مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) در مازندران :
بسترسازی برای ظهور امام زمان (عج) مهمترین تکلیف دوران غیبت است
حجتالاسلام نصوری گفت: بسترسازی، آمادگی برای ظهور و ایجاد تمدن اسلامی از مواردی است که باید در طی مدت غیبت تا ظهور انجام بدهیم که متأسفانه در این بخش دچار یک سری سردرگمیهایی هستیم، ولی خوشبختانه مردم عاشق امام هستند و میتوان این امور را نهادینه کرد.
به گزارش خبرگزاری ایلنا، حجتالاسلام محمدرضا نصوری روز سهشنبه در نشست با خبرنگاران با محوریت تشریح برنامههای بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) در مازندران برای 9 ربیعالاول 1400 با تأکید بر لزوم توجه به ترویج فرهنگ امام زمان (عج)، گفت: موضوع مهم مهدویت باید در همه حوزهها برجسته شود.
وی افزود: ۹ ربیعالاول سالروز امامت امام زمان (عج) است که با شهادت امام حسن عسگری (ع) در سال ۲۶۰ آغاز شد تا سال ۳۲۸ دوران غیبت صغری بود، الان دسترسی به امام تنها از طرف امام است ازاینرو دوران غیبت کبری نام گرفت.
مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) در مازندران بابیان اینکه اختیارات و دستورات از جانب امام از طریق نائبان بیانشده و به دست علما رسیده، تصریح کرد: آسیبها منجر به ایجاد فرقهها و انحرافاتی شده، خود غیبت نیز چالشهایی ایجاد میکند و مردم را دچار حیرت و سرگردانی کرده است.
وی گفت: بحث معرفت به امام، محبت به امام، اطاعتپذیری و حمایت از امام چهار ویژگی است که یک فرد مسلمان باید به آن توجه کند، ما امروز در دوران غیبت به سر میبریم، اعمالی که باید انجام بدهیم توسط ائمه اطهار (ع) ریلگذاری شده است.
حجتالاسلام نصوری ادامه داد: بسترسازی، آمادگی برای ظهور و ایجاد تمدن اسلامی از مواردی است که باید در طی مدت غیبت تا ظهور انجام بدهیم که متأسفانه در این بخش دچار یک سری سردرگمیهایی هستیم، ولی خوشبختانه مردم عاشق امام هستند و میتوان این امور را نهادینه کرد.
وی افزود: در نظام آموزشی چه حوزه و چه دانشگاه میتوان اقداماتی انجام داد، نگاهمان به امام زمان (عج) نباید تنها در مناسبت خاص باشد، بلکه یادش حاکم در همه امور باشد، در کشوری همچون ایران با پیوست انقلاب اسلامی باید این بحث نهادینه شود و برنامهها طبق آن ادامه پیدا کند.
حجتالاسلام نصوری یادآور شد: پررنگ کردن یاد امام زمان (عج) در ماههای رمضان، محرم و صفر صرورت دارد، یکی از مناسبتهایی که میتوانیم در آن ترویج فرهنگ مهدویت را دنبال کنیم سالروز شهادت پدرشان امام حسن عسگری (ع) است، لذا به اجرای برنامههای روز هشتم ربیع نگاه ویژهای خواهیم داشت.
وی عنوان کرد: در مازندران ستاد جشنهای «بیعتی تا همیشه» با مدیریت نمایندگی ولیفقیه در استان تشکیلشده است.
حجتالاسلام نصوری برگزاری راهپیمایی خودرویی و برگزاری مراسمی همچون تقدیر از نخبگان و خانواده شهدای سلامت را از دیگر برنامهها اعلام کرد و گفت: دو موکب بهداشتی (سلامت) و فرهنگی نیز برپا خواهد شد که باهدف ترویج فرهنگ مهدویت برنامهها را اجرا میکنند.
وی از برگزاری اجتماع «عهد و بیعت» مردم شریف ساری به همراه راهپیمایی موتوری و خودرویی از میدان شهدا به سمت امامزاده یحیی (ع) ساری در روز ۹ ربیعالاول خبر داد و گفت: محور این اجتماعات عهد و بیعت با امام مهدی (عج) با رویکرد بسترسازی برای ایجاد تمدن نوین اسلامی است.
مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) در مازندران به فعالیت این بنیاد برای تولید محتوای مهدویت اشاره کرد و ادامه داد: سایتی بهنام «یار مهدوی» ذیل این بنیاد فعال است، علاقهمندان میتوانند محتواهای موجود با موضوع ویژگی های انتظار پویا در این تارنما را مورد بهرهبرداری قرار دهند.
حجتالاسلام نصوری از نواخته شدن زنگ «عهد و بیعت» در مدرسهای به میزبانی شهرستان سیمرغ استان مازندران و پخش همزمان از شبکه شاد خبر داد و گفت: اجرای پویش جشن عبادت دختران 9 ساله با همکاری ستاد اقامه نماز بدین ترتیب که کلیپهای کوتاه از جشنهای خانگی ارسال و به برترین ها جایزه اهدا میشود و برگزاری سلسله نشست های «بیعتی تا همیشه» در دانشگاه پیام نور ساری به دو صورت حضوری و مجازی نیز ازجمله ویژهبرنامههای 9 ربیعالاول است.
وی بابیان اینکه در شب شهادت، برنامهها حول محور تبیین اقدامات امام حسن عسگری (ع) برای حفظ شیعه تدارک دیدهشده، گفت: نشست با فرهیختگان به میزبانی دانشگاه پیام نور ساعت ۱۰ روز شنبه ۹ ربیع برگزار خواهد شد.
حجتالاسلام نصوری خاطرنشان کرد: مراسم روز شهادت با همکاری هیئت رسمی شهر به مرکزیت امامزاده یحیی (ع) مرکز استان برگزار خواهد شد، هماهنگیها با مراکز فرهنگ و ارشاد اسلامی و غیره انجام شد، کلیپها در فضای مجازی منتشر خواهد شد.
وی اعلام کرد: روز پنجشنبه با محوریت مهدیههای استان به احترام درگذشت علامه حسنزاده آملی برنامه شاخصی با همراهی بیت علامه برگزار خواهد شد تا بتوانیم به تعمیق و تهذیب بحث مهدویت کمک کنیم.