رونمایی از سامانه ۱۶۵۶، ارتباط مردم با یگانه حفاظت راه و شهرسازی در مازندران
سرپرست راه و شهرسازی مازندران از رونمایی سامانه ۱۶۵۶؛ ارتباط مردم با یگان حفاظت راه و شهرسازی پیرامون زمین خواری در استان مازندران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری ایلنا، علی دیوسالار امروز سهشنبه از رونمایی تلفن گویای ۱۶۵۶؛ ارتباط مردم با یگان حفاظت راه و شهرسازی پیرامون زمین خواری و پرده برداری از طرحهای اطلاع رسانی عمومی با حضور فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن کشور در راه و شهرسازی مازندران خبر داد و گفت: هماستانیها میتوانند هر نوع تصرف و تعرض زمین خواران به اراضی دولتی را در تماس با شماره ۱۶۵۶ گزارش کنند.
وی به وظیفه مهم دولت در راستای حفظ بیت المال اشاره کرد و افزود: راه و شهرسازی به عنوان یکی از نهادهای دولتی وظیفه حفظ و نگهداری از سرمایههای عظیم ملی راه و املاک را بر عهده دارد.
سرپرست راه و شهرسازی مازندران با بیان اینکه برخی تصرفات از گذشته در اراضی مازندران صورت گرفته است، گفت: ۳۶ هزار هکتار اراضی در تصرف اشخاص و یا مراکز دولتی است؛ تلاش داریم در آینده نزدیک با سیستم هوشمند سازی این اراضی را از تصرف خارج و آزاد سازی کنیم.
وی افزود: طی شش سال فعالیت یگان حفاظت در استان مازندران، حدود ۴۹ هکتار زمین رفع تصرف و ۱۲.۶ هکتار نیز توسط مراجع قضایی اجرای حکم شد.
دیوسالار ارزش ریالی این اراضی را حدود ۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: مبالغ مورد نظر پس از تصرف صرف پروژههای عمرانی میشود.
وی افزود: امسال حدود ۱۹۰۰ متر زمین به ارزش ریالی ۱۰۰۰ میلیارد در استان رفع تصرف شد.
دیوسالار بیشترین زمینهای رفع تصرفی را در شهرهای بابلسر و فریدونکنار عنوان کرد.
۵۲ هزار متصرف اراضی در کشور شناسایی شد
در ادامه سرهنگ جواد خردمند به نقش یگان حفاظت در حفظ اراضی و مسکن اشاره کرد و افزود: در ۱۰ ماهه امسال ۱۰۰۰ میلیارد تومان اراضی استان مازندران توسط یگان حفاظت رفع تعرض شد.
وی رفع زمینخواری وجلوگیری ار تعرض به منابع طبیعی را از رویکردهای مهم یگان حفاظت برشمرد و افزود: تاکنون ۵۲ هزار متصرف در راستای طرح راستیازمایی و هوشمندسازی در کشور شناسایی شدند.
فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن به تاکید مقاممعظم رهبری در بکارگیری از نیروهای جوان اشاره کرد و گفت: یگان حفاظت نیز با بکارگیری از جوانان این طرح را پیاده سازی کرد تا شاهد هوشمندسازی و تحول در این مجموعه باشیم.
وی ضمن قدردانی از مدیرکل راهوشهرسازی مازندران و نیروهای خودم فراجا و یگان حفاظت استان، مازندران را مظلومترین استان در حوزه حفاظت در سطح کشور عنوان کرد که تنها با ۶ نیروی کار از اراضی این استان حفاظت میکند.
خردمند با اعلام اینکه یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در سال ۹۵ در استان مازندران تشکیل شده است، ارتباط و تعامل بخشهای مختلف و حمایتهای فراجا را در تحقق موفقیتهای روزافزون مبارزه با زمینخواری را مهم و موثر دانست.
وی از برقراری تلفن گویای ۱۶۵۶ برای ارتباط مستقیم مردم با حفاظت خبر داد و بر لزوم تقویت ارتباط مستمر و قوی با پلیس پیشگیری تاکید کرد.
خردمند گفت: همچنین برای تقویت و افزایش کارایی پلیس طرح مسکن دار شدن پلیس را بهعنوان اولین استان پایلوت شروع کردیم و استان مازندران به عنوان دومین استان پایلوت در دستور کار قرار دارد.
فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن گفت: در برخورد با زمینخواریها که مورد تاکید مقاممعظم رهبری و روسای قوه قضاییه و مجریه نیز است با هیچ کس تعارف نداریم.