مدیر جهاد کشاورزی ساری خبر داد:
تولید بیش از ۱۹ هزار تن گوشت سفید در ساری
مدیر جهاد کشاورزی ساری از تولید ۱۹ هزار و ۸۰۰ تن گوشت سفید در این شهرستان خبر داد.
مدیر جهاد کشاورزی ساری از تولید ۱۹ هزار و ۸۰۰ تن گوشت سفید در این شهرستان خبر داد.
به گزارش ایلنا از ساری، طهمورثقاسمنژاد با اشاره به فعالیت ۳۰۰ واحد مرغداری گوشتی در ساری اظهارداشت: این واحدها ظرفیت جوجه ریزی بالغ بر ۴ میلیون قطعه در هر دوره را داراست.
وی ادامه داد: شهرستان ساری ۱۳ درصد تولید گوشت سفید و ۱۴ درصد تولید جوجه یک روزه گوشتی استان را به خود اختصاص داده و از این لحاظ به عنوان قطب تولید گوشت سفید استان محسوب میشود.
مدیر جهاد کشاورزی ساری افزود: با انجام جوجه ریزی به میزان ۱۲ میلیون و ۷۴۶ هزار قطعه در ۸ ماهه نخست سال جاری، بیش از ۱۹ هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید در واحدهای مرغداری این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
قاسمنژاد اشتغال زایی مستقیم در این بخش را بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: شهرستان ساری سهم بالایی در سرمایه گذاری و تولید گوشت مرغ استان بر عهده دارد.