خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران خبر داد:

سرقت ۳۴۸ هزار کیلوگرم از سیم‌های برق در مازندران

سرقت ۳۴۸ هزار کیلوگرم از سیم‌های برق در مازندران
کد خبر : ۱۷۰۰۸۷

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران از سرقت ۳۴۸ هزار کیلوگرم از سیم‌های برق در استان خبر داد و گفت: این میزان سرقت از سال ۸۷ تا ۹۲ اتفاق افتاده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران از سرقت ۳۴۸ هزار کیلوگرم از سیم‌های برق در استان خبر داد و گفت: این میزان سرقت از سال ۸۷ تا ۹۲ اتفاق افتاده است.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، از ساری به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق مازندران، منوچهر جعفری در جلسه پیشگیری از سرقت تجهیزات برق گفت: جوشکاری ترانس‌ها، نصب سیم آلومینیوم به جای سیم مسی در مناطق خارج از محدوده در طرح‌های توسعه‌ای جدید و مناطق جرم‌خیز، استفاده از کابل خودنگهدار به جای سیم مسی در روستاهای دور دست، طراحی قفل جدید و تعبیه آن بر روی درب‌های پست‌های زمینی از جمله تمهیدات فنی مقابله با لوازم و تجهیزات برق است.

وی در اختیار قرار دادن خودرو جهت گشت‌های مشترک با نیروی انتظامی، به کارگیری کارشناس حقوقی در امورهای توزیع و ستاد، گزارش سرقت‌ها به مبادی مربوطه، تقدیر از پرسنل نیروی انتظامی و دستگاه قضایی، افزایش سطح آگاهی‌های مردم به منظور آشنایی با فرایند سرقت تجهیزات و اخذ گواهی عدم سوپیشینه از پرسنل شرکت‌های پیمانکاری از تعهدات شرکت توزیع برق مازندران به استناد مصوبات جلسات پیشگیری و مبارزه با سرقت به شمار می‌رود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران به نمودار سرقت سیم مسی از سال ۸۷ تا ۹۲ اشاره کرد و یادآور شد: در سال ۸۷ مقدار ۳۰ هزار و ۹۸۴ کیلوگرم، در سال ۸۸،۲۱ هزار و ۱۵۲ کیلوگرم، در سال ۸۹ میزان ۶۱ هزار و ۷۶۴ کیلوگرم و در سال ۹۰ مقدار ۵۰ هزار و ۶۹۲ کیلوگرم سیم مسی به سرقت رفته است.

وی ادامه داد: در سال ۹۱ نیز ۱۰۴ هزار و ۳۵۲ کیلوگرم و در سال ۹۲،۷۸ هزار و ۵۱۱ کیلوگرم سیم مسی در مجموعه شرکت توزیع برق مازندران به سرقت رفته که بیشترین درصد سرقت‌ها در سال ۹۱ و ۹۲ به ترتیب با ۳۰ و ۲۳ درصد سرقت سیم صورت گرفته است.

جعفری خاطرنشان کرد: بیشترین میزان سرقت‌ها در شهرستان قائمشهر و کمترین آن در میاندورود بوده، این درحالی است که در فریدونکنار نیز هیچ‌گونه سرقت سیم اتفاق نیفتاده است.

وی اظهار امیدواری کرد: با ساماندهی خریداران ضایعات، تشدید مجازات سارقان، قراردادن موضوع سرقت تجهیزات برق در سطح بالاتری از اولویت، توسعه فضای هماهنگی و تعامل فی مابین نیروی انتظامی، دستگاه‌های قضایی و ادارات برق، استفاده از پتانسیل بسیج و برقراری گشت‌ها در محلات به صورت دائمی، استفاده از ظرفیت‌های بخشداری‌ها، دهیاری‌ها و شوراهای اسلامی روستا و تخصیص نگهبان محله در شهرها و روستاها میزان درصد سرقت لوازم و تجهیزات را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

وی تصریح کرد: مهم‌ترین عامل کسب موفقیت در کنترل روند سرقت‌های تجهیزات برق ایجاد فضای مثبت تعامل با دستگاه قضایی و انتظامی است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز