مسئول هیئت ورزشی کارگران مازندران در گفتگو با ایلنا:
افول ورزش کارگران در چند سال گذشته مشهود بود
طی چند سال گذشته در ورزش کارگران نه خبری از ورزش کارگری و همگانی بود و نه خبری از ورزش قهرمانی و این رفتار نوعی بی تفاوتی به جمع خانواده کارگران بود و این روند و شرایط بدون شک در فرآیند اقتصاد و کار ایران تاثیر منفی بر جای گذاشته است.
مسئول هیئت ورزشی کارگران مازندران گفت: ورزش کارگران چند سالی است که دوران نزول و افت خود را سپری میکند و امیدواریم در دوره جدید مدیریت وزارت کار این پدیده سازنده اجتماعی بار دیگر در جامعه کارگری احیا شود.
علی دزاییپور در گفتگو با خبرنگار ایلنا در ساری اظهار داشت: توسعه فعالیتهای فرهنگی ورزشی در بین کارگران با افزایش سلامت روانی افراد، ایجاد روحیه نشاط، همگرایی و تعاملات گروهی باید صورت گیرد و این امر در افزایش کارآیی و بهرهوری سهم زیادی دارد.
وی با انتقاد از عملکرد دولت سابق نسبت به ورزش کارگری گفت: طی چند سال گذشته در ورزش کارگران نه خبری از ورزش کارگری و همگانی بود و نه خبری از ورزش قهرمانی و این رفتار نوعی بیتفاوتی به جمع خانواده کارگران بود و این روند و شرایط بدون شک در فرآیند اقتصاد و کار ایران تاثیر منفی بر جای گذاشته است.
مسئول هیئت ورزشی کارگران مازندران افزود: اوج شکوفایی ورزش کارگران در همان دورانی بود که ماده ۱۵۴ قانون کار در سال ۷۲ به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسید و با تکیه بر این ماده قانونی بیش از ۱۵۰ ورزشگاه کارگری در سراسر کشور احداثشد و مجموعههای تفریحی و زیارتی زیادی در شمال و شهرهای زیارتی برای کارگران و خانوادههای آنها مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
دزاییپور ضمن قدردانی از علی بابایی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در زمینه افزایش فضاهای ورزشی کارگران و نیز فعالیتهای مجموعههای فرهنگی ورزشی اظهار کرد: طی چند سال گذشته ورزش کارگری استان و کشور با رکود، سکون و بیحرکتی همراه بوده و عجیب اینکه سکوت خود مسئولین تربیتبدنی کارگران بیش از سکون ورزش کارگری در این سالها قابل لمس و مشاهده بود.
مسئول هیئت ورزشی کارگران مازندران تصریح کرد: در هر حال اصل اول در ورزش کارگری حفظ شور و نشاط بین کارگران و ایجاد سلامتی بین همه آنها به منظور سلامت و صیانت از کار و کارگری و افزایش بهرهوری مورد نظر است و در قانون کار نیز ورزش همگانی و ورزشی که به سلامت جامعه کارگری کمک کند تاکید زیادی شده است.
وی ادامه داد: با پیشرو بودن سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر میتوان با برگزاری مسابقات ورزشی میان واحدهای کارگری و انتقال روحیه ورزشی از میادین ورزشی به محیطهای کار و تولید برای بالا بردن سرعت تولید محصولات صنعتی و اقتصادی استفاده کرد.
مسئول هیئت ورزشی کارگران مازندران با اشاره به اثرات مثبت و مطلوب ورزش کارگران تصریح کرد: فعالیتهای فرهنگی ورزشی در ارضای نیازمندیهای روحی و جسمی افراد به خصوص کارگران اهمیت بسیاری دارد و خیلی از ضعفها و کمبودهای جسمانی و روانی را رفع میکند ضمن آنکه حس ابتکار و اعتماد به نفس را در کارگران تقویت میکند.