استاندار مازندران در کنگره ابن شهرآشوب:
آثار ابن شهرآشوب باید به زبانهای مختلف چاپ شود
استاندار مازندران خواستار چاپ آثار گرانسنگ علامه ابن شهرآشوب ساروی مازندرانی به زبانهای مختلف شد.
استاندار مازندران گفت: طبرستان به مدت ۴۰۰ سال مرکز مهندسی و کانون تمدن سازی و پایتخت علمی افکار تشیّع در جهان اسلام بود.
به گزارش ایلنا از ساری، ربیع فلاح جلودار در دومین روز کنگره ابن شهرآشوب که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، بیان داشت: واقعاً باید برخود ببالیم که طبرستان مهد اسطورههای علمی تشیّع همچون ابن آشوب در جهان بوده است.
وی افزود: اگر چه تاکنون در نشر افکار این گوهر تابناک و اقیانوس بیکران علم و ادب شایسته و بایسته عمل نشد ولی این فعل خیر انشاء ا… سرآغازی خواهد بود تا تمام جویندگان نور علم و معرفت در سراسر ایران و جهان و مخصوصاً فضلا و عالمان ودانش پژوهان مازندران در احیای تفکر ناب این اندیشمند ساروی تلاش نمایند تا همه طالبان علم از منبع پر فیض علوم این عالم وارسته بهرهمند گردند.
فلاح «ابن شهرآشوب» را یکی از بزرگمردان تاریخ دانست و ادامه داد: زندگی و آثار این دانشمند فرزانه مازندرانی سراسر درس عبرت، معنویت، شور و شوق و الگوی ایمان و تلاش است.
استاندار مازندران اظهار داشت: او در طول زندگی پربار خویش همواره در راه احیای مکتب انسان پرور اهل بیت(علیه السلام) و رشد و استحکام حوزههای علوم اسلامی کوشش فراوانی از خود نشان داد.
وی ابن شهر آشوب را قهرمان عرصه قلم و نگارش نامید و افزود: او در اکثر علوم اسلامی اعم از فقه، اصول، کلام، حدیث، تاریخ، تفسیر، رجال و… تألیفات و تصنیفاتی ارزنده، آموزنده و بیسابقه از خود به یادگار گذاشته که هر یک در نوع خود مهم و نشانگر نبوغ فکری و مقام والای علمی نویسنده آن است.
نماینده عالی دولت در استان در ادامه سخنانش بیان داشت: ابن شهرآشوب از عالمان شجاع و بصیری بوده که علیرغم حاکمیت مطلق مکتب ارتجاعی و جاهلی در جهان اسلام، به روشنگری دینی پرداخته و جریانات، اعتقادات، فِرَق، مذاهب، ائمه و حاکمیت انحرافی برآمده از مکتب جاهلی را در مثالب النّواصب تبیین نموده و امکان انتخاب اسلام ناب محمدی را برای مسلمانان حقیقت جو و آزاداندیش فراهم آورده است.
فلاح جلودار ادامه داد: دیدگاه ابن شهر آشوب به حدی منصفانه، فاخر، مودبانه و از چنان بن مایه علمی و سندی متقن برخوردار است که حتی تحسین علماء حقیقت جو و آزاداندیش اهل سنت را به همراه داشته است.
وی در پایان از فضلا و اندیشمندان خواست تا آثار گرانسنگ علامه ابن شهرآشوب ساروی مازندرانی را بیشتر احیاء و به زبانهای مختلف به چاپ برسانند تا تشنگان علم و معرفت از آن سیرآب شوند.