مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهشهر تاکید کرد:
ریشهکنی بیسوادی همکاری همهجانبهی دستگاهها را میطلبد
به منظور ریشه کنی بیسوادی تا پایان برنامه پنجم توسعه، مشارکت و همکاری همه جانبه دستگاهها، ادارات و نهادهای شهرستان را میطلبد.
در سرشماری نفوس مسکن سال ۹۰ این شهرستان، یک هزار و ۵۸۴ نفر بیسواد اعلام شد که از این تعداد ۸۰۰نفر طی سالهای ۹۰ و ۹۱ در کلاسهای سواد آموزی شرکت نموده و با سواد شدند.
به گزارش ایلنا از بهشهر ابوالقاسم ثلاثی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهشهر در جمع اعضای ستاد راهبردی سواد آموزی شهرستان بهشهر گفت: در سرشماری نفوس مسکن سال ۹۰ این شهرستان، یک هزار و ۵۸۴ نفر بیسواد اعلام شد که از این تعداد ۸۰۰نفر طی سالهای ۹۰ و ۹۱ در کلاسهای سواد آموزی شرکت نموده و با سواد شدند.
ثلاثی با بیان اینکه آموزش و پرورش بهشهر ۲۵۰ نفر در دوره سواد آموزی در سال جاری تحت پوشش قرار داد، ابراز داشت: با شناسایی مابقی افراد بیسواد با مشکلاتی از قبیل جابه جایی محل سکونت، مهاجرت و عدم رغبت سواد آموزان مواجه هستیم.
وی تصریح کرد: به منظور ریشه کنی بیسوادی تا پایان برنامه پنجم توسعه، مشارکت و همکاری همه جانبه دستگاهها، ادارات و نهادهای شهرستان را میطلبد.
عبدالله ریاحی معاون فرماندار شهرستان ضمن تقدیر و تشکر از آموزش و پرورش و بخصوص حوزه سواد آموزی، افزود: فعالیتهای سواد آموزی از بدو تأسیس در راستای پیام حکیمانه حضرت امام خمینی(ره) و منویات مقام معظم رهبری برای باسواد نمودن قشر محروم جامعه در مناطق روستایی و صعب العبور قابل تقدیر است.
ریاحی در ادامه با بیان اینکه اولین قدم برای با سواد نمودن افراد شناسایی آنان است، تصریح نمود: لازمه ریشه کنی و به صفر رساندن بیسوادی همکاری همه جانبه دستگاهها و نهادهای اجرایی دولتی و غیر دولتی است.