در سی و چهارمین جلسه شورای شهر ساری مطرح شد؛
افزایش 300 درصدی اجاره بهای تلویزیون شهری/ مزایده اجاره جایگاه CNG شهرداری
اعضای شورای شهر ساری عصر امروز سهشنبه در سی و چهارمین جلسه شورای شهر مصوب کردند که دکه های میوه و تره بار با 30 درصد و تلویزیون های شهری با 300 درصد افزایش قیمت نسبت به سال گذشته تا پایان امسال فعالیت کنند.
به گزارش ایلنا ، سی و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر ساری عصر امروز سه شنبه با حضور اعضای این شورا و معاونان شهردار ساری برگزار شد و اعضای این شورا بار دیگرضمن انتقاد از وضعیت فیزیکی و فعالیت دکههای این شهر، راجع به ساماندهی و چگونگی تمدید اجاره دکه های سطح شهر به بحث و تبادل نظر پرداختند.
بر اساس تصمیم و مصوبه اعضای شورای شهر ساری و کارگروه ساماندهی دکه های شهر بنا شد دکه های مربوط به میوه و تره بار با 30 درصد افزایش اجاره از سال گذشته تا پایان 29 اسفند فعالیت کنند پس از مدت درنظر گرفته شده مجددا دکه ها به مذاکره گذاشته شود در مورد سایر دکه ها از جمله دکه های مطبوعاتی و مواد غذایی هم تا پایان تیرماه تصمیم گیری شود.
افزایش 300 درصدی اجاره تلویزیون های شهری
همچنین با رای موافق اعضای شورای شهر ششم دو تلویزیون شهری با 300 درصد افزایش تا پایان شهریور می تواند فعالیت کند و پس از این به مزایده گذاشته شود.
معاون خدمات شهری شهرداری ساری در این نشست گفت : دکه هایی که در ساری فعالیت می کنند دو دسته هستند و زیر نظر دو مجموعه سازمان میوه و تره بار و سازمان سیما و منظر شهرداری قرار دارند.
علیرضا حمیدی تعداد دکه های زیر نظر سازمان میوه و تره بار را 34 واحد اعلام کرد و افزود که 87 دکه هم در سطح شهر زیر مجموعه سازمان سیما و منظر هستند ضمن این که 35 دکه هم در پارک های شهر ساری فعالیت دارند.
حمیدی سابقه فعالیت و اجاره دکه های ساری را مربوط به اواخر دهه 80 عنوان کرد و افزود : از آن زمان تاکنون این دکه ها با اجاره ای اندک به افراد متقاضی سپرده می شد و هر سال نیز اجاره ها تمدید می شد و همین تکرار طولانی تمدید اجاره ها سبب ایجاد توقع در افراد شد و انتظار دارند دکه ها با اجاره اندک در اختیارشان قرار گیرد.
وی افزود: برخی از مستاجران پس از اجاره کردن دکه آن را با قیمت بسیار بالاتر به افراد دیگر اجاره می دهند.
حمیدی یکی از مشکلات کنونی دکه های شهر ساری را آسیب زدن به منظر شهری و بصری عنوان کرد و افزود : جانمایی نامناسب بعضی دکه ها سبب اغتشاش بصری در محیط شهری ، ایجاد ترافیک در بعضی خیابان ها و شلوغی معابر شده است که باید در این باره هم ساماندهی لازم صورت گیرد.
وی ادامه داد : برای نوع کاربری این دکه ها نیز تعریف خاصی صورت نگرفته است و فعالیت هر کدام بر اساس نظر و سلیقه فردی مستاجر است ، در حالی که می توان با برنامه ریزی درست و ارزیابی نیاز هر منطقه از شهر ،کاربری خاص برای دکه تعریف کرد تا نیاز شهروندان را رفع کند.
معاون شهردار ساری رها شدگی در انجام فعالیت ها را هم از دیگر مشکلات دکه های سطح این شهر برشمرد و توضیح داد : دیده شده در بعضی از این دکه ها با توجه به نوع فعالیتی که دارند کارهای خلاف نیز صورت می گیرد که این موضوع نیز لزوم پایش و رصد فعالیت آنها را نشان دوچندان می کند.
تاکید بر نوآوری دکهها
شهرام ایرجی ، یکی از اعضای شورای شهر ساری هم در این نشست با بیان اینکه برخی از دکه ها سال های سال است که تعطیل است و یا برخی از دکه داران به جای فعالیت اصلی دکه داری در چارچوب تعیین شده به کارهایی مشغولند که خلاف محسوب می شود و شایسته نیست، گفت: دکه های خالی باید جمع اوری شود اما دیگر دکه ها باید نوآوری و بهسازی شود.
وی با بیان این که ساری هم اکنون پایتخت گردشگری اکو است و رویداد گردشگری ساری 2022 نیز شروع شده است ، بر ضرورت ساماندهی هر چه زودتر دکه ها تاکید کرد و گفت : باید دکه ها نوسازی و بازسازی شود و شکل و شمایل مطلوب به خود بگیرد تا بتواند در شان شهر ساری به عنوان پایتخت گردشگری اکو خدمات به شهروندان و گردشگران ارائه دهد.
رئیس شورای شهر ساری نیز با تایید مشکل فرسودگی ، تکرار تمدید اجاره به افراد خاص و سواستفاده از این اماکن بر ضرورت ساماندهی هر چه سریع تر آنها تاکید کرد و گفت : انتظار است کارگروه تشکیل شده تمامی مسایل و مشکلات دکه ها را احصاء و نسبت به رفع آنها و بهینه سازی کارکردشان با نگاه به درآمدزایی برای شهرداری اقدام کند.
پرویز شعبانی افزود : کمیته همچنین می بایست با ارزیابی محل استقرار دکه ها در هر منطقه ، نوع کاربری برایشان تعریف کند که منطبق با نیاز شهروندان منطقه باشد.
دکه هایی با کارکرد درآمدزایی
سید حسن احمدی دیگر عضو شورای شهر ساری گفت: طبق تبصره 6 ماده 96 اگر شهرداری بخواهد دکه ای را به مزایده بگذارد باید ببیند جزء مصادیق سد معبر محسوب می شود یا خیر؟
وی افزود: از آنجایی که شهرداری متولی این امر بوده و جانمایی دکه ها را به عهده دارد چنانچه پیرامون دکه ها آمد و شد با مشکل مواجه نشود جزء مصادیق سد معبر تلقی نمی شود.
احمدی گفت: از نظر من جانمایی این دکه ها از سوی شهرداری نه تنها سد معبر محسوب نمی شود بلکه می تواند در ایجاد درآمد به شهرداری ، شهر و شهروندان کمک کند.
ساماندهی با پیوست سیما و منظر
علی عاشقان دیگر عضو شورای ششم نیز با تاکید بر پیوست سیما و منظر بر ضرورت بازنگری و بهسازی دکه ها در سطح شهر تاکید کرد.
وی افزود: در جانمایی دکه ها فاصله ها و چشم انداز رعایت شود .
در جلسه امروز شورای شهر ساری، تعیین و تکلیف "سی ان جی شهرداری" در مجاورت ترمینال دولت به شور رفت که اعضای شورا با بالاترین قیمت این سی ان جی را به مزایده گذاشتند.
همچنین در این جلسه با اجرای پیمانکاری با شرایط قرارداد مناقصه مبنی بر ایجاد روشنایی در بلوار ارتش، بلوار فرح آباد و بلوار امام رضا(ع) موافقت شد.