برای نخستین بار در کشور صورت گرفت؛
صدور مجوز جداگانه برای شیر مدارس از سوی اداره کل استاندارد مازندران
برای نظارت و بررسی بیشتر، اعضای کمیته برای نمونه گیری و بازدید، سه بار در هر ماه به شرکتهای لبنی اعزام میشوند.
اعضای کمیته کیفیت شیر مدارس، در هر ماه، سه بار به شرکتهای فرآوردههای لبنی برای نمونه گیری و بازدید اعزام میشوند.
به گزارش ایلنا از ساری، نعمت الله فلاح در حاشیه جلسه کمیته کیفیت شیر مدارس استان گفت: اصلیترین دغدغه این کمیته، نظارت صحیح و اصولی بر تهیه و توزیع شیر در بین دانش آموزان است.
معاون پشتیبانی آموز ش و پرورش مازندران افزود: این جلسه با حضور نمایندگان سازمان استاندارد، دانشگاه علوم پزشکی، دامپزشکی، انجمن مهندسی کیفیت، انجمن صنایع همگن غذایی دارویی، مدیر عامل شرکتهای لبنی و آموزش و پرورش مازندران تشکیل شد و پس از تبادل نظرهای مختلف، تصمیماتی اتخاذ شد.
فلاح با اشاره به اهمیت نحوه ارزیابی شرکتهای تولید و توزیع کننده شیر، افزود: این شرکتها به گروههای A، B، C تقسیم شدند. شرکتهایی که در گروه C قرار میگیرند از این پس حق توزیع شیر را در مدارس نخواهند داشت.
معاون پشتیبانی اظهار داشت: برای نظارت و بررسی بیشتر، اعضای کمیته برای نمونه گیری و بازدید، سه بار در هر ماه به شرکتهای لبنی اعزام میشوند.
وی با بیان برخی ابتکارات کمیته کیفیت شیر مدارس، تصریح کرد: برای اولین بار در کشور، اداره کل استاندارد مازندران به فراهم ساختن تمهیدات لازم از سوی واحدهای تولیدی تحت پوشش در جهت ارتقای کیفی و صدور مجوز جدا گانه برای شیر مدارس نموده است.