رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران:
کلیه سیاستهای اقتصاد مقاومتی، پدافند غیر عامل است
پدافند غیر عامل در اقتصاد مقاومتی بهره مندی از تمامی ظرفیتهای موجود به منظور دستیابی توسعه پایدار در تمامی ابعاد می باشد.
پدافند غیر عامل در اقتصاد مقاومتی بهره مندی از تمامی ظرفیتهای موجود به منظور دستیابی توسعه پایدار در تمامی ابعاد می باشد.
به گزارش ایلنا از ساری، دکتر محمدپور عمران بابیان این مطلب در پنجمین نشست کارگروه پدافند غیر عامل صنعت، معدن و تجارت استان که در شهرکهای صنعتی استان برگزار گردید اظهار داشت: استفاده از ذخایر و منابع کشور، راه تحقق اقتصاد مقاومتی است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران با اشاره به سیاست های راهبردی مقام معظم رهبری پیرامون اقتصاد مقاومتی با تعمیم آن به پدافند غیر عامل گفت: تمامی ۲۴ بند سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری تحت عنوان سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در واقع مصون سازی کشور در برابر تهدیدات منطقه و عرصه بین المللی و همچنین راهبرد حرکت صحیح اقتصاد کشور به سوی تحقق اهداف چشم انداز ایران ۱۴۰۴ می باشد.
دکتر محمدپور عمران با بیان اینکه پدافند غیر عامل سابقه تقریبا قابل قبولی در کشور دارد اظهار داشت، پدافند غیرعامل علی رغم اقدامات صورت گرفته همچنان مهجور می باشد.
وی افزود: پدافند غیر عامل به مجموعه ای از اقدامات غیر نظامی اطلاق می شود که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، تداوم فعالیتهای ضروری، ارتقاء پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابل تهدیدات نظامی دشمن و یا حوادثو بلایایی که در یک جامعه در سطح ملی منطقه ای یا بنگاه اقتصادی می تواند رخ دهد شامل می شود.
دکتر محمدپور ادامه داد: با به کارگیری مجموعه این اقدامات بحران به سطح صفر یا حداقلی کاهش می یابد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران در جمع اعضای شورای پدافند غیر عامل صنعت، معدن و تجارت استان مازندران به مصداقی در این حوزه اشاره کرد و گفت، در بحران برف غرب استان از کار افتادن واحد های خبازی، تقسیم بندی مجازی در هر منطقه، تقسیم بندی جغرافیایی استانی و تنظیم سناریوهایی برای شهرهای معین در توزیع و ذخیره سازی آرد با توجه به کارخانه های موجود، حمایت از واحد های تولید نان از مهمترین موضوعاتی دانست که در کمیته های تخصصی شکل گرفته، باید مورد بررسی و اجرایی قرار گیرد.