خبرگزاری کار ایران

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران:

حرکت تعاونی‌ها در مسیر دانش‌بنیان‌ شدن و اشتغال‌آفرینی باشد

حرکت تعاونی‌ها در مسیر دانش‌بنیان‌ شدن و اشتغال‌آفرینی باشد
کد خبر : ۱۲۳۷۵۸۲

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه در تشکیل تعاونی ها موضوع کیفیت از اهمیت بالایی برخوردار است و باید به سمت دانش بنیان شدن سوق داده شود، گفت: تشکیل تعاونی‌ها با اولویت اشتغال آفرینی باشد.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، علی باقری در نشست هم اندیشی حوزه تعاون اداره کل که به میزبانی شهرستان نور برگزار شد  ضمن عرض تسلیت به خانواده های داغدیده جانباختگان حادثه متروپل اظهار کرد: همه ما در این مصیبت شریک و غمخوار خانواده های داغدیده هستیم.

وی تصریح کرد: بیش از ۷۰ درصد مردم با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سطح کشور ارتباط دارند و این برای همه ما یک افتخار است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: اگر چه کارکنان این مجموعه اقدامات مطلوبی در زمینه اجرای شاخص های تخصصی و ارائه خدمت به مردم شریف دارند، اما ماموریت های واگذار شده به این مجموعه بسیار بزرگ است و با تعداد کارکنان موجود تناسبی ندارد.

این مسئول ادامه داد: کارکنان وزارت مردمی تعاون، کار و رفاه اجتماعی نمونه بارز کار جهادی هستند و با این حجم کار باز هم برای خدمت به مردم شریف استان از هیچ کوششی دریغ نمی کنند.

باقری با اشاره به اینکه برگزاری نشست های هم اندیشی سبب افزایش آگاهی در بین کارشناسان می شود و در نهایت وحدت رویه را در تحقق شاخص های تخصصی بدنبال دارد، خاطرنشان کرد: مجموعه مدیریتی این اداره کل به صورت مشارکتی عمل می کند و نظرات کارشناسی در اولویت قرار دارد.

وی با اعلام اینکه انتظارات از بخش تعاون بالاست و کار در این حوزه بسیار وسیع بوده و به پیگیری های جهادی نیاز دارد، گفت: باید با همدلی و هم افزایی برای توسعه این بخش تلاش شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران خواستار استفاده از تمام ظرفیت ها به ویژه دستگاه های عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای توسعه بخش تعاون شد و اظهار کرد: در همه زمینه ها برنامه محوری در اولویت باشد.

این مسئول ادامه داد: برنامه های حمایتی زیادی از بخش تعاون توسط وزارتخانه در حال پیگیری است و ما نیز باید از این مهم به نفع تعاونی های استان استفاده کنیم.

باقری با بیان اینکه در تشکیل تعاونی ها موضوع کیفیت از اهمیت بالایی برخوردار است و باید به سمت دانش بنیان شدن سوق داده شود، تصریح کرد: تشکیل تعاونی ها با اولویت اشتغال آفرینی باشد.

وی خواستار تعیین تکلیف تعاونی های راکد و غیر فعال با سرعت و جدیت بیشتر شد و افزود: حامی تعاونی ها هستیم و هیچ مشکلی از سوی ما نباید بر تعاونی ها، کارفرمایان و کارآفرینان وارد شود چرا که پیشگیری از بروز مشکلات یکی از وظایف ماست.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: تعاونی‌ها در روستاها با هدف توزیع عادلانه ثروت شکل بگیرد چرا که این مهم یکی از ضروریات است.

*تشکیل تعاونی های جدید با محوریت محصولات فناورانه

احمد پویش مدیر امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه بر ادامه انجام برنامه های عملیاتی ابلاغی مطابق برنامه سال گذشته تا زمان اعلام و ابلاغ برنامه های جدید تاکید کرد و افزود: تشکیل تعاونی های توسعه روستایی از طریق شناسایی ظرفیتهای روستاها با همکاری با بخشدارن و دهیاران ،شوراها در اولویت قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: تشکیل تعاونی های نوع جدید باید با محوریت تعداد اعضا و اشتغال بالا و همچنین محصولات فناورانه و تحقق شعار سال به صادرات ختم شود.

پویش بر ثبت اطلاعات و همچنین بروز رسانی اطلاعات تعاونیها در سامانه هوشمندبخش تعاون تاکید کرد و گفت: برای ثبت نام در هفدهمین جشنواره تعاونی برتر استان همکاری و تعامل با تعاونی‌های سطح استان را در دستور کار داریم.

وی از شناسایی و تعیین و تکلیف تعاونی های مشکل دار و اعلام آن به اداره کل برای بررسی در کمیته تعاونی های مشکل دار استان خبر داد.

*لزوم توجه ویژه به ارتقای سلامت اداری

رییس اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات و بازرس سلامت اداری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه گفت: بازرسی و ارزیابی عملکرد ادارات به صورت ۶ ماهه با هدف رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت ادارات انجام می‌شود.

مسلم غلامی با اشاره به اینکه نواقص عملکردی مشاهده شده باید در اسرع وقت رفع و نباید در بازرسی های بعدی مشاهده شود، تصریح کرد:  این اداره کل وضعیت خوبی در سطح استان از لحاظ سلامت اداری دارد.

وی با اعلام اینکه ارتقای سلامت اداری در راستای اجرای  مواد ۹۱ و ۹۲ قانون مدیریت خدمات کشوری باید مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: در بازرسی ها گلوگاه های فسادخیر شناسایی و به مراجع ذیربط اعلام می شود.

غلامی اظهار کرد: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم شریف استان نسبت به قوانین و مقررات مربوطه باید به بهترین نحو صورت گیرد و این اقدام کاهش فساد را بدنبال دارد.

رییس اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات و بازرس سلامت اداری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه در آگاهی بخشی در رابطه با نحوه استفاده از سامانه جامع هوشمند تعاون نیز باید بدرستی صورت گیرد، گفت: رعایت کرامت انسانی همکار با همکار و به ویژه همکاران با ارباب رجوع در اولویت قرار گیرد.

در ادامه این جلسه خانم وفادار رییس اداره توسعه تعاونی ها، نصرالله پور رییس اداره آموزش،تحقیقات و ترویج تعاون و یوسفی رییس اداره نظارت بر تعاونی ها به بیان مسائل و انتظارات اداره کل در حوزه‌های تخصصی خود پرداختند.

گفتنی است نمایندگان بانک توسعه تعاون، بیمه تعاون و اداره ثبت در این نشست جهت هم اندیشی حضور داشتند.

در پایان بحث و تبادل نظر میان همکاران و مدیران پیرامون موضوعات تخصصی صورت گرفت.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز