مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان:
اعتبارات مربوط به نگهداری راههای استان ناکافی است
مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان گفت:در حالی که ۹۰ درصد جابجایی مسافران در این استان به صورت زمینی انجام می شود؛ بودجه خاصی برای نگهداری راه های اصلی،فرعی و روستایی تخصیص پیدا نمی کند.
به گزارش " ایلنا" از مازندران؛ " حسن جهانیان" به مناسبت سالروز گرامی داشت قربانیان سوانح رانندگی با رسانه ها صحبت کرد و توضیح داد که در استان مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی داریم و از این مجموعه راه ها، ۷۸۰۰ کیلومتر راه ها روستایی هستند و بیشترین میزان ترددها در همین راه های روستایی صورت می گیرد.
وی از ترافیک بسیار بالای راه های استان و موقعیت ویژه راه های روستاهای مازندران در مناطق کوهستانی و جنگلی صحبتی کرد و گفت: اعتبارات مربوط به نگاهداری این میزان راه در استان ناکافی است.
وی ماشین آلات به کارگرفته شده در راه ها ی روستایی را نیز ویژه راه های غیر روستایی عنوان کرد و گفت: این موضوع سرعت عمل را پایین می آورد و هزینه ها را افزایش می دهد.
وی ارزش نگهداری سطوح جاده های استان را ۴۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: طبق کارشناسی ها برای ثبات و نگهداری این جاده ها ۲۱۰۰ میلیارد تومان لازم داریم .
جهانیان میزان اعتبارات استان از اعتبارات ملی را ۳۰ درصد اعلام کرد و گفت: امسال ۷۰۰ میلیارد تومان از محل ۳۰ درصد اعتبارات ملی محقق شده است.
این مقام مسئول گفت : ۳۹ درصد روکش های جاده های شهری خوب،۱۳ درصد متوسط و ۴۹ درصد مناسب بوده و این درحالی است که برای بهبود شرایط راه های اصلی ۲۰۰۰ میلیارد تومان ؛ ۵۰۰ میلیارد تومان برای جاده های فرعی نیاز داریم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران همچنین گفت: درحال حاضر ۲۵۶ روستای بالای ۲۰ خانوار استان فاقد آسفالت هستند که طبق مصوبه دولت باید آسفالت شوند .
وی از آمار ۴۱۵ میلیون تردد در استان در ابتدای سال جاری تاکنون خبرداد و گفت: ۳۸ میلیون تردد در جاده های ۶ گانه مواصلاتی استان صورت گرفته است.