معاون آموزش و پرورش مازندران خبرداد:
فعال سازی ۸۰۰ پایگاه تابستانی برای اوقات فراغت دانش آموزان مازندرانی
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران از فعال سازی ۸۰۰ پایگاه تابستانی برای اوقات فراغت دانش آموزان مازندرانی خبرداد.
بمعاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران گفت: باید به نقش این برنامه ها در حرفه آینده و تعیین مسیر زندگی دانش آموزان توجه ویژه ای شود.
به گزارش ایلنا از ساری؛ محمد شعبانی گفت: ظرفیت ۸۰۰ پایگاه تابستانی، امسال برای سپری کردن اوقات فراغت دانش آموزان استان پیش بینی شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران، بر ضرورت تشکیل دبیرخانه دائمی اوقات فراغت در مازندران تاکید کرد و افزود: این برنامه ها نباید صرفا به تابستان خلاصه شود بلکه باید در تمامی روزهای سال استمرار یابد.
وی از فعالیت ۴۴ کانون فرهنگی - تربیتی برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان خبر داد و گفت: بهترین ظرفیت برای برنامه ریزی پرداختن به این اوقات باید توسط آموزش و پرورش فراهم شود.
شعبانی با بیان این که اوقات فراغت مربوط به زمان و فصل معینی نیست، گفت: مسوولان آموزشی و فرهنگی باید با ایجاد برنامه های متنوع و در نظر گرفتن سلایق جوانان و نو جوانان در این زمینه برنامه ریزی کنند.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه دشمنان با هدف تخریب فکری فرزندانمان طرح ها و برنامه های گوناگونی اجرا می کند، افزود: بی توجهی به اوقات فراغت جوانان و نبود برنامه های مفرح می تواند زمینه را برای اهداف بدخواهان مساعد کند.
وی بروز خلاقیت را از نتایج مهم اجرای مطلوب برنامه های اوقات فراغت دانش آموزان دانست و ادامه داد: باید به نقش این برنامه ها در حرفه آینده و تعیین مسیر زندگی دانش آموزان توجه ویژه ای شود.
شعبانی بیان داشت: باید تلاش کنیم تا با طرح برنامه های متنوع و ارتقاء کیفیت، شعار هر دانش آموز یک مهارت، محقق شود.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش وپرورش استان تشکیل گروه فرهنگی در اردوگاه ها را از اقدامات مهم حوزه پرورشی دانست و افزود: اردوهای دانش آموزی باید هدفمند باشد و گروه های فرهنگی مستقر در اردوگاه ها وظیفه هدایت و تربیت آنان را در اردوها بر عهده بگیرند.
وی با بیان اینکه بسیاری از دستگاه های اجرای از قبیل ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی، حوزه هنری، اوقاف و امور خیریه، تربیت بدنی، بسیج، سپاه و غیره هرساله برای اوقات فراغت دانش آموزان برنامه های خاصی دارند، گفت: تلاش می کنیم که نقش آموزش و پرورش به عنوان متولی این امر پر رنگ تر جلوه کند.
وی افزود: بیش از ۱۳۰هزار دانش آموز در سال گذشته در پایگاه های تابستانی شرکت داشتندکه پیش بینی می شود این تعداد در ۸۰۰ پایگاه تابستانی به ۲۰۰هزار نفر برسد.