معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران تاکید کرد:
ضرورت ارتقای مهارت نیروی انسانی شاغل در واحدهای تولیدی و صنعتی
مدیران دستگاههای اجرایی، راهبردها و اقدامات اجرایی دستگاه متبوع را در راستای عملیاتی کردن برنامههای توسعه اشتغال و سرمایه گذاری استان تدوین و ارایه نمایند.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران گفت: ظرفیتهای اشتغال و سرمایه گذاری استان، در سند چشم انداز جدید مصوب شورای برنامه ریزی باید عملیاتی شود.
به گزارش ایلنا از ساری، علی احسانی در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان با اشاره به اینکه منابع مالی جزو لاینفک توسعه سرمایه گذاری است، بیان داشت: بهره گیری از منابع مالی و ارتقا بهره وری منابع انسانی در راستای توسعه سرمایه گذاری بسیار اهمیت دارد.
احسانی خواستار ارایه برنامه عملیاتی کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت در حوزه توسعه صنعت، معدن، تجارت با اولویت سرمایه گذاری و صادرات در استان شد و عنوان کرد: توسعه صنعت بیمه در مشاغل و بکارگیری شیوههای حمایتی در این راستا باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی افزود: برگزاری دورههای آموزشی نظری و مهارتی برای واحدهای صنعتی و تولیدی در تدوین برنامه عملیاتی موصوف با اهمیت و موثر است.
احسانی با اشاره به اینکه ظرفیتهای اشتغال و سرمایه گذاری استان، در سند چشم انداز جدید مصوب شورای برنامه ریزی باید عملیاتی شود، یاد آور گشت: موضوع هم اندیشی بانکها و دستگاههای اجرایی در تعامل با واحدهای صنعتی و تولیدی ذی مدخل در اقتصاد استان از سوی اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی باید اجرایی شود.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار، با بیان اینکه نقش مدیریت در جهت تقویت فضای کسب و کار در کنار منابع مالی، نقش و جایگاهی بسیار مهم و تعیین کننده است، اذعان داشت: مدیران دستگاههای اجرایی، راهبردها و اقدامات اجرایی دستگاه متبوع را در راستای عملیاتی کردن برنامههای توسعه اشتغال و سرمایه گذاری استان تدوین و ارایه نمایند.
وی منابع انسانی فاقد کار به ویژه دانش آموختههای بیکار در بخشهای مختلف را یک فرصت و ظرفیت برای مازندران دانست و خاطر نشان ساخت: راهکارهای عملی و اجرایی کاهش بیکاری همراه با برنامههای حمایتی بخشهای مختلفباید از سوی کارگروه تخصصی اشتغال ارایه شود.
احسانی به ضرورت ارتقای مهارت نیروی انسانی شاغل در واحدهای تولیدی و صنعتی اشاره کرد و خواستار ارایه برنامه عملیاتی از سوی اداره کل آموزش فنی و حرفهای شد.
وی هم چنین خواستار تشکیل اتاق فکر مرکب در اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی با همیاری دستگاههای مرتبط در جهت تحول در امر توسعه تولید، اشتغال و صادرات با اولویت در مناطق روستایی پر جمعیت شد.