خبرگزاری کار ایران

استاندار مازندران:

انتصاب مدیران جوان و شایسته از برنامه‌های ماست

انتصاب مدیران جوان و شایسته از برنامه‌های ماست
کد خبر : ۱۱۸۳۲۸۰

سید محمود حسینی پور نوری در مراسم معارفه سرپرست فرمانداری شهرستان آمل، بابیان این‌که انتصاب مدیران جوان و شایسته از برنامه‌های ماست، گفت: مسئولیت جوانان نخبه برای آبادانی و شکوفایی استان بسیار سنگین است. ‎

به گزارش خبرگزاری ایلنا، سید محمود حسینی پور نوری در مراسم معارفه سرپرست فرمانداری شهرستان آمل، بیان داشت: سلامت اداری ازجمله محورهایی است که باید مجدانه دنبال شود و مردم به‌هیچ‌وجه نباید گرفتار بوروکراسی‌های غیرضروری و فساد احتمالی شوند.

وی بابیان اینکه جامعه به یک تحول اساسی در ادارات نیاز دارد، اظهار کرد: این تحول تنها با حضور و خواست مردم میسر خواهد شد، ازاین‌رو نیاز است مردم بار دیگر به صحنه بیایند.

استاندار مازندران گفت: اگر در حال حاضر شاهد انحراف در سیستم اداری هستیم به‌این‌علت است که مردم عقب‌نشینی کردند یا واضح‌تر باید بگویم عده‌ای مردم را عقب زدند حال‌آنکه نظارت در عرصه‌های مختلف حق مردم است.

وی بابیان این‌که فلسفه انقلاب اسلامی بنیان مردمی آن بوده است، افزود: فتوحات ما در دوران دفاع مقدس نیز به علت حضور مردم در همه صحنه‌ها بود و در حال حاضر نیز با پیشرفت‌هایی که درزمینه‌های مختلف داشتیم، شرایط ما نسبت به دوران جنگ و اوایل انقلاب به‌مراتب بهتر است و ما می‌توانیم با حضور مردم و همراهی بر مشکلات جامعه فائق شویم.

حسینی پور تغییرات مدیریتی بر اساس جوان‌گرایی و شایسته‌سالاری را از برنامه‌های خودش اعلام کرد و گفت: انتخاب یک جوان برای فرمانداری آمل یک پیام دارد که مسئولیت جوانان را بسیار سنگین می‌کند، زیرا بناست با لطف الهی و با کمک و همراهی مردم و با استفاده از جوان‌گرایی و استفاده از ظرفیت جوانان نخبه به همان دوران طلایی بعد از انقلاب برگردیم و برنامه توسعه مازندران را تحقق ببخشیم.

وی بابیان این‌که سفره شهادت و ایثارگری انقلاب همچنان باز است، افزود: حاج قاسم سلیمانی سفره شهادت را در کل دنیا پهن کرد و ما باید در همین عصر دیجیتال، ایثار و شهادت سردار را سرلوحه کار خود قرار دهیم و الگوی مدیریتی ما باید مثل الگوی مدیریتی حاج قاسم باشد تا با تلاش در این راه بتوانیم باوجود تحریم‌ها قفل تمام مشکلات مردم را بازکنیم.

استاندار مازندران همچنین در این آیین بر ضرورت توسعه شهری و فرهنگی شهرستان آمل تأکید کرد و گفت: شهرستان آمل پایتخت تشیع جهان اسلام است و ازاین‌رو اولین قدمی که فرماندار باید بردارد در راستای الزامات فرهنگی است.

وی افزود: آمل از قدمت زیادی برخوردار است ولی حسی که نسبت به آمل در اذهان عمومی وجود دارد در المان‌های شهری و وردی شهر دیده نمی‌شود. باوجوداینکه آمل به علت برخورداری از جاده هراز ورودی اصلی مازندران محسوب می‌شود ولی در ورودی این جاده مهم مواصلاتی و همچنین شهر آمل ویترین زیبایی که مختص این شهرستان باشد دیده نمی‌شود که حتماً این مسئله باید بازنگری شود.

حسینی پور با اشاره به بافت فرسوده شهرستان آمل، گفت: این بافت فرسوده، شایسته شهری با این قدمت و دارای ظرفیت‌های بالای صنعتی نیست و آمل نسبت به سایر شهرهای مازندران در این خصوص دچار عقب‌ماندگی شده است که این موضوع باید موردتوجه جدی فرماندار قرار گیرد.

استاندار مازندران همچنین به شهرک‌ها و معادن شهرستان آمل نیز اشاره کرد و اظهار داشت: شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل یکی از خوش‌نام‌ترین شهرک‌های صنعتی مازندران است که می‌تواند الگوی سایر شهرک‌های صنعتی استان باشد. با توجه به ظرفیتی ی که این شهرک صنعتی دارد می‌تواند نه‌تنها برای جوانان آملی بلکه برای کل استان اشتغال‌زایی کند و استان را از بحران بیکاری که گریبان گیر آن است نجات دهد.

وی افزود: توقع ما این است که نخبگان و کارفرمایان شهرک‌های صنعتی در آمل که از دیرباز مرکز فعالیت و پویایی اقتصاد مازندران بوده در این عرصه ورود کنند و برای رهایی از این مشکل و بیماری استان، راه‌حل ارائه دهند.

استاندار مازندران خواستار تشکیل کارگروه ویژه مبارزه با زمین‌خواری و صیانت از منابع طبیعی در شهرستان آمل شد و تأکید کرد: منابع طبیعی حق عامه مردم استوکسی نباید به خودش اجازه دهد به‌حق مردم دست‌درازی کند و مبارزه با افراد سودجو که قصد زمین‌خواری دارند از مأموریت‌های مهم فرماندار است.

در این آیین سید عباس حسینی از سوی استاندار مازندران به‌عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان آمل معرفی و از زحمات علیرضا شریعت که بیش از یک سال فرماندار آمل بود، قدردانی شد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز