خبرگزاری کار ایران

ایلنا گزارش می‌دهد:

از اهمیت فرزند آوری تا روایت مسلمان شدن دختران اروپایی و آفریقایی

از اهمیت فرزند آوری تا روایت مسلمان شدن دختران اروپایی و آفریقایی
کد خبر : ۱۱۷۵۷۵۶

اولین همایش بانوان فاطمی ساری با موضوع مادران فاطمی، فرزندان مهدوی و امتداد نسل فاطمی در ساری بر ضرورت و اهمیت فرزند آوری تأکید و چگونگی انتخاب اسلام به‌عنوان بهترین و کامل‌ترین دین در این محفل فاطمی روایت شد.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، اولین همایش بانوان فاطمی ساری با موضوع مادران فاطمی، فرزندان مهدوی و امتداد نسل فاطمی عصر سه‌شنبه با حضور خانم دکتر دریاباری از جامعه الزهرا قم، مبلغان بین‌المللی اروپا و آفریقا و جمعی کثیری از بانوان با تلاش کانون طلاب جامعه الزهرا مازندران در مسجد علی ابن موسی‌الرضا (ع) در بوستان ولایت ساری برگزار شد.

ایران کشوری امن

در روزگاری که تبلیغات ضد اسلامی در رسانه‌های کشور‌های غربی منتشر می‌شود، مسلمان شدن اروپاییان شاید عجیب باشد. این اتفاق، اما در حال تکرار است و هرسال به جمعیت مسلمانان اضافه می‌شود و با تابوشکنی دین اسلام و مذهب شیعه را انتخاب می‌کنند انتخابی که ازنظر آن‌ها یک انتخاب درست است و با اعتمادبه‌نفس درباره انتخابشان با تازه‌مسلمان‌های دیگر حرف می‌زنند.

«اسوارا از کشور آلبانی» که پس از تشرف به اسلام نام خدیجه را برای خود انتخاب کرد یکی از سخنرانان این محفل فاطمی است که باافتخار مذهب شیعه را پذیرفت و معتقد است اسلام بهترین و کامل‌ترین دین است.

این دختر اروپایی که از سن 18 سالگی وارد ایران شده از هفت‌سالگی دوست داشت آموزه‌های قرآن کریم را فرابگیرد؛ با خانواده‌اش صحبت کرد او را به مسجدی که در محله‌شان قرار داشت برده تا او قرآن را بیاموزد پس از یک هفته از ورودش متأسفانه روحانی مسجد فوت می‌کند و روحانی جایگزین وجود ندارد.

وی روایتش را این‌چنین ادامه داد: بااین‌حال من همچنان اصرار به فراگیری قرآن داشتم و خانواده‌ام نیز مخالفتشان را اعلام می‌کردند اما بااین‌حال در سن 18 سالگی تصمیم گرفتم وارد کشور ایران شوم.

این بانوی مبلغ بین‌المللی گفت: به‌رغم مخالفت خانواده‌ام به ایران سفر کردم ورودم با ماه محرم مصادف شده بود و آنچه از نزدیک می‌دیدم عزاداری و سینه‌زنی شماری از ایرانیان بود که هیچ از اطلاعاتی ازانگیزه این کارشان نداشتم.

وی افزود: مرثیه و عزاداری همچنان ادامه داشت و من همراه با دیگر عزاداران گریه می‌کردم بدون اینکه علت گریه‌ام را بدانم به ناگاه احساس رُعب و وحشت کرده و تصمیم به برگشت گرفتم، قصد برگشتم را به خانواده‌ام اعلام کردم؛ مادرم از شنیدن این خبر بسیار خوشحال شد.

خدیجه عنوان کرد: بعد از تماس با مادرم ناگاه نوری از قلبم عبور کرد و این نوید را داد باید قبل از رفتن بیشتر در مورد این آیین تحقیق و تفحص کنم. بعد از شنیدن داستان امام حسین (ع) زندگی‌ام تحت‌الشعاع قرار گرفت و چراغ راهی شد تازندگی‌ام تغییر کند؛ داستان امام حسین (ع) برایم خیلی مهیج بود. دوست داشتم درباره خانواده و ارتباطش باخدا بدانم و همین باعث شد بیشتر درباره او تحقیق کنم بنابراین ویژگی‌های خاص داستان امام حسین (ع) باعث شد تا مسلمان شوم.

وی افزود: محجبه شدن یکی از نشانه‌هایی است که در جامعه بیانگر مسلمان بودن فرد است و من از این بابت سختی‌های زیادی کشیدم چراکه من در اروپا به دنیا آمده‌ام و همه نسل و اجدادم اروپایی و مسیحی هستند ولی همه مشکلات را به جان می‌خرم و خوشحالم از درون به آرامش رسیده‌ام.

 با تأکید بر اینکه آنچه از آزادی در مورد کشورهای اروپایی گفته می‌شود سرابی بیش نیست، ادامه داد: زن علاوه بر رشد و تکامل نیاز به ایمان دارد اگر روحمان از ایمان سیر نشود؛ مرده است.

وی یادآور شد: قبل از مسلمان شدنم فکر می‌کردم چقدر آرامش دارم و غنی هستم اما اکنون به این نتیجه رسیدم نه‌تنها آرامش نداشتم بلکه فقیر هم بودم.

این بانوی اروپایی مسلمان توصیه کرد: قدر آزادی و امنیت ایران را بدانید و مطمئن باشید هیچ کشوری ایمن‌تر و بهتر از جمهوری اسلامی ایران نیست.

ایران را کشوری ایمن برای زنان دیدم

«انیا سعدی ایجابو» دیگر سخنران این همایش اهل تسنن و از کشور آفریقا بود که بعد از آشنایی با امام علی (ع) و سالار شهیدان رسماً مسلمان شد و به همراه همسر مسلمان و ایرانی خود وارد کشور ایران شد.

ایجابو در این همایش گفت: من درباره زندگی چیزی نمی‌دانستم و دراین‌باره خیلی تحقیق می‌کردم. این سؤال که چرا در دنیا هستیم؟ برای چه چیزی وارد این دنیا شدیم و باید چه‌کار کنیم؟ در ابتدا نمی‌دانستم؛ اما اسلام به جواب‌هایی که همیشه در ذهنم بود، پاسخ داد.

وی توضیح داد: پس ورود به کشور ایران 6 ماه ساکن اصفهان بودم، یک روز با همسرم وارد کتاب‌فروشی شدم و پس از کلی گشت‌وگذار چشمم به کتابی به زبان فرانسه افتاد از آنجایی این زبان را به‌خوبی می‌دانستم شروع به خواندن کرده و درنتیجه کتاب را خریداری کردم چندین بار این کتاب را که مؤلف آن‌یکی از اساتید دانشگاه سوربن بود را خواندم همراه بامطالعه سؤالات زیادی در ذهنم نقش می‌بست.

این مبلغ بین‌المللی دین اسلام افزود: پس‌ازآن به شهر قم عزیمت کرده در دانشگاه جامعه الزهرا علم تمهیدی را فراگرفتم.

وی با تأکید بر اینکه کسی مرا مجبور به پذیرش این دین نکرد و تنها با تحقیق و علم به این موضوع مسلمان شدم، ادامه داد: ایران کشور بسیار امنی است البته ما در آفریقا کارداریم؛ زندگی داریم؛ پول‌داریم اما امنیت نداریم. افتخار کنید که در چنین کشور امن زندگی می‌کنید برای حفظ این امنیت بیشتر تلاش کنید چرا دشمنان به قدرت دین اسلام پی برده و درصدد براندازی آن هستند.

ایجابو به نجابت و پاک‌دامنی حضرت زهرا (س) و صبر و مقاومت حضرت زینب (س) اشاره کرد و یادآور شد: بااینکه 11 سال از خانواده‌ام دورم و پدر و مادرم راندیدم اما خوشحالم حداقل اینکه در امنیت و آرامش زندگی می‌کنم.

ضرورت و اهمیت فرزند آوری

اما دغدغه خانم «دکتر دریاباری» که از دیگر مدعوین این همایش است فرزند آوری است همان دغدغه‌ای که مقام معظم رهبری بارها در بیاناتشان به آن اشاره کردند.

رهبر انقلاب فرمودند: مسئله جمعیت را جدی بگیرید! جمعیت جوان کشور دارد کاهش پیدا می‌کند. یکجایی خواهیم رسید که دیگر قابل علاج نیست.

دریاباری با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری می‌گوید: مادر شدن هنر زنان بوده و تربیت فرزندان هنری گران‌بهاتر که در وجود زنان است.

وی افزود: بدیهی است که داشتن ثمرات نیکو، عامل دلگرمی والدین و تداوم حیات مشترک آن‌ها بوده و احساس مثمر بودن و اعتمادبه‌نفس را در آنان به وجود می‌آورد.

این استاد حوزه با تأکید بر اینکه باید مسئله جمعیت شیعه را جدی بگیریم، گفت: زنان ما در هشت سال دفاع مقدس نقش خود را به‌خوبی ایفا کردند؛ در این برهه از زمان و ورود به دوره مدرن زندگی و آشنایی مردم با آموزه‌های صنعتی و ماشینی، به‌ویژه تفکرات غربی، زنان ما باید چون گذشته نقش خود را به‌خوبی ایفا کرده و فرزند آوری جزء اولویت زندگی آنان باشد.

پخش برنامه کودک، برنامه‌های آموزشی، قصه‌گویی، داستان‌های قرآنی، آموزش‌های مذهبی و اهدای جوایز به نفرات برتر مسابقه از دیگر برنامه‌هایی بود که با همکاری سازمان فرهنگی شهرداری ساری همراه با این همایش اجرا شد.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز