در شش ماهه اول سال جاری صورت گرفت؛
تولید بیش از ۱۹۴ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در مازندران
در شش ماهه اول سالجاری بیش از ۱۹۴ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در استان مازندران تولید شد.
در شش ماهه اول سالجاری بیش از ۱۹۴ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در استان مازندران تولید شد.
به گزارش ایلنا، نگهدار معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: در حال حاضر تعداد ۱۸۶ واحد مرغ مادر بظرفیت ۸/۵ میلیون قطعه و تولید سالانه حدود ۳۰۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی(معادل ۳۰ درصد تولید جوجه یکروزه کشور)، ۳۹ موسسه جوجه کشی بهظرفیت ۵۶۰ دستگاه و توان تولید سالانه بیش از ۸۶۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در استان مازندران فعالیت میکنند که از این لحاظ مازندران رتبه نخست را بین استانهای کشور به خود اختصاص داده است.
نگهدار افزود: طی ۶ ماهه اول سالجاری بیش از۱۹۴ میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی توسط کارخانههای جوجه کشی استان تولید گردید که از این مقدار تعداد ۱۴۲ میلیون قطعه جوجه مربوط به عملکرد مزارع مرغ مادر استان بوده است.
وی تصریح نمود: این امر منجر به جوجه ریزی حدود ۶۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه در مزارع گوشتی استان شد و مابقی به سایر استانهای کشور صادر شد.
وی در پایان گفت: تولید این مقدار جوجه نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۲/۳ درصد رشد داشته است.