رئیس خانه صنعت و معدن مازندران در گفتگو با ایلنا:
طرح «کوآپ»؛ فرصتی مناسب برای ورد دانشجویان به فضای کسبوکار است
رئیس خانه صنعت و معدن مازندران گفت: اجرای طرح کواپ مسیر ورود دانشجویان به فضای کسبوکار را هموار میکند.
سید مجتبی رضوی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا به طرح «کوآپ» اشاره و آن را فرصتی مناسب برای دانشجویان به فضای کسبوکار دانست و گفت: مشکل عدم ارتباط مناسب و کارآمد بین دانشگاه و صنعت از مدتها قبل وجود داشت و سالها «دفتر ارتباط صنعت با دانشگاه» سعی کرد تا با فرستادن دانشجویان به محیطهای کار، این آشنایی را به وجود آورد. ولی با حضور کمتر از یک ماه دانشجو در محیطهای صنعتی، معمولاً اتفاق مثبتی نمیافتاد.
وی از تشکیل کمیتهای با با محوریت دانشگاه مازندران و خانه صنعت و معدن استان برای رفع مشکل موجود خبر داد و افزود: ، بعد از مطالعات اساسی و استفاده از تجربیات موجود، «طرح کوآپ» به وجود آمد.
رئیس خانه صنعت و معدن مازندران بابیان اینکه در این طرح دانشجویان بهصورت مستمر در فضای صنعت حضور دارند، گفت: برای «طرح کوآپ»، شش شرکت معتبر استان به دانشگاه مازندران معرفی و با همکاری خانهی صنعت و معدن استان، ارتباط دانشجویان با این صنایع برقرار شد.
وی در تشریح این طرح بیان کرد: دانشجویانی که «طرح کوآپ» را انتخاب کردهاند، از ترم پنج به بعد از دانشگاه جدا شده و یکترم را در صنایع انتخابی خود میگذرانند.
رضوی ادامه داد: این دانشجویان در طول مدت حضور در صنعت، کارکنان این شرکت محسوب شده و فرایند کار را آموزش می بینند و همه رفتارهایی که با کارکنان شرکت میشود، با آنان هم صورت میپذیرد.
وی افزود: حضور حدوداً هشتماههی دانشجو در صنعت، باعث میشود تا او با صنایع و ماشینآلات و فناوری آن آشنایی لازم را به دست آورد و پس از بازگشت به دانشگاه، درسهایی را انتخاب و مطالعه کند که موردنیاز این صنعت است.
رئیس خانه صنعت و معدن مازندران گفت: در این طرح دانشجو پس از فارغالتحصیلی و با توجه به تجربهی کسبشده، هم میتواند به صنعت قبلی بازگردد و یا به شرکت جدیدی مراجعه کند که در آن صورت هم به خاطر سابقهی کاری موجود، صاحبان صنایع از او استقبال خواهند کرد.
رضوی افزود: طرح کوآپ در فاز اول و در شش شرکت معتبر انجامشده است و با توجه به بازخورد بسیار خوبی که از اجرای آن حاصل شد، و فاز دوم این طرح در دانشگاه مازندران عملیاتی شد.