به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران:
سمینار آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا در ساری برگزار شد
سمینار آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا به همت گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در ساری برگزار شد.
سمینار آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا به همت گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در ساری برگزار شد.
به گزارش ایلنا از ساری، معاون بهداشتی دانشگاه در حاشیه این سمینار، آشنایی با راههای انتقال و پیشگیری از بیماریهایی که از طریق آب و غذای آلوده مشترک شیوع مییابد را از اهداف مهم برگزاری سمینار بیماریهای منتقله از آب و غذا دانست و گفت: با انجام اقدامات اولیه بهداشتی میتوان مانع شیوع بیماریهای منتقله از طریق آب و غذای آلوده شد.
محسن اعرابی، به روشهای ساده پیشگیری از بیماریهای منتقله از طریق آب وغذا پرداخت و گفت: مصرف غذای پخته، جوشاندن و کلر زدن آب آشامیدنی و شستن دستها با آب و صابون سه روش پیشگیری از اینگونه بیماریهاست.
وی افزود: اگر ۲ نفر یا بیشتر، از یک غذا یا آشامیدنی آلوده مشترک استفاده کنند و علایم بالینی مشترکی نیز داشته باشند، طغیان بیماری منتقله از طریق غذا و آب اتفاق افتاده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با بیان اینکه در صورت مشاهده هرگونه طغیان بیماریهای منتقله مراتب سریعا به شبکه بهداشت و درمان شهرستان اعلام شود، اظهارداشت: افراد میتوانند با شماره ۱۴۹۰ نیز تماس بگیرند.
گفتنی است دراین سمینار یک روزه موضوعاتی شامل بررسی وضعیت کشوری نظام مراقبت طغیانهای ناشی از آب و غذا، نظام مراقبت کشوری بیماریهای منتقله از آب و غذا با تاکید بر التور، اپیدمیولوژی، تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری التور، تشخیص آزمایشگاهی آلتور، بررسی وضعیت کشوری نظام مراقبت دیسانتریها، بررسی نظام مراقبت بیماریهای منتقله از آب و غذا در استان مازندران و برسی وضعیت کشوری نظام مراقبت تیفوئید توسط کارشناسان مربوطه ارایه شد.