خبرگزاری کار ایران

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران خبرداد:

تولید بیش از ۲۲۶ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در مازندران

تولید بیش از ۲۲۶ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در مازندران
کد خبر : ۱۱۹۱۴۲

هفت ماه اول امسال بیش از ۷/۲۲۶ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی با کیفیت بسیار مطلوب در جوجه کشی های این استان تولید شد.

هفت ماه اول امسال بیش از ۷/۲۲۶ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی با کیفیت بسیار مطلوب در جوجه کشی های این استان تولید شد.

به گزارش ایلنا از ساری، حسین نگهدار، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: استان مازندران بعنوان قطب مهم صنعت طیور در زمینه پرورش و کنترل کیفیت و یکی از استان های پیشگام و تاثیرگذار در این صنعت بوده بطوریکه در هفت ماه اول امسال بیش از ۷/۲۲۶ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی با کیفیت بسیار مطلوب در جوجه کشی های این استان تولید و در سطح کشور توزیع شده که از این تعداد ۱۶۵ میلیون قطعه مربوط به واحدهای مرغ مادر استان با میانگین درصد هیچ ۸۲ و ارزش ریالی بالغ بر ۱۸۴۲ میلیارد ریال بوده است.

وی تصریح نمود: این میزان جوجه یکروزه تولیدی معادل ۳۰ درصد تولید کشور است.

نگهدار در ادامه با بیان اینکه در مدت زمان فوق با جوجه ریزی ۴/۶۸ میلیون قطعه در واحدهای پرورش مرغ گوشتی در سطح استان مازندران مقدار ۷/۱۲۶ هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ با میانگین ۶/۸۵۶ تن در روز(۱۱ درصد کل تولید کشور) به ارزش ۷۷۳۶ میلیارد ریال تولید و به بازار مصرف عرضه گردید افزود: این میزان تولید علاوه بر تامین نیاز مصرف شده در این استان، مقدار ۸۱ هزار تن معادل ۶۴ درصد کل تولید استان به سایر استان های کشور خصوصاً استان تهران و خراسان رضوی ارسال شده است.

وی در پایان با اشاره به اینکه در هفت ماهه اول امسال، ۷۳۷۰ تن تخم مرغ خوراکی به ارزش بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال در صنعت طیور استان تولید گردید ارزش ریالی کل تولیدات صنعتی طیور استان در مدت زمان فوق را بالغ بر ۹۸۷۸ میلیارد ریال اعلام داشت.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز