خبرگزاری کار ایران

صبح امروز با حضور رئیس کمیسیون فرهنگی شوراهای اسلامی شهر کشورانجام پذیرفت؛

برگزاری دومین اجلاس مجمع مشورتی کمیسیون‌های فرهنگی اجتماعی کشور درساری

برگزاری دومین اجلاس مجمع مشورتی کمیسیون‌های فرهنگی اجتماعی کشور درساری
کد خبر : ۱۷۰۱۰۹

دومین اجلاس مجمع مشورتی کمیسیون‌های فرهنگی اجتماعی کلان شهر‌ها و مراکز استان‌ها با حضور رئیس کمسیون فرهنگی شوراهای اسلامی شهر کشور در هتل بادله ساری آغاز شد.

دومین اجلاس مجمع مشورتی کمیسیون‌های فرهنگی اجتماعی کلان شهر‌ها و مراکز استان‌ها صبح امروز با حضور رئیس کمسیون فرهنگی شوراهای اسلامی شهر کشور و با حضور طلایی رئیس کمیسیون فرهنگی شوراهای اسلامی کلان شهرهای کشور در هتل بادله ساری آغاز شد.

شهر ساری پیشانی تاریخ مازندران و پرچمدار فرهنگ علوی محسوب می‌شود

به گزارش ایلنا از ساری، رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر ساری در مراسم افتتاحیه دومین اجلاس مجمع مشورتی کمیسیون‌های فرهنگی اجتماعی کلان شهر‌ها و مراکز استان‌ها گفت: شهر ساری پیشانی تاریخ مازندران و پرچمدار فرهنگ علوی محسوب می‌شود.

علیجان شمشیربند با اشاره به تاریخ ۳۰۰۰ ساله شهر ساری اظهار داشت: ما مقیدیم فرهنگ سازی صحیح می‌تواند به تحقق اقتصاد پایدار و اقتصاد مقاومتی کمک کند.

وی سرفصل‌های برنامه‌های فرهنگی امسال را در قالب سه محور اصلی آموزش شهروندی، فرهنگی و اجتماعی، و تربیت بدنی و سلامت جامعه بیان کرد.

متاسفانه مدیران ما امروز به هر حوزه‌ای می‌اندیشند به غیر از صنعت توریسم و گردشگری

شهردار مرکز استان به عنوان دومین سخنران این مراسم با اشاره به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی گفت: تجمیع عقاید و تجربیات به رشد متوازن مراکز استان‌ها کمک می‌کند.

مهدی عبوری با بیان اینکه ساری همواره در جریانات تاریخی و سیاسی بوده است افزود: داشتن زیرساخت‌های مناسب، تنوع موضوعات گردشگری طبیعی، ورزشی، قرار گرفتن در حاشیه جاده ابریشم همه و همه ساری را به مقصد بزرگ گردشگری تبدیل کرده است.

وی با بیان ساری بعنوان شهر شکوفه‌های نارنج گفت: فرهنگ را هم سنگ عمران دانسته و همزمان با خدمات عمرانی، فرهنگ را نیز رونق می‌دهیم.

شهردار مرکز استان در ادامه ضمن ارائه گزارشی از اهم فعالیت‌های عمرانی در حال ساخت مرکز مازندران اظهار خرسندی کرد: با سیاست گذای‌های اعضای شورای شهر ساری، این اقدامات آغاز شده و امید به آینده را در بین مردم شهر ایجاد کرده است.

وی به جمله معروف سردار طلایی فرمانده اسبق نیروی انتظامی مازندران اشاره کرد و گفت: اگر این دریا در اصفهان بود نه تنها در اصفهان بلکه در شهرهای اطراف نیز بیکار نداشتیم.

عبوری ادامه داد: متاسفانه مدیران ما امروز به هر حوزه‌ای می‌اندیشند به غیر از صنعت توریسم و گردشگری.
شهردار ساری در پایان گفت: ‌ای کاش سردار طلایی امروز هم در این استان می‌بود تا این امر به تحقق می‌پیوست.

نماینده مردم ساری و می‌اندرود در مجلس شورای اسلامی با حضور در این مراسم گفت: فرهنگ مقوله‌ای متفاوت با دیگر مقولات و خدمات در سراسر دنیاست.

یکی از مشکلات عدیده‌ای که در کشور ما وجود دارد در مقوله فرهنگ است

سید رمضان شجاعی با بیان اینکه فرهنگ به مثابه چرخ جلوی دوچرخه سیاست و اقتصاد است، افزود: تاکید مقام معظم رهبری بر توسعه فرهنگ به دلیل ویژگی‌هایی است که فرهنگ دارد.

وی ضمن بیان اینکه تمام خدماتی که وزارت‌های گوناگون در تمام دنیا ارائه می‌دهند یکی است تصریح کرد: آنچه که متفاوت است فرهنگ و وزارت فرهنگ یک کشور است که باید از آن صیانت شود.

نماینده مردم ساری و می‌اندرود در مجلس فرهنگ را مجموعهٔ باور‌ها تعبیر کرد و یادآور شد: یکی از مشکلات عدیده‌ای که در کشور ما وجود دارد در مقوله فرهنگ است.

اختلاف در شورا بد‌ترین سم ممکن است

نماینده ولی فقیه در مازندران نیز بعنوان سخنران بعدی این مراسم گفت: شورا اصل اساسی در نظام مقدس جمهوری اسلامی و نظام اسلامی است.

وی افزود: جایگاه شورا در اسلام اجمالا یکی از اساسی‌ترین پایه‌های اسلامی شورا است.

آیت‌الله نورالله طبرسی با بیان اینکه «من» در نظام اسلام وجود ندارد و هرچه هست «ما» است، اظهار داشت: شورا در اسلام پایه و اساسی برای حکومت اسلامی و همچنین برای بها دادن به مردم است.

وی با بیان اینکه شورا جایگاه مقدسی دارد اظهار امیدواری کرد: با وحدت کلمه و با مدیریت بتوانید گره‌های کور شهر‌ها را باز کنید.
آیت الله طبرسی خاطرنشان کرد: اختلاف در شورا بد‌ترین سم ممکن است که نه شما را موفق می‌کند و نه خدمتی برای مردم و شهر.

وی با اشاره به سال فرهنگ و اقتصاد مقاومتی گفت: کار در جمهوری اسلامی باید با مدیریت جهادی همراه باشد.
خطیب جمعه مرکز مازندران تصریح کرد: وقتی خرمشهر را آزاد کردیم و ۸ سال جنگیدیم پس می‌توانیم فرهنگ و اقتصادمان را نیز اصلاح کنیم.

وی با طرح این سوال که چرا باید خودممان را دست کم بگیریم واز غرب تقلید کنیم گفت: غربی‌ها باید از ما تقلید کنند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه می‌توان فرهنگ را اصلاح کرد تصریح کرد: آنگونه نیست که فرهنگ ما بی‌ریشه باشد اما گاهی نوسانات و لغزش‌هایی پیش می‌آید که آن‌ها را باید اصلاح کرد.

وی با با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری سوز و درد دین معیشت مردم را دارد خاطرنشان ساخت: انشاء الله خروجی این همایش خروجی‌ای باشد که تمام کشور از آن استفاده کنند.

شهر فقط پل و جاده، ساختمان و پارک نیست

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران نیز در این مراسم اظهار داشت: شهر فقط پل و جاده، ساختمان و پارک نیست، شهر به مثابه یک موجود زنده است که حیات بشری دارد و دارای روح است لذا هر اقدامی در راستای تقویت روح حیاتی شهر، تاثیر مهمی بر زندگی مردم دارد.

علیرضا یونسی گفت: تنها ۶ درصد شعارهای مردم در آستانه انقلاب اسلامی مادی بوده و ۶۰ درصد شعار‌ها فرهنگی بوده است.

وی تصریح کرد: آنچه که انقلاب ما را از دیگر انقلاب‌ها متمایز می‌کند این است که این انقلاب با فطرت و باطن آدمیزاد سازگاری دارد.

یونسی افزود: هرکار توسعه‌ای در شهرستان انجام می‌شود باید از پیوست فرهنگی برخوردار باشد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران با بیان اینکه فرهنگ اصالت و باطن یک جامعه است اذعان داشت: هرچه برج‌های شهر به آسمان رود ولی از اصالت فرهنگی خبری نباشد فایده ندارد چراکه فقط از نظر مادیت ارزش دارد.

یونسی در پایان سخنانش، مولفه‌های آموزش شهروندان، محله‌ محوری و توجه به ارزیابی عملکرد را از جمله بخش‌های اعظم فعالیت شورا‌ها عنوان کرد.

افتتاحیه دومین اجلاس مجمع مشورتی کمیسیون‌های فرهنگی اجتماعی کلان شهر‌ها و مراکز استان‌ها پس از سخنرانی یونسی به اتمام رسیده و پس از پذیرایی در قالب کارگروه‌های تخصصی کمیسیون‌های فرهنگی برگزار شد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز