دادستان شهرستان آمل تاکید کرد:
دستگاههای اجرایی در جمعآوری متکدیان همگون باشند
دادستان شهرستان آمل تاکید بر همکاری و همگونی دستگاههای اجرایی نسبت به جمعآوری متکدیان در این شهرستان داشت.
دادستان شهرستان آمل تاکید بر همکاری و همگونی دستگاههای اجرایی نسبت به جمعآوری متکدیان در این شهرستان داشت.
به گزارش ایلنا، علی طالبی در جلسه ستاد ساماندهی متکدیان این شهرستان داستان ولگردی و تکدیگری در کشور را یک داستان کهنه بیان کرد و گفت: حوزه قضایی سالهاست وارد این کار شده و نسبت به این امر رسیدگی میکند.
وی با تاکید براینکه در این زمینه نباید مسئولیتهای را بر دوش همدیگر گذاشت، اظهار داشت: هر کدام از دستگاههای اجرایی باید به صورت همگون با یکدیگر مشارکت داشته باشند.
طالبی با بیان اینکه تصمیمسازی و تصمیمگیری برای موضوع مهم تکدیگری و ولگردی باید در حد شهرستانی باشد، افزود: باتوجه به اینکه جریان این امر استانی است اجرای آن در یک شهرستان باید به صورت پایلوت انجام شود تا دیگر شهرستانهای از آن الگو گیرند.
دادستان شهرستان آمل با تاکید براینکه هر یک از دستگاههای اجرایی قبل از برگزاری ستاد مطالعاتی در زمینه آئیننامه شورای عالی اداری داشته باشند، ابراز داشت: در جلسه ستاد باید برای جمعآوری متکدیان تصمیمگیری صورت گیرد تا به ساماندهی این افراد پرداخت.
وی در پایان پیشنهاد تشکیل یک کارگروه از سوی ستاد پس از جمعآوری و ساماندهی متکدیان داد تا براساس اجرای آئیننامه نسبت به نحوه نگهداری و هزینه تجهیزات این افراد در یک مکان تصمیمگیری صورت گیرد.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان آمل در ادامه این جلسه یکی از وظایف مهم بهزیستی را بررسی آسیبهای اجتماعی بیان و عنوان کرد: تکدیگرایی یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی است که سالها دغدغه خاطر سازمان بهزیستی کشور بوده است.
نصرتالله حسنزاده با اعلام اینکه هماکنون برای ساماندهی متکدیان شهرستان آمل دو مکان از سوی اداره بهزیستی آماده برای اسکان متکدیان این شهرستان است، اذعان داشت: این دو مکان واقع در دو روستا حسینآباد و قلعهکش است.
وی خاطرنشان کرد: ساختمان روستای حسینآباد آماده به کار و هماکنون خانمها در آنجا آموزش احکام میبینند اما مکان قلعهکش نیاز به تجهیزات است که با کمکهای دستگاهها میتوان متکدیان را در آنجا نگهداری کرد.