خبرگزاری کار ایران

ایلنا از مازندران گزارش می دهد؛

آموزش نیروی کار باید اولویت تشکل های کارگری مازندران باشد/ با امکانات 30 سال پیش انتظار مهارت نداشته باشید

آموزش نیروی کار  باید اولویت تشکل های کارگری مازندران باشد/ با امکانات 30 سال پیش انتظار مهارت نداشته باشید
کد خبر : ۱۳۴۶۷۳۳

توجه به مهارت آموزی در بین کارگران و نیروی کار، مسئله مغفول مانده‌ای است که بر راندمان تولید اثر گذاشته است و توجه به این امر می تواند در افرایش تولید و بهره وری نقش بسزایی ایفا کند.

به گزارش خبرگزاری ایلنا از مازندران، براساس آمارهای رسمی سازمان صمت مازندران در این استان حدود ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی با اشتغالزایی مستقیم ۸۰ هزار نفر وجود دارد و در این بین استان مازندران با دارا بودن ۳۰۰ هزار  کارگر  ۱۰ درصد جمعیت استان را تشکیل می دهد که نیازمند مهارت و آموزش برای افزایش بهره وری هستند و تشکل های کارگری و نیروی کار باید در این راستا با قوت وارد شوند.

به عقیده کارشناسان ، واحدهای تولیدی و اشتغال‌زایی برای توسعه و موفقیت در دنیای رقابتی نیازمند مهارت آموزی به نیروی کار و آموزش به نیروی انسانی به عنوان سرمایه های اصلی در تولید هستند.

 به گفته مسئولان صمت استان  برای افزایش مهارت و آموزش در بین نیروی کار ، اقداماتی در دست انجام است و در این بین توجه به مهارت آموزی در بین کارگران و نیروی کار، مسئله مغفول مانده‌ای است که بر راندمان تولید اثر گذاشته است و توجه به این امر می تواند در افرایش تولید و بهره وری نقش بسزایی ایفا کند.

 به روز رسانی امکانات مراکز مهارتی فنی و حرفه ای مطابق با تغییر فناوری

ناصر ولی زاده یکی از شهروندان مازندرانی با اشاره به فراهم‌نبودن امکانات و تجهیزات مدرن در مراکز فنی و حرفه ای گفت: متاسفانه با امکاناتی در فنی و حرفه ای روبرو هستیم که برای سال‌های گذشته است و جوابگوی شرایط امروز نیست.

وی در گفت وگو با خبرنگار ایلنا در مازندران افزود: وقتی نیروی کار با تجهیزات و امکانات ۲۰ تا ۳۰ سال گذشته  کار می کند چطور می توان انتظار مهارت در شرایط روز داشت.

ولی زاده، به روز رسانی امکانات مراکز مهارتی فنی و حرفه ای مطابق با تغییر فناوری  را امری مهم دانست که باید برای تأمین این امکانات تلاش و کارآفرینی، تولید و اشتغال رشد یابد.

قلی تبار با بیان اینکه باید بین دانش و مهارت ارتباط منطقی وجود داشته باشد، افزود: متاسفانه امروزه این ارتباط وجود ندارد و شاهد فارغ التحصیلان بی مهارت در جامعه ایم که به نیروی کار بدون‌مهارت تبدیل  شده اند.

این شهروند مازندرانی به خبرنگار ایلنا گفت: در سالی که مزین به پیام رهبری با عنوان " مهار تورم و رشد تولید " است، توجه به مهارت برای افزایش بهره وری تولید مهم ترین نیاز جامعه است.

وی اظهار کرد: افزایش مهارت برای جوانان جویای کار ، اثرات مثبتی در تولید و اشتغال دارد و در این بخش باید برای توسعه مهارت آموزی به عنوان حلقه مفقوده تولید تلاش و از دانشگاه‌ها و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کمک گرفته شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران هم در گفت و گویی با بیان اینکه تربیت نیروی انسانی ماهر و ایجاد اشتغال پایدار رویکرد و هدف اصولی در اجرای طرح‌های مهارت‌ محور و آموزش فنی و حرفه‌ای در مازندران است، اظهار کرد: مهارت، کلید اشتغال پایدار است و هر جوان باید یک مهارت یاد بگیرد.

سید حسین درویشی گفت: کسب آموزش های مهارتی ضمن کار در صنایع و ارتقای مهارت و فعالیت حرفه ای کارکنان و افزایش کیفیت تولیدات، مساله مهمی است که با توجه به رشد فن آوری باید مورد توجه قرار گیرد.

وی یادآور شد:  خوشبختانه فرهنگ مهارت آموزی در بین خانواده‌های مازندرانی برای رفع مشکل بیکاری در بین نیروی انسانی فعال استان نهادینه شده است، گفت: اگر جوانان تحصیل کرده در مسیر مهارت آموزی حرکت کنند به طور قطع و یقین مشکل بیکاری در این استان رفع خواهد شد.

 توجه به آموزش نیروی کار در این اولویت تشکل های کارگری مازندران 

علی بابایی کارنامی  در گفت وگو با خبرنگار ایلنا اظهار کرد: در استان مازندران تلاش شده تا به گروه هدف خدمت بیشتری ارائه شود که باید در این بخش توجه به مهارت و آموزش نیروی کار در این اولویت باشد.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس  گفت: آموزش نیاز جامعه کارگری است که باید جدی گرفته شود.

وی افزود: آموزش و مهارت آموزی و آشنایی با قوانین در دستور کار قرار گیرد و تشکل های کارگری با قوانین به درستی آشنا شوند.

به گزارش ایلنا،نقش مهارت در توسعه تولید، اشتغال و کارآفرینی برکسی پوشیده نیست و توجه به این امر در استان‌مازندران مسئله ای است که باید بیش از پیش به آن توجه شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز