دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری مازندران:
دغدغه حفظ اشتغال در واحدهای صنعتی به دلیل مشکلات کمبود نقدینگی است
مهمترین محورهای ایجاداشتغال پایدار توجه به تولید ملی و ایجاد سرمایه گذاری های جدید از جانب دولت، بخش خصوصی و تعاونی هاست که البته مساعدت بانک ها و دستگاه های معین در امر سرمایه گذاری نیز حائز اهمیت است.
مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران گفت: مازندران دارای ظرفیتهای خوب و بالقوه ای برای اشتغالزایی است.
علی بابایی کارنامی شامگاه یکشنبه در نشست شورای اشتغال استان با بیان اینکه مازندران دارای ظرفیت های خوبی است، گفت: باید جوانان را به سمت کسب و کارهای کوچک و بخش خدمات هدایت کنیم و با ارایه یک سرمایه گذاری اندک به مردم زمینه های اشتغالزایی را فراهم کنیم.
دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری مازندران اظهار کرد: نباید به دنبال آمارهای غیر واقعی اشتغال باشیم تا جوانان از شغل خود احساس آرامش داشته باشند و با اجرایی کردن این طرح ها امیدوارم در یک زمان مشخص به یک آمار واقعی از اشتغال برسیم.
وی تصریح کرد: توسعه تعاونی های روستایی برای جلوگیری از مهاجرت های روستاییان را نیز در دست کار داریم و کارهایی که دولت برای روستاییان انجام می دهد کفایت نمی کند و یکی از دلایل مهاجرت روستاییان این است که در روستا بیکاری وجود دارد که از طریق گسترش این تعاونی ها می توانیم برای روستاییان اشتغال زایی کنیم.
مدیرکل کار افزود: باید نیازهای کاری هر دستگاه در استان را جمع آوری کنیم و در کنار ارائه وام خوداشتغالی، مشاوره اقتصادی نیز می بایست فعال جدی انجام بگیرد.
بابایی کارنامی با بیان اینکه نگرانی و دغدغه حفظ اشتغال در واحد های صنعتی به دلیل مشکلات کمبود نقدینگی جدی است، گفت: دولت با هدف کمک به حفظ اشتغال در سه ماهه امسال، ۲۹۲میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع بانک های استان تخصیص داده است.
وی افزود: مهمترین محورهای ایجاداشتغال پایدار توجه به تولید ملی و ایجاد سرمایه گذاری های جدید از جانب دولت، بخش خصوصی و تعاونی هاست که البته مساعدت بانک ها و دستگاه های معین در امر سرمایه گذاری نیز حائز اهمیت است.
بابایی با بیان اینکه در سه ماه امسال نیز برای یک هزارو ۸۹۸نفر شغل ایجاد شده است، بیان داشت: یک هزارو ۴۰نفر حدود ۴۰میلیارد تومان در قالب تسهیلات خوداشتغالی و مشاغل خانگی دریافت کردند.
وی بیان داشت: سهم تعهد ایجاد فرصت های شغلی مازندران در سال گذشته ۳۴هزار نفر بوده است که برای ۳۲هزارو ۲۸نفر شغل پایدار ایجاد شده است.
مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مازندران، نقش دولت در حمایت از تولید ملی را کلیدی دانست و گفت: بهترین راه برون رفت از وضعیت نابه سامان تولید در استان به ویژه کارخانه هایی که به دلایل مختلف با مشکل مواجه هستند، مراجعه به الگوهای موفق در کشورهای صنعتی است و همچنین بانک ها با ارایه ی تسهیلات کم بهره می توانند نقش ارزنده ای ایفا کنند.
دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری مازندران در پایان تصزیح کرد: همه مسئولان دستگاه های متولی بخش اقتصاد و بانک های عامل، باید برای حمایت از بخش تولید نهایت کوشش خود را به عمل آورند زیرا راه تولید بدون توجه و حمایت دستگاه های دولتی و پیگیری نمایندگان مردم در مجلس شواری اسلامی هموار نخواهد شد.