتی خارج، اعتماد جلب و نگاهها معطوف شد.

مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران از برگزاری جشنواره فیلم زن و خانواده در اردیبهشت ۹۴خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری، " مریم جمشیدی " در گفتگویی با بیان اینکه یکی از مهمترین کارهای ما این بود که وضعیت موجود را رصد کنیم تا ببینیم در چه وضعیتی هستیم تا با بررسی بیشتر به نتایج مطلوب و ایده آل برسیم اظهار داشت: یکی از موارد مهم در ابتدای امر، خارج کردن دفتر اداره کل بانوان استانداری، از وضعیت تک جنسی و ارتقاء آن به سطح بالاتر و واقعی آن بوده و است.

وی ادامه داد: نیاز به تعامل بایسته و شایسته با مدیران، شهرداران، فرمانداران و مسئولین اجرایی همیشه حس میشد که خوشبختانه این اتفاق افتاد و این تعاملات از حالت مناسبتی خارج، اعتماد جلب و نگاهها معطوف شد.

جمشیدی، با بیان اینکه معتقدم مدیران باید برنامه ریزی سالانه داشته باشند افزود: این برنامه ریزی باعثمی شود به هر نحوی آنها را رصد و پیگیری کنیم و در پی این برنامه ها دیگران را نیز در پیشبرد بهتر آن شریک نماییم.

مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران خاطر نشان کرد: در استان پرظرفیتی هستیم که باید از آن بعنوان فرصت استفاده کرد.

بنابراین افق فکری ما بخش وسیعی از برنامه ها را شامل می شود که تحکیم بنیان خانواده، توسعه سلامت زنان، فرهنگ عفاف و حجاب، ساماندهی امورمعیشتی با اولویت مشاغل خانگی برای بانوان بد سرپرست و بی سرپرست، پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ارتقا سطح آموزش درمورد پژوهش در حوزه زنان خانواده بخشی از محورهای این برنامه ها هستند.

وی با بیان اینکه برای این چند محور طرح و برنامه در نظر داریم اذعان داشت: در سالهای گذشته طرح های ملی تعریف می شد که هزینه های مختص خود را داشت با توجه به اینکه این طرح ها کنسل شد حوزه ی بانوان هیچ گونه اعتبار مالی ندارد و در حال حاظر همه کارهایی که انجام می شود حاصل رایزنی ها و تعاملات است.

جمشیدی ادامه داد: برای تحکیم بنیان خانواده طرح ملی با عنوان جشنواره زوجهای خوشبخت را تعریف کردیم که در حال حاضر در ۱۱ شهرستان برگزار شد و بیش از ۲۰۰۰ نفرشرکت کردند.

وی ضمن درخواست برای استمرار این جشنواره ها گفت: همه شهرستانها در ردیف انجام هستند زیرا برگزاری این جشنواره کمک بزرگی به کاهش آمار طلاق خواهد کرد.

این مسئول با بیان اینکه باتوجه به اینکه نگاه ویژه ای که به استان مازندران به عنوان استانی که طرح و برنامه دار است وجود دارد تصریح کرد: یکی از این طرحها تشکیل شورای تحکیم بنیان خانواده در استان بود که با حضور مدیرانی از دادگستری، فرهنگ و ارشاد، سازمان تبلیغات، کمیته امداد، آموزش و پروش، نیروی انتظامی و بهزیستی بدلیل اینکه در زمینه تحکیم بنیان خانواده درارتباطند، به ریاست معاون سیاسی امنیتی استاندار و با هدف تجمیع این فعالیت ها و کاهش موازی کاری انجام شد تا از ظرفیت های موجود به نحو مطلوب استفاده گردد.

مدیر کل امور بانوان استانداری مازندران از راه اندازی اتاق ها مشاوره در فرمانداری ها، کانون بسیج، کانونهای مختلف علمی و فرهنگی و ارائه خدمات مشاوره رایگان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه متاسفانه زنان جامعه ما توجه کمتری به سلامت خود دارند، برای توسعه سلامت زنان، ایستگاههای ویزیت مشاوره درمانی رایگان بمناسبت های خاص در جای جای استان برگزار می شود.

وی از دیگر فعالیت های این اداره به احیای زندگی روستایی با برگزاری جشنواره لتکا که از دل آن صندوق زنان روستایی نیز راه اندازی شد اشاره کرد و تصریح کرد: باید اوقات فراغت را به فرصت برای بانوان تبدیل کنیم تا موجب شادابی بنیان خانواده گردد.

جمشیدی افزود: یکی از ظرفیت هایی که اداره کل بانوان دارا می باشد، تشکیل کارگروه است که سعی کردیم خیلی ازکارهایی را که نیاز به همدلی و تجمیع دارد در این کارگروه وارد کنیم تا پیگیری و در اسرع وقت به نتیجه برسد.

این مسئول در خصوص پارک بانوان نیز گفت: پارک ها و مکانهایی که مرده است و کارایی ندارد را می توان احیا نمود و از آن بعنوان پارک بانوان یا بهتر بگویم پارک خانواده استفاده کرد و طوری فضا سازی شود تا با اجرای برنامه هایی همچون پخش موسیقی، احداثکافه کتاب و بوفه فضای شادتر و متنوع تری را مهیا شود.

وی به زندگی مدرن اشاره کرد و گفت: فرزندان ما نسبت به گذشته مدل زندگی شان فرق کرده است و بهمین خاطر فاصله فکری بین نسل گذشته و امروز بوجود آمده که تلفیق زندگی سنتی با زندگی مدرن می تواند راه حل خوبی برای این مشکل باشد.

جمشیدی با بیان اینکه مسئاله عفاف و حجاب زنانه و جنسیت بردار نیست ادامه داد: کارهایی که در این زمینه توسط مشاورین ما در این حوزه، انجام می شود باید عملیاتی و با فکر انجام شود زیرا برای پیشگیری از آسیب اجتماعی اگر متناسب با زمان کار نشود مطمئنا نتیجه خوبی بدست نخواهد آمد.

وی افزود: در همین راستا، طرح تبسم مهر، که مخصوص دانشگاهها و مدارس است واز اردیبهشت ماه اجرا شد. در این طرح یک استاد آشنا به مسائل روز در کلاسها شرکت می کند و مسائل مربوط به روابط دختر و پسر و عفاف حجاب را به چالش می کشاند و لاجرم همه در آن شرکت می کنند و این بارش فکری و تبادل نظرات در بین دانشجویان و دانش آموزان بسیار موثر واقع می شود.

مدیر کل امور بانوان استانداری مازندران به پوشش اسلامی بانوان اشاره کرد و یادآور شد: طراحان لباسی که خوب طراحی می کنند باید رصد شوند زیرا یکی از مشکلات ما نداشتن مکان برای تهیه لباسهای مناسب است.

وی ادامه داد: اولین نمایشگاه پوشش ایرانی اسلامی بصورت زنده هفته گذشته توسط یک طراح لباس در ساری برگزار شد که در آن ازهمسران مدیران دعوت بعمل آمد که استقبال خوبی شد و درنظر داریم بصورت مستمر این طرح را اجرا نماییم.

جمشیدی، ایجاد بازارچه خیریه، تسهیلات بانکی قرض الحسنه، تشکیل کلاس های آموزشی طرح رحمت برای زنان بد سرپرست و بی سرپرست را از دیگر برنامه های این اداره نام برد.

این مسئول در پایان گفت: اولین جشنواره فیلم زن و خانواده در اردیبهشت ماه سال آینده با هدف اینکه تمام فیلمسازان مهجور مازنی که در این زمینه فعالیت داشتند جمع شوند و از آنها تقدیر بعمل آید و همچنین مهیا نمودن فضا را برای کسانی که دوست دارند در این زمینه فعالیت کنند برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز