برای اولین بار در کشور؛
تولید کیوی طلایی و قرمز در استان مازندران
کیوی مازندران در کنار خاویار تبدیل به یک برند جهانی شده است و همه دنیا آن را با نام ایران می شناسند.
رضا عظیمی، رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در جلسه شورای کشاورزی این سازمان که به صورت هر ۱۵ روز برای بررسی و رفع مشکلات بخش کشاورزی استان و با حضور کلیه معاونین و مدیران ستادی و شهرستانی برگزار می گردد با اشاره به اینکه استان مازندران در تولید ۱۴ محصول و ۲۵ شاخص بخش کشاورزی، رتبه برتر کشور را داراست و در همه حوزه ها(بجز امور عشایری) در بالاترین رده های مدیریتی در کشور است، از تولید کیوی طلایی و قرمز در این استان برای اولین بار در کشور خبر داد و افزود: کیوی مازندران در کنار خاویار تبدیل به یک برند جهانی شده است و همه دنیا آن را با نام ایران می شناسند.
به گزارش ایلنا از ساری، عظیمی در ادامه با بیان اینکه بیش از ۴۱% صادرات استان مازندران به خارج از کشور مربوط به محصولات کشاورزی است گفت: تأمین میوه شب عید کشور بر عهده استان مازندران است و با پیش بینی تولید ۲/۲ میلیون تن مرکبات در این استان علاوه بر تأمین مصرف داخلی باید به فکر صادرات آن باشیم.
در این جلسه، در خصوص تأمین کود شیمیایی و سایر نهاده های کشت پائیزه، سامانه رصد اشتغال، جلوگیری از فعالیت فروشندگی های سموم غیرمجاز، بیمه محصولات کشاورزی، نظارت جدی بر فعالیت شرکت های خدمات مشاوره ای و کارشناسان ناظر، تولید محصول سالم و… بحثو بر آمادگی کامل برای عملیات کشت پائیزه تأکید شد.