مدیرکل پدافند غیرعامل مازندران:
حفظ زمینهای کشاورزی اولویت پدافند غیر عامل در مازندران/داراییهای با ارزش استان باید از طرح تفصیلی برخوردار شوند
مدیرکل پدافند غیرعامل مازندران گفت: حراست از حریم عرصههای طبیعی و حفاظت محیط زیست ، حفظ زمینهای کشاورزی اولویت اجرای طرحهای پدافند غیر عامل در استان است.
به گزارش ایلنا. حمید بخشی به مناسب هفته پدافند غیر عامل در جمع خبرنگاران مهمترین مولفه پدافند غیر عامل را حفظ جان و مال مردم دانست و تهدیدات زیستی را مهمترین اولویت در مازندران عنوان کرد و گفت: حراست از حریم عرصههای طبیعی و حفاظت محیط زیست ، حفظ زمینهای کشاورزی اولویت اجرای طرحهای پدافند غیر عامل در استان است.
وی، تهدیدات زیستی را دومین مولفه پدافند غیر عامل در استان عنوان کرد و افزود: تهدیدات شیمایی نیز در مرحله بعدی قرار دارد.
مدیرکل پدافند غیرعامل مازندران به تشکیل شورای پدافند غیر عامل به ریاست استاندار، اداره کل پدافند به دبیری شورا و کار وههای تخصصی پدافند غیر عامل در استان اشاره کرد و گفت: در هر استان ۱۱ کارگروه تخصصی وجود دارد که میتوان به کارگروه زیستی، فضایی و کالبدی، سایبری و الکترونیک، امداد و نجات، راهداری و حمل و نقل و مشارکت عمومی اشاره کرد.
وی افزود: تمامی دستگاههای اجرایی فعال در استان جز کارگروههای تخصصی پدافند غیرعامل محسوب میشوند.
بخشی به طرح جامع پدافند غیرعامل اشاره کرد و بر الزام بر اینکه تمامی داراییهای باارزش استان باید از طرح تفصیلی برخوردار شوند، ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۰۰۰ دارایی باارزش استان سطح بندی شده است.
وی با بیان اینکه ۱۹ عنوان تهدید یا ابر تهدید در سطح کلان وجود دارد که باید به آن توجه ویژه شود آب و فاضلاب شهری و آلودگی آب و خاک و جنگل هیرکانی را جز همین تهدیدات بر شمرد و افزود: در این سند ۴۲ عنوان سند انتظار در قالب ۱۰ موضوع گنجانده شده است
بخشی تسهیل مدیریت بحران را از جمله وظایف سازمان پدافند غیرعامل برشمرد و گفت: در حوزه سایبری ۸۵ درصد تهدیدات در سطح اول محسوب میشود و کارشناسان بر آن اشرافیت دارند و در سطح دو سایبری، معمولاً به روزرسانی سایتها و غیره کمتر مورد توجه قرار میگیرد.
وی با تاکید بر اینکه تمامی زیرساختها و ساختوسازها باید پیوست پدافند غیر عامل داشته باشد و در صدور مجوز باید الزامات پدافند رعایت شود، افزود: افزایش آمادگی و افزایش بازدارندگی کاهش آسیبپذیری و تسهیل مدیریت بحران از مهمترین برنامههای پدافند غیر عامل است.
بخشی در بحث پدافند غیرعامل به نبود سیلوی غلات در غرب استان اشاره کرد و ادامه داد: بنا داریم با دستگاههای متولی موضوع مطروحه را در غرب استان اجرایی کنیم.
وی افزود: ایجاد خط سبز دریایی با همکاری اداره کل بنادر و دریانوردی، غله، جهاد کشاورزی، گمرک و غیره جزء برنامهها قرار دارد.
مدیرکل پدافند غیرعامل مازندران به عناوین برنامههای هفته پدافند غیرعامل در مازندران اشاره کرد و گفت: زنگ پدافند غیر عامل در ۴ هزار مدرس مازندران به صدا در میآید.