خبرگزاری کار ایران

در گفت و گو با ایلنا مطرح شد؛

۱۴ درصد مشترکان آب مازندران بیش از دو برابر مصرف دارند

۱۴ درصد مشترکان آب مازندران بیش از دو برابر مصرف دارند
کد خبر : ۱۳۰۸۰۴۹

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران گفت: از مجموع مشترکان خانگی در استان مازندران ۲۸ درصد تا دوبرابر الگوی مصرف و ۱۴ درصد بیش از دو برابر الگوی مصرف آب استفاده کرده اند.

بهزاد برارزاده در گفت وگو با خبرنگار ایلنا اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۵۳ هزار مشترک در شهرها و روستاها زیرپوشش دارد.

وی افزود: در بخش خانگی 227 هزار مشترک بالای الگوی مصرف وجود دارد که  تا دو برابرالگوی مصرف( 28درصد)مصرف دارند و 115 هزار مشترک نیز بیش از دو برابر الگوی مصرف خانگی( 14درصد) مصرف دارند.

وی با اعلام اینکه استان مازندران با وجود دارا بودن منابع غنی آبی و بارندگی، از کمبود آب رنج می برد، خاطرنشان کرد: عوامل مختلفی در این زمینه از جمله مدیریت منابع آبی دخیل است.

برارزاده افزود: در حال حاضر و در شرایط فعلی وضعیت آب در مازندران با مدیریت و تدبیر لازم و تامین اعتبارات کافی شرایطی را فراهم کرد که از منابع آبی بهترین بهره برداری صورت گیرد.

مدیر عامل آبفا مازندران گفت: به طور کلی در استان مازندران باتوجه به گستردگی و شرایط متنوع از نظر جنس خاک، میزان مسافر و نیز در دسترس بودن منابع آب، مشکلات کمبود آب در نواحی مختلف، متفاوت بوده و نمی توان برای همه مناطق یک علت را عامل کمبود آب دانست.

به گفته برارزاده، عمده دلایل کمبود آب در استان را میتوان مربوط به بروز پدیده خشکسالی و کاهش آبدهی منابع تأمین، افزایش جمعیت و ورود مسافر درطول سال به ویژه مناسبت ها و ایام خاص دانست.

وی یادآور شد: از عمده اقدامات در حال انجام به منظور رفع مشکلات کمبود در بخش های مختلف می‌توان به حفر و تجهیز چاه ها، بهسازی منابع تأمین، استفاده از منابع تأمین جایگزین مانند استفاده از چاه های کشاورزی بصورت استیجاری در زمان کمبود، اجرای پروژه های اصلاح و بازسازی شبکه توزیع و  انجام عملیات کشف و رفع نشت های نامرئی و به تبع آن کاهش هدررفت آب و نیز اصلاح الگوی مصرف مشترکین اشاره کرد.

مدیر عامل آبفا مازندران همچنین خاطرنشان کرد: با تلاش کارکنان این شرکت و همکاری بسیج سازندگی سپاه و اهدای 200 کیلومتر لوله در سایز های مختلف توسط خیّر آبرسان (حاج اکبر ابراهیمی)، اهالی 70 روستا در 18 شهرستان استان از نعمت آب آشامیدنی سالم ، بهداشتی و پایدار به زودی بهره مند می شوند.

برارزاده با اشاره به  450 قطعه زمین برای آبرسانی در این استان افزود: مجمع خیرین آبرسان به منظور محرومیت زدایی در روستاها و نقاط دورافتاده تشکیل شد تا خیران در کنار بقیه امور خیریه به موضوع آبرسانی هم توجه ویژه ای داشته باشند و در این مسیر نیز مقرر شد تاسیسات آبرسانی تعبیه شده به نام خیرین نامگذاری شود.

وی گفت: در راستای اجرای برنامه های گذر از تنش آبی است پیگیر دریافت اعتبارات عشایری- روستایی، اعتبارات محرومیت زدایی و تنش آبی هستیم و در حال حاضر با کمک قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) 19 مجتمع آبرسانی با بهره مندی 128 روستا در سراسر استان در دست اجراست.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز